izon 1 014 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Ja tam poczekam aż solidnie spatchują, za dużo dobra na gamepassie, a jeszcze w przypadku rpgow na kilkadziesiąt godzin jestem bardzo wymagający. Cytuj
Observer 10 882 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 6 godzin temu, jimmy napisał(a): Rysiu mówi że gra w gry od 45 lat a Avowed to gówno Polecam ten cały fragment od 6:20, jezu co za uwstecznienie branży. To już w pierwszym Resident Evil na ps1 świat był bardziej interaktywny xd Cytuj
Lukas_AT 1 232 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 39 minut temu, Observer napisał(a): Polecam ten cały fragment od 6:20, jezu co za uwstecznienie branży. To już w pierwszym Resident Evil na ps1 świat był bardziej Co to za npc nie reagujacy na uderzenia mieczem? Nawet strach na wróble w polu reaguje bardziej, jak go szturchnąć kijem. Cytuj
Rtooj 1 727 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Nie wiem kiedy widziałem równie obrzydliwą grę. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Homelander 2 514 Opublikowano 14 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 lutego 1 hour ago, Rtooj said: Nie wiem kiedy widziałem równie obrzydliwą grę. 9 1 Cytuj
Sedrak 877 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego W jednej z recenzji mówili, że art style, kolory etc. są bardzo lore accurate i stąd po części wygląda jak wygląda 1 Cytuj
Basior 1 159 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Ja się bardziej obawiam bezbekowej fabuły jak OW. Byłem negatywnie nastawiony ale po ACG (Rysław xd serio?) Chyba sprawdzę, nie wiem tylko kiedy. No są kolorki, dla mnie jest to ok Cytuj
Krzysztof93 1 491 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Ryśka nie lubiliśmy czy dopiero od teraz? Czyli Avowed jest dobre jak masz 48 godzinną dobę, mnóstwo wolnego czasu, ograłeś do dziś wszystko co warto nawet retro i zostałeś z pustymi rękoma? No to nie dla mnie. Cytuj
Basior 1 159 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): Ryśka nie lubiliśmy czy dopiero od teraz? Czyli Avowed jest dobre jak masz 48 godzinną dobę, mnóstwo wolnego czasu, ograłeś do dziś wszystko co warto nawet retro i zostałeś z pustymi rękoma? No to nie dla mnie. Kiedyś (dawno) próbowałem po parę jego recek, ale jakieś takie meh. Z polskich to tylko Archonik (albo jak chcesz znać całą fabułe przed graniem to Quaz) Cytuj
Czoperrr 5 408 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego No ja lubię w pracy posłuchać wysrywów w Grysławie i wyłapywanie jego błędów spowodowanych już zanikami pamięci. Ale Andrzej całkiem rzeczowo zawsze i jest przygotowany. 1 Cytuj
Donatello1991 1 498 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Nom nigdy nie zapomnie " Walka w SH2 remake trywializuje fabułe, 7/10 ". Cytuj
Krzysztof93 1 491 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Andrzejek też miesza. Ma jakieś swoje durne teorie jak wtedy gdy opowiadał, że Mario 3D World z Wii U to ta sama gra co Mario 3D Land z 3DS. Sporo głupot gada, nie spisuje ich sobie oczywiście ale nie traktuje go jako precyzyjne źródło informacji. Raczej podjarany gierkami typ z ADHD. Cytuj
jimmy 1 614 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Andrew merytorycznie niszczy papę Ryśka, ale niestety ma problem z językiem polskim. Lubiłem ich przeglądy poszczególnych konsol i top10 gier na każdą. Cytuj
SpacierShark123 1 521 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 1 godzinę temu, Basior napisał(a): Ja się bardziej obawiam bezbekowej fabuły jak OW. Byłem negatywnie nastawiony ale po ACG (Rysław xd serio?) Chyba sprawdzę, nie wiem tylko kiedy. No są kolorki, dla mnie jest to ok Rysław jest napewno bardziej rzetelny i wiarygodny niż dzisiejsi recenzenci. Dla mnie to że gra wygląda niczym makieta kompletnie zabija mi chęć sprawdzenia gry, to jest niesamowite że nawet świat morrowinda w porównaniu do tej makiety był żywszy. Cytuj
Rozi 870 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego (edytowane) 9 godzin temu, Observer napisał(a): Polecam ten cały fragment od 6:20, jezu co za uwstecznienie branży. To już w pierwszym Resident Evil na ps1 świat był bardziej interaktywny xd Ale za to lore jest cudowne i reżyser w końcu spełnił swoje marzenia, gdzie 3/4 postaci w grze jest czarnych : Edytowane 14 lutego przez Rozi 1 1 1 Cytuj
Beelzeboss 338 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Rysław XD jaki youtuber taka widownia 2 5 Cytuj
Rooofie 191 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 2 godziny temu, Sedrak napisał(a): W jednej z recenzji mówili, że art style, kolory etc. są bardzo lore accurate i stąd po części wygląda jak wygląda A w sumie to gówno mnie to obchodzi. Wygląd tej gry przywodzi na myśl Veilguarda, na miejscu twórców wolałbym zmienić lore niż się utożsamiać z tym gówniem. Cytuj
Rozi 870 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego (edytowane) XDdDDd W 2025 roku ktoś wydaje takie gry, wstyd: I animacje z Fortnite XD Edytowane 14 lutego przez Rozi 1 3 2 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 530 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Po co Xboxowi marketing skoro ich gry wywołują taki ruch w sieci? 1 Cytuj
Krzysztof93 1 491 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Rysław to ten co pobił menela i uciekł do Bośni? Grifter ludolog zasrany. Cytuj
ASX 14 895 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego z tymi nienaruszalnymi betonowymi skrzyniami to zarzut akurat do 98% gier. Teraz gram w Indiane Jonesa i tam jest to samo. W Stalkerze 2 z kolei tylko niektóre skrzynie można rozbić, o czym dowiedziałem się zresztą dopiero po kilku godzinach gry, bo pierwotnie założyłem że tak jak w wielu innych grach nie da się ich niszczyć. Cytuj
Paolo de Vesir 9 530 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego W ogóle podziwiam zaangażowanie - widać od gier MSu więcej się wymaga, ale taka rola leadera w branży. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi