Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tylko pokazuje dewaluację ocen w skali ogólnej - 8/10 to gra bardzo dobra i jak ktoś daje taką Avowed tylko za to, że działa i da się to przejść do napisów końcowych to coś tu jest chyba nie tak.
Póki co więcej niż 6/10 bym nie dał, ale może się rozkręca :reggie:

Opublikowano
Teraz, pawelgr5 napisał(a):

Ja np nie gram bo wypierdala mi blad ze mam pobrac jakis update ale "we can't get it at the moment". Dzieki Microsofta!

Przed premierą czytałem, że był jakiś problem z odpaleniem gry na Rog Ally, zobaczymy czy już coś ogarnięte.

Opublikowano

U mnie działa ;)

Zobaczyłem sobie ten początek i myślałem że mnie odrzuci zaraz czy coś, bo takie jazdy tu były. Ale nic, normalna gra. Narazie bardziej skupiam się na skończeniu Fatal Frame ale to też będę sobie grał 

Opublikowano

Zrobić tak rozbudowany kreator postaci a cycków nie można zrobić jakich się chce ale Onu/Jenu oczywiście jest do wyboru. :) 

Jak to mówi Pupcio: S I E C Z K A

Opublikowano
12 minutes ago, suteq said:

Zrobić tak rozbudowany kreator postaci a cycków nie można zrobić jakich się chce ale Onu/Jenu oczywiście jest do wyboru. :) 

Jak to mówi Pupcio: S I E C Z K A

A blizny chociaż można?

Opublikowano
59 minut temu, SnoD napisał(a):

Jakiś większy patch wjechał:

Screenshot_20250218_200955_Chrome.thumb.jpg.979e3d91370a2c1d1d924660ff09c959.jpg

Screenshot_20250218_201006_Chrome.thumb.jpg.7ee93b2c7579200fab3eb544b9322f6d.jpg

Screenshot_20250218_201015_Chrome.thumb.jpg.733853a73c0274793a45fa2e49148284.jpg

Screenshot_20250218_201028_Chrome.thumb.jpg.76d2bd188f988010365771a0c150ff00.jpg

Screenshot_20250218_201039_Chrome.thumb.jpg.62911cf6ae3b10d1bc93bac07c5a8958.jpg

Screenshot_20250218_201053_Chrome.thumb.jpg.40c8429eb769f3cdd5bb5bce173556f8.jpg

Screenshot_20250218_201104_Chrome.jpg

Grubciu, ale gra miała premierę godzinę temu.

i to pokazuje ze ten platny wczesny dostęp to najgorsze co moze sobie gracz zafundowac, nie dosc, ze placi wiecej to przez parę dni gra w wybrakowany produkt bo dopiero w dzien premiery wpadają poprawki.

Opublikowano

Zagrałem prolog. Dotarlem do wiekszej lokacji. Gra ma widoczki i pomimo ze to nie jest jakas kosa graficzna to swiat wstepnie mi sie podoba.

Nie lubie w grach fpp walki meele wiec to dla mnie problem. Przełączyłem sie na tpp i troche sztywno sie tak biega. Troche jednak widać ze to robione pod widok z oczu. Mysle ze kiedys to ogram. A przynajmniej dam szanse na kilka godzin. Teraz GP mi sie skonczy za kilka dni wiec sobie Avowed zaczeka. Na pewno z dysku teraz nie poleci.

Opublikowano
8 minut temu, szurubur napisał(a):

i to pokazuje ze ten platny wczesny dostęp to najgorsze co moze sobie gracz zafundowac, nie dosc, ze placi wiecej to przez parę dni gra w wybrakowany produkt bo dopiero w dzien premiery wpadają poprawki.

To chyba nie dotyczy tylko wczesnego dostępu, ale premier gier ogólnie. Kiedy ostatnio wyszedł jakiś tytul który nie dostał po premierze patcha, który nie usprawnił gry i nie poprawił błędów?

Opublikowano

No to już w ogóle trzeba nie szanować własnych pieniędzy, by płacić dodatkowo by zagrać w gorszą wersje gry. 

Dlatego nie podobają mi się i nie wspieram takich praktyk.

Opublikowano

Dobra, lepsze wrażenie robi od razu Starfield, bo jednak trudno o dobre sci-fi a o fantasy niekoniecznie. Na razie dialogi nie sprawiają bólu zębów, a miały, gra miała być niegrywana, a nie jest. DEI jeszcze nie uświadczyłem, ale planuję grać skończonym skurwysynem - zobaczymy na ile gra na to pozwoli. :)

Opublikowano
25 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Hiobowe wieści. 

Wy naprawdę jesteście tak upośledzeni, że nie potraficie sprawdzić kiedy dana gra ma peak w ciągu doby? :p 

Screenshot_20250218_213046_Chrome.thumb.jpg.bd85a670d8dc4e52fa40060cb2982d10.jpg

Opublikowano

Jestem w porcie i na razie nie podążam za main questem i odwiedzam każdy kąt. Gdzieś w temacie było, że recenzent porownywał do eksploracji jak immersive simie. Trochę przesadzone, ale ciekawość i skakanie po dachach jest nagradzane skrzyniami.