Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego to jest tak cholernie brzydkie? Oni na siłę chcieli stworzyć najbardziej nieatrakcyjną wizualnie grę jaką potrafią czy o co chodzi. To jakiś wewnętrzny firmowy zakład? 

Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

dlaczego to jest tak cholernie brzydkie? Oni na siłę chcieli stworzyć najbardziej nieatrakcyjną wizualnie grę jaką potrafią czy o co chodzi. To jakiś wewnętrzny firmowy zakład? 

Gdzie tu masz grę? :p

Opublikowano
1 minutę temu, SnoD napisał(a):

Gdzie tu masz grę? :p

No nie mam gry ale to jest związane z grą przedstawia historię świata/miejsca akcji, jest to część jej marketingu, który z definicji ma być zachęcający do konsumpcji, jest to udostępnione na oficjalnym kanale twórców jako część całej machiny związanej z grą, która to też wygląda delikatnie mówiąc jak pół dupy zza krzaczka albo zza rafy koralowej

Opublikowano

No to Ty chyba żadnych materiałów z gry nie widziałeś XD

Nie wiem jaki będzie odbiór gry, ale stawiam orzechy przeciw kasztanom, że wizualia i art design to będą jedne z częściej wymienianych zalet gry.

Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

No nie mam gry ale to jest związane z grą przedstawia historię świata/miejsca akcji, jest to część jej marketingu, który z definicji ma być zachęcający do konsumpcji, jest to udostępnione na oficjalnym kanale twórców jako część całej machiny związanej z grą, która to też wygląda delikatnie mówiąc jak pół dupy zza krzaczka albo zza rafy koralowej

Się ogra się oceni, ale w 2D wyglądało to lepiej. Może to skały z Unreala zabiły tą magię Eory. 

Opublikowano (edytowane)

Jeszcze tryby wydajności na konsolach (z tej włoskiej recenzji):

Screenshot_20250213_140241_Chrome.thumb.jpg.a55bf4526b57c23d03cd33eb7b6d1519.jpg

Mam nadzieję, że na PC będzie trochę lepiej zoptymalizowane niż The Outer Worlds.

Edytowane przez SnoD
  • Plusik 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

o nawet nie wiedziałem że będzie RT w wersji na konsole. Myślałem że to ficzer tylko dla PC 

Zeszło embargo na recenzję

Screenshot_20250213-150746.thumb.png.be9256f4516977257875cd10b653d506.png

Wygladają całkiem solidnie, trzeba będzie samemu sprawdzić jak skończę Indiane

Opublikowano
Teraz, SnoD napisał(a):

Kolejna świetna gra od MGS? Standard ;)

Screenshot_20250213_151840_Chrome.thumb.jpg.0d2ec6249b7304364929243bc16e0376.jpg

Rozwiń świetna, bo Obsidian mógł lepiej, a wyszedł poziom Veilguard. No ale jest jak jest, nikt nie spodziewał się hitu na miarę KCD2. 

• Plusik 1
  • beka z typa 1
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Rozwiń świetna, bo Obsidian mógł lepiej, a wyszedł poziom Veilguard. No ale jest jak jest, nikt nie spodziewał się hitu na miarę KCD2. 

XD

Już Krysiu definicję dla Ciebie piszę ;)

Edytowane przez SnoD
Opublikowano

Spodziewałem się gówna, a chyba wyszedł średniaczek solidniaczek (meta 80 na ten moment, pewnie deczko spadnie) czyli w sumie pozytywne zaskoczenie.

• Minusik 1
Opublikowano

Chłop przeszedł na normalu, najwyższym poziomie trudności i trzy szybkie runy na story. Bardzo dobrze zna uniwersum PoE. Recenzja pozytywna, ale oczywiście gra ma swoje bolączki 

Opublikowano
3 godziny temu, Bzduras napisał(a):

Niesamowity dorobek dziennikarski, na pewno posłucham i wezmę pod uwagę co ma do powiedzenia Doxa Drop

chłop się dopiero rozwija a może zostanie zagranicznym Kiszczakiem 

fajnie że jest tryb 40 na XSX 

Opublikowano

No właśnie nie kumam o co ta jatka? 

Z recenzji wychodzi że mamy do czynienia z bardzo dobra grą. I tyle.

Nie trzeba dorabiać ideologii że gra jest czymś więcej lub mniej

• Plusik 1