KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 26 minut temu, Pupcio napisał(a): Ja ściągnąłem ale już chciałbym usunąć tutaj Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Ałałd Jeszcze jedna dobra rozkmina Ryśka, twierdzi, że teksty pisało AI, albo przynajmniej tłumaczyło je w PL wersji (a na tym to on akurat się zna). Wstyd. 1 Cytuj
Donatello1991 1 498 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 12 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Ałałd Jeszcze jedna dobra rozkmina Ryśka, twierdzi, że teksty pisało AI, albo przynajmniej tłumaczyło je w PL wersji (a na tym to on akurat się zna). Wstyd. Zaraz się okaże że słabo angielski zna 😀 Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Teraz, Donatello1991 napisał(a): Zaraz się okaże że słabo angielski zna 😀 Biedny Rysiek nie wie jeszcze co go czeka. Cytuj
Rotevil 134 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Cieszy chociaż to, że coraz więcej ludzi otwiera oczy na tę patologię, jaka się dzieje w gamedevie. Cytuj
Lukas_AT 1 232 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 60 klatek na Series X osiągnięto kosztem bolesnego obniżenia jakości detali. W efekcie gra wtedy prezentuje się gorzej niż na Series S, a różnica w porównaniu do wersji PC jest ogromna. 0:52. Cytuj
Sedrak 877 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Chyba pierwsza gra gdzie brak 120Mhz będzie odczuwalny, Cytuj
Rozi 873 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 2 godziny temu, Rotevil napisał(a): Cieszy chociaż to, że coraz więcej ludzi otwiera oczy na tę patologię, jaka się dzieje w gamedevie. Wystarczy gameplay dłuższy zobaczyć z tej gry, te mordy z najbardziej drewnianych czasów Bethesdy (czyt. współcześnie i zawsze), obrzydliwy interfejs jak z mobilek, stockowe animacje, kolorowy świat bez spójności (niebiescy kozoludzie, murzynka z blond włosami, nazwy lokacji typu SZALEŃSTWO CHUJOCZŁAPA), błędy w tłumaczeniu (tłumaczenie przez AI included), a sama gra wygląda jak Assassin's Creed ze strzelaniem z różdżki. Patologią jest cała branża growa na czele z jebaną inflacją ocen. Takie ścierwo powinno dostawać 4/10, a nie kurwa 8 🤯 9 1 3 1 Cytuj
Pupcio 19 159 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 6 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a): tutaj tak zrobiłem! Po tym co zobaczyłem na gameplayach odpuszcze sobie nawet darmowe testy z gamepassa żeby nie nabijać im statystyk zagrajmerów 1 1 Cytuj
Boomcio 4 292 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Też bez zastanowienia nie tykam tego g0wna nawet w gamepasie, żeby nie nabijać im statystyk zasysaczy podwalaczy. 1 1 Cytuj
Beelzeboss 336 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego (edytowane) Jak zwykle dobra recka od morta. Może nie jest szurem, ale też nie antyszczepionkowcem, więc nie ma takich kompetencji jak rysław. Edytowane 14 lutego przez Beelzeboss 2 2 Cytuj
Wredny 9 935 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 11 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a): Najpierw betatesty w GamePassie, a potem najlepsza wersja na PRO w pudełku. A ja nawet rozważałem kupno wersji pudełkowej, bo fajnie by było wreszcie coś na tego XBOXa kupić, ale MS oczywiście się na to wysrał i wersja fizyczna ma w pudełku kartkę z kodem 1 Cytuj
balon 5 396 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 14 godzin temu, MaZZeo napisał(a): Może załóżcie jeden zbiorczy temat żeby wszyscy ci co mają permanentnie ból pizdy o gry z xboxa tam wylewali swoje żale? Co premiera to to samo, posty tych samych ludzi których gierka nawet nie interesuje. Nie chcę niszczyć teorii, ale np przy Indianie, Hi-Fi, Psychonauts 2 itp., to praktycznie nie widziałem głosów krytyki, a raczej pochwały z każdej strony. ps South od Midnight też ma dość dobrą „prasę” jak narazie. Cytuj
Wredny 9 935 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Godzinę temu, balon napisał(a): ps South od Midnight też ma dość dobrą „prasę” jak narazie. W tym przypadku nie do końca, bo ja zarzucałem woke, biorąc pod uwagę aktywiszcza, które za nią odpowiadają. Obstawiam casus The Gunk - będzie fajna gierka, ale zamiast dać nam równie fajną historię i bohaterkę to dostaniemy jakieś DEI wysrywy, przez które będę wywracać oczyma. No i ta poklatkowa animacja słabo wygląda, ale skoro można wyłączyć Cytuj
Basior 1 159 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Godzinę temu, Wredny napisał(a): W tym przypadku nie do końca, bo ja zarzucałem woke, biorąc pod uwagę aktywiszcza, które za nią odpowiadają. Obstawiam casus The Gunk - będzie fajna gierka, ale zamiast dać nam równie fajną historię i bohaterkę to dostaniemy jakieś DEI wysrywy, przez które będę wywracać oczyma. No i ta poklatkowa animacja słabo wygląda, ale skoro można wyłączyć No tam jest w miarę fajny styl, dizajn. Menu za to meh. Plus jest Kena, a to będzie po prostu gorsza wersja tego Cytuj
Wredny 9 935 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego IGN Polska widzę bez aktywiszczy chyba: Cytuj
ASX 14 896 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 32 minuty temu, Wredny napisał(a): IGN Polska widzę bez aktywiszczy chyba: przeczytałem recenzje, nie ma tam nic o DEI, lewactwie itd. Oprócz wzmianki o tym że można stworzyć własną postać i grać bohaterem, bohaterką lub właśnie bohateru, do czego nawiązuje tytuł recenzji. Swoją drogą gdyby nie tego typu teksty to pewnie mało kto, by się o tym dowiedział, bo zaimki w grze są domyślnie wyłączone. Cytuj
messer88 6 837 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego czyli że jest suwak z zaimkami on/off? XD Cytuj
ASX 14 896 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 4 minuty temu, messer88 napisał(a): czyli że jest suwak z zaimkami on/off? XD cos w tym stylu, gracze znowu wygrali Cytuj
messer88 6 837 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Bardzo dobry pomysł. mogłoby się przyjąć szerzej. 1 Cytuj
l33t 146 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Szerzej to bym jednak proponował już tego gówna w grach nie promować. Przecież w j.polskim to brzmi wyłącznie jak karykatura. 1 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 503 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Gierka mogła by być solidnym gassem/MMO Wybierasz klasę, zbierasz itemki i lecisz z dungeonami. Możliwe,że z początku była ale coś nie pyklo. Drętwe dialogi,npc których nie możesz atakować, wszystko typowe dla MMO. Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Auć 49 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a): Gierka mogła by być solidnym gassem/MMO Wybierasz klasę, zbierasz itemki i lecisz z dungeonami. Możliwe,że z początku była ale coś nie pyklo. Drętwe dialogi,npc których nie możesz atakować, wszystko typowe dla MMO. No właśnie, Obsidian zawsze robił RPGi inteligentne, tutaj zabrakło inteligencji. Patrząc szerzej to nie jest gra dla fanów RPG i Obisidanu, tylko dla szerokiej grupy odbiorców... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi