Basior 1 159 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 28 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Auć No właśnie, Obsidian zawsze robił RPGi inteligentne, tutaj zabrakło inteligencji. Patrząc szerzej to nie jest gra dla fanów RPG i Obisidanu, tylko dla szerokiej grupy odbiorców... No SkillUp aż tak nie jedzie po tej grze. To DA poziom nie jest. Eksploracja np. jest spoko Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 9 minut temu, Basior napisał(a): No SkillUp aż tak nie jedzie po tej grze. To DA poziom nie jest. Eksploracja np. jest spoko No tak właśnie, poziom DA i te same głupoty. 2 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 530 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Niezmordowany Krychu zamiast spędzić sobotni poranek na graniu niezmordowanie walczy o to aby przypadkiem komuś nie spodobała się gra na Xboxa. 1 1 Cytuj
Josh 5 257 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 23 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): 2 godziny temu, messer88 napisał(a): czyli że jest suwak z zaimkami on/off? XD A te zmutowane NPCe też da się wyłączyć jakimś suwakiem? 2 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 4 minuty temu, Josh napisał(a): A te zmutowane NPCe też da się wyłączyć jakimś suwakiem? O właśnie takie głupoty, wszyscy w tej grze są trendowaci, może nie jak ta postać na screenie, ale ogólnie. Certyfikat DEI, a mogli zrobić po prostu Pillarsy w Eorze 3D. Cytuj
SnoD 2 410 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): No tak właśnie, poziom DA i te same głupoty. Krycha, ty serio wstrzymaj się z ferowaniem jakichkolwiek wyroków na temat gry, której na oczy nie widziałeś, bo np. aktualnie recenzje na Steam wyglądają tak: Ja rozumiem, że dzisiaj jest moda, że jak paleta barw w grze składa się z więcej niż 3 odcieni szarości, to z miejsca jest uznawana za kolaborację Netflixa z Disneyem, ale wrażenia ludzi, którzy już GRAJĄ, są ostrożnie mówiąc pozytywne. Cytuj
Bielik 767 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Paleta barw to podejrzewam, że najmniejszy problem DA czy też awałd... mnie już odrzuca sam fakt, że świat to martwa makieta, nawet głupia roślinność sie nie rusza xD dodaj do tego słabo napisane dialogi czy nieciekawą walkę i powiedz co ma zagrajmera przyciągnąć do dłuższego posiedzenia nad tym action rpg mając świeżo wydanego Henryka Bożego? To jest po prostu słaba/średnia gra i wydanie jej day one w gamepassie tego magicznie nie zamaże. 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 530 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Krychu when: w Avowed można wyłączyć zaimki w KCD2 można wyruchać chłopa 2 minuty temu, Bielik napisał(a): Paleta barw to podejrzewam, że najmniejszy problem DA czy też awałd... mnie już odrzuca sam fakt, że świat to martwa makieta, nawet głupia roślinność sie nie rusza xD dodaj do tego słabo napisane dialogi czy nieciekawą walkę i powiedz co ma zagrajmera przyciągnąć do dłuższego posiedzenia nad tym action rpg mając świeżo wydanego Henryka Bożego? To jest po prostu słaba/średnia gra i wydanie jej day one w gamepassie tego magicznie nie zamaże. Tu bardziej rozbija się o to, że to gra MSu. W przeciwnym wypadku Jimmy czy Krychu nawet by tu nie zajrzeli. 2 3 Cytuj
Donatello1991 1 498 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Rano pograłem 5 męczy w CoD rankeds. Potem 2h w Kingdom CD2. Czuję, że już można coś napisać zamiast grać, więc Dragon Age miał na steam na początku też podobne oceny od graczy. 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego (edytowane) 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Krychu when: w Avowed można wyłączyć zaimki w KCD2 można wyruchać chłopa Tu bardziej rozbija się o to, że to gra MSu. W przeciwnym wypadku Jimmy czy Krychu nawet by tu nie zajrzeli. No fakt, Ja to wcale nie gram we wszystkie RPGi na rynku od ostatnich 20 25 lat ^^. Edytowane 15 lutego przez KrYcHu_89 Ahh qrwa jak ten czas leci ^^ 1 Cytuj
SnoD 2 410 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 8 minut temu, Bielik napisał(a): dodaj do tego słabo napisane dialogi czy nieciekawą walkę i powiedz co ma zagrajmera Nie powiem Ci bo nie grałem Natomiast jak przeglądałem recenzje czy opinie graczy to walkę, fabułę czy eksplorację chwalą. Wiadomo, można wyciągnąć tę czy inną recenzję i powiedzieć, że ten tutaj powiedział, że to mu się nie podobało, ale fakty są takie, że w chwili obecnej (po szerszym dostępie może to się zmienić) na każdą negatywną recenzję przypadają cztery pozytywne i tak samo na każdą negatywną opinię gracza przypadają cztery pozytywne. A to czy komuś się spodoba to już sam sobie opinię wyrobi jak zagra. Odbiór gry to coś więcej niż suma ich części składowych. Każdy zwraca uwagę na coś innego. 1 Cytuj
Beelzeboss 336 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 19 minut temu, Bielik napisał(a): mnie już odrzuca sam fakt, że świat to martwa makieta np. w wiedzminie 3 jakoś to wam nie przeszkadzało 5 1 1 Cytuj
Donatello1991 1 498 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Każdy świat jest w gruncie rzeczy makietą. Kwestia czy npc spotęgują te wrażenie czy nie. Cytuj
Observer 10 883 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 14 godzin temu, Rozi napisał(a): Patologią jest cała branża growa na czele z jebaną inflacją ocen. Takie ścierwo powinno dostawać 4/10, a nie kurwa 8 🤯 Dokładnie. Potem jest wielkie zdzwienie że ludzie wolą słuchać typa co żuli bije niż profesjonalnych recezentów, bo jeden gówno nazwie gównem, a drugi gówno nazwie 9/10 i pozycją obowiązkową, bo MS wykupił kampanie na portalu. Cytuj
ASX 14 896 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Najwidoczniej przelewy na premierę Redfalla nie dotarły na czas 1 Cytuj
Figaro 8 403 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 15 godzin temu, Rozi napisał(a): Wystarczy gameplay dłuższy zobaczyć z tej gry, te mordy z najbardziej drewnianych czasów Bethesdy (czyt. współcześnie i zawsze), obrzydliwy interfejs jak z mobilek, stockowe animacje, kolorowy świat bez spójności (niebiescy kozoludzie, murzynka z blond włosami, nazwy lokacji typu SZALEŃSTWO CHUJOCZŁAPA), błędy w tłumaczeniu (tłumaczenie przez AI included), a sama gra wygląda jak Assassin's Creed ze strzelaniem z różdżki. Patologią jest cała branża growa na czele z jebaną inflacją ocen. Takie ścierwo powinno dostawać 4/10, a nie kurwa 8 🤯 Serio ten wysryw gościa, który gry nie dotknął i daje jej 4/10, goscia który pluje na wszystko co ma znaczek MSu dostal aż 10 plusów? Poziom dyskursu o grach na tym forum to dno dna. Cytuj
messer88 6 837 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 2 godziny temu, Josh napisał(a): w baldurku bożym podobne dwarfy można zrobić i nikt ich nie atakował Cytuj
szurubur 130 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Godzinę temu, Observer napisał(a): Dokładnie. Potem jest wielkie zdzwienie że ludzie wolą słuchać typa co żuli bije niż profesjonalnych recezentów, bo jeden gówno nazwie gównem, a drugi gówno nazwie 9/10 i pozycją obowiązkową, bo MS wykupił kampanie na portalu. o co chodzi z tym biciem zula bo nie jestem w temacie a czuje się zainteresowany :p Cytuj
Wredny 9 935 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 1 godzinę temu, SnoD napisał(a): Natomiast jak przeglądałem recenzje czy opinie graczy to walkę, fabułę czy eksplorację chwalą. Nie wiem, co za recenzje/opinie przeglądałeś, ale akurat z fabuły i dialogów każdy ma bekę - faktycznie chwalą walkę i eksplorację. Cytuj
Beelzeboss 336 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): Certyfikat DEI, a mogli zrobić po prostu Pillarsy w Eorze 3D. Mózg ci przeżarło od wojen ideologicznych. To też było dei? pillarsy to ty widziałeś tylko w google image, bo inaczej byś wiedział, że seria ma bardzo kolorową paletę barw i egzotyczne postacie. 3 2 Cytuj
Beelzeboss 336 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a): Krychu when: w Avowed można wyłączyć zaimki w KCD2 można wyruchać chłopa No niestety. Był bojkot kcd m.in. na forum steam, ale coś finalnie im nie wyszło. Mocne oszołomstwo wyszło jak zaczęli atakować Vavre na twitterze XD Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 32 minuty temu, Wredny napisał(a): Nie wiem, co za recenzje/opinie przeglądałeś, ale akurat z fabuły i dialogów każdy ma bekę - faktycznie chwalą walkę i eksplorację. Dosłownie żadna, ale ok. Ja jestem biased. 2 Cytuj
Homelander 2 515 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 32 minutes ago, KrYcHu_89 said: Dosłownie żadna, ale ok. Ja jestem biased. Krzychu, ale już odpuść. Niech se grają w co chcą. Twoja opinia jest znana, nie ma za bardzo co dodawać, a teraz to już pierdolisz. Nawet więcej niż ja. Gra nie jest aż takim raczyskiem jak Dragon Age i nie ma co szat drzeć. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi