ASX 14 897 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Rzuciłem oka na recenzję i to co się powtarza chyba wszędzie pochwały systemu walki. Co jest dla mnie zaskoczeniem, bo po gameplayach nie wyglądało mi to tak różowo. Do tego podobno eksploracja jest dobra i wynagradzajaca, a wybory moralne mają być ciekawe i mieć rzeczywisty wpływ na świat. Z minusow za to powtarzają się regularnie narzekania na optymalizację na konsoli głównie problemy z frameratem. Pojawiają się też zarzuty że to po prostu kolejna solidna gra Obsidianu, bez pierwiastka jakiej magii czy czegoś wyjątkowego. Cytuj
izon 1 014 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Chyba trochę kappa na XSX ale może podciągną patchami Cytuj
Bielik 767 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Nie ma co sie zbytnio sugerować ocenami czy nawet o zgrozo recenzjami tylko kto ma gamepassa ten odpala tytuł i wszystko będzie wiadome. Cytuj
Faka 4 088 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 1 godzinę temu, Czoperrr napisał(a): Muszę w końcu zainwestować w TV 120hz. https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-lg-oled-55c45la Poczekaj na promo, bo pewnie niedługo wjedzie i sobie kupisz za 4k zł. Cytuj
Wredny 9 940 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 1 godzinę temu, Dalhi napisał(a): Po Henryczku Bożym sprawdzę. Godzinę temu, Boomcio napisał(a): Ja po henryczku to raczej jakiś relaxacyjny tytuł. Przy Henryczku to wygląda, jak gra z siódmej generacji - jakieś takie biedne, sztuczne i nieorganiczne to wszystko - trzeba się będzie przestawić na zwykłą grę z ultra-immersyjnego doświadczenia w KCD. Luke wspomina, że gierka fajna, tylko mocno zabugowana: Cytuj
Paolo de Vesir 9 531 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego To AA, bez zaskoczenia. Zero szans, że oni mierzyli w konkurencję, a o GOTY, nawet RPGowe, nie ma szans. Cytuj
jimmy 1 615 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Rysiu mówi że gra w gry od 45 lat a Avowed to gówno 4 2 1 1 Cytuj
Boomcio 4 292 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Po realistycznym henryczku tu obawiam się odbicia od tych błysków wodotrysków, kolorków, iskierek, teleportacji, oraz szeregu innych bajkowych pierdów. Poza tym to nie jest w pełni open world, co może być problemem dla niektórych - w końcu w grze w jednym aspekcie exploracyjnej to nie teges. Bugi to najmniejszy z problemów bo połatają niebawem. Cytuj
Beelzeboss 339 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 12 minut temu, jimmy napisał(a): Rysiu mówi że gra w gry od 45 lat a Avowed to gówno To jak z tymi starymi ludzmi, co sie należy szacunek za samo istnienie :p Cytuj
SnoD 2 413 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 14 minut temu, Boomcio napisał(a): Po realistycznym henryczku tu obawiam się odbicia od tych błysków wodotrysków, kolorków, iskierek, teleportacji, oraz szeregu innych bajkowych pierdów. Poza tym to nie jest w pełni open world, co może być problemem dla niektórych - w końcu w grze w jednym aspekcie exploracyjnej to nie teges. Bugi to najmniejszy z problemów bo połatają niebawem. Podałeś same zalety. No bo tego czego "najbardziej brakuje" w giereczkowie to open worldów silących się na realistyczną grafikę Cytuj
drozdu7 3 038 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Dla Rysia szacunek, lubię go posłuchać ale na Boga chłop nie skończył pewnie połowy najważniejszych gierek ostatniej dekady Powtarzam, widocznie mamy do czynienia z solidną grą i tyle. Ja miałem brać się za bary ze Stalkerem 2 ale chyba się wstrzymam i zagram w Avowed Cytuj
Bzduras 13 091 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Czyli zagrać można, dupy nie urywa, ale jest spoko. Matty przechodząc z Henryczka Bożego poczuł zawód, czeski hicior go rozpieścił Cytuj
Homelander 2 515 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Kolejna perełka typu Days Gone. Średniaczek, ale niektórzy będą robić Rejtana. Cytuj
SnoD 2 413 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Tryb 40 fps na XsX wygląda na "domyślny": Cytuj
drozdu7 3 038 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Nie kumam tej skali ocen, sredniaczek to jest wg mnie 6/10. A tu mamy grę 80/100 czyli 8/10. Cytuj
Boomcio 4 292 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Ech po henryczku tzw kac growy nadejdzie i nic długo nie będzie smakowało należycie. Podobnie było z rdr2, czy kilkoma innymi tytułami liczonymi na palcach jednej ręki sapera weterana. Cytuj
Homelander 2 515 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 2 minutes ago, drozdu7 said: Nie kumam tej skali ocen, sredniaczek to jest wg mnie 6/10. A tu mamy grę 80/100 czyli 8/10. Gdyby rozsądek rządził światem to tak. Ale teraz 7/10 to taka se gra, poniżej 7/10 crap, 8/10 średniaczek, 8.5/10 dobra gra, 9/10 bardzo dobra. Cytuj
SnoD 2 413 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego (edytowane) 4 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Nie kumam tej skali ocen, sredniaczek to jest wg mnie 6/10. A tu mamy grę 80/100 czyli 8/10. Nie wiesz o co chodzi? Gry 8/10 na Xboksie to "średniaczki". Nie to co te TUZY gamingu: Gry 8/10 na Plejstejszyn smakują zupełnie inaczej. Ile razy trzeba powtarzać, że podłoga na Xboksie to sufit na PS Edytowane 13 lutego przez SnoD 2 2 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 531 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Po prostu to będzie sztos, ale trzeba poczekać na premierę na PS5. Bo teraz to wiadomo, w gamepassie więc gówno. tfu tfu tfu Cytuj
Beelzeboss 339 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Czekam na wasze recenzje chłopaki. Oby nie skonczyło sie jak z hellblade 2. Cytuj
Rotevil 134 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego To trzeba samemu sprawdzić, w dzisiejszych czasach nie ma sensu patrzeć na te wszystkie recenzje. Cytuj
ASX 14 897 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Ja napiszę tylko że szanuję niezwykle ludzi którzy zerkając tylko na średnią ocen i kilka opinii w internecie, nie grając w grę są w stanie stwierdzić czy gra jest udaną produkcją czy kolejnym Days Gone. Ja przed wyrażeniem opinii muszę niestety zagrać. Zwłaszcza w takim przypadku jak tu kiedy rozstrzał jest pomiędzy ocenami 10/10 a 6/10 Cytuj
Homelander 2 515 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Just now, ASX said: Ja napiszę tylko że szanuję niezwykle ludzi którzy zerkając tylko na średnią ocen i kilka opinii w internecie, nie grając w grę są w stanie stwierdzić czy gra jest udaną produkcją czy kolejnym Days Gone. Ja przed wyrażeniem opinii muszę niestety zagrać. Jestem tak dalece zainteresowany tym tytułem, że ta średnia i kilka opinii mi wystarczy. Gdyby tytuł okazał się wybitny to bym zmienił zainteresowanie. No ale nie jest, więc... Na szczęście opanowałem moje FOMO w stopniu zadowalającym i nie muszę sprawdzać wszystkiego co wychodzi Cytuj
drozdu7 3 038 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 5 minut temu, Homelander napisał(a): Gdyby tytuł okazał się wybitny to bym zmienił zainteresowanie Aaaa niech stracę xd po czym poznałbys że jest to tytuł wybitny? Po średniej? Cytuj
jimmy 1 615 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Rychu sprytnie zaszachował xboxowych chłopaków, bo Indianę mocno chwalił, a Avowed jedzie jak burą sukę i teraz nie wiadomo czy go bronić czy zarzucać demencję 1 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi