messer88 6 838 Opublikowano wtorek o 13:52 Opublikowano wtorek o 13:52 No to kto odpala dziś o 19? Cytuj
drozdu7 3 038 Opublikowano wtorek o 15:34 Opublikowano wtorek o 15:34 Normalnie lecimy z odkrywaniem tajemniczej Eory. Ahoj przygodo!! Cytuj
Wredny 9 942 Opublikowano wtorek o 18:03 Opublikowano wtorek o 18:03 To tylko pokazuje dewaluację ocen w skali ogólnej - 8/10 to gra bardzo dobra i jak ktoś daje taką Avowed tylko za to, że działa i da się to przejść do napisów końcowych to coś tu jest chyba nie tak. Póki co więcej niż 6/10 bym nie dał, ale może się rozkręca Cytuj
drozdu7 3 038 Opublikowano wtorek o 19:01 Opublikowano wtorek o 19:01 Aloy gotowy na podbój Eory 1 Cytuj
SnoD 2 413 Opublikowano wtorek o 19:17 Opublikowano wtorek o 19:17 (edytowane) Jakiś większy patch wjechał: 12 minut temu, Rozi napisał(a): @Paolo de Vesir @ASX @SnoD jak tam gierka? Grubciu, ale gra miała premierę godzinę temu. Edytowane wtorek o 19:18 przez SnoD Cytuj
pawelgr5 1 605 Opublikowano wtorek o 19:23 Opublikowano wtorek o 19:23 Ja np nie gram bo wypierdala mi blad ze mam pobrac jakis update ale "we can't get it at the moment". Dzieki Microsofta! 1 Cytuj
SnoD 2 413 Opublikowano wtorek o 19:24 Opublikowano wtorek o 19:24 Teraz, pawelgr5 napisał(a): Ja np nie gram bo wypierdala mi blad ze mam pobrac jakis update ale "we can't get it at the moment". Dzieki Microsofta! Przed premierą czytałem, że był jakiś problem z odpaleniem gry na Rog Ally, zobaczymy czy już coś ogarnięte. Cytuj
pawelgr5 1 605 Opublikowano wtorek o 19:26 Opublikowano wtorek o 19:26 Moze jak bym mial roga to bym sie zainteresowal. Mi to nie rusza na XSX. Cytuj
GearsUp 452 Opublikowano wtorek o 19:40 Opublikowano wtorek o 19:40 aLe PrEmIeRy JeSzCzE NiE ByŁo Tymczasem ciężary, nie mówcie że nie będzie peaku w dniu premiery Cytuj
drozdu7 3 038 Opublikowano wtorek o 19:41 Opublikowano wtorek o 19:41 U mnie działa Zobaczyłem sobie ten początek i myślałem że mnie odrzuci zaraz czy coś, bo takie jazdy tu były. Ale nic, normalna gra. Narazie bardziej skupiam się na skończeniu Fatal Frame ale to też będę sobie grał Cytuj
suteq 300 Opublikowano wtorek o 19:44 Opublikowano wtorek o 19:44 Zrobić tak rozbudowany kreator postaci a cycków nie można zrobić jakich się chce ale Onu/Jenu oczywiście jest do wyboru. Jak to mówi Pupcio: S I E C Z K A Cytuj
Homelander 2 515 Opublikowano wtorek o 19:57 Opublikowano wtorek o 19:57 12 minutes ago, suteq said: Zrobić tak rozbudowany kreator postaci a cycków nie można zrobić jakich się chce ale Onu/Jenu oczywiście jest do wyboru. Jak to mówi Pupcio: S I E C Z K A A blizny chociaż można? Cytuj
Bzduras 13 092 Opublikowano wtorek o 20:04 Opublikowano wtorek o 20:04 Można. Też włączyłem, trzeba być częścią tak GŁOŚNEJ premiery Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano wtorek o 20:06 Opublikowano wtorek o 20:06 25 minut temu, GearsUp napisał(a): aLe PrEmIeRy JeSzCzE NiE ByŁo Tymczasem ciężary, nie mówcie że nie będzie peaku w dniu premiery Hiobowe wieści. Cytuj
szurubur 130 Opublikowano wtorek o 20:18 Opublikowano wtorek o 20:18 59 minut temu, SnoD napisał(a): Jakiś większy patch wjechał: Grubciu, ale gra miała premierę godzinę temu. i to pokazuje ze ten platny wczesny dostęp to najgorsze co moze sobie gracz zafundowac, nie dosc, ze placi wiecej to przez parę dni gra w wybrakowany produkt bo dopiero w dzien premiery wpadają poprawki. Cytuj
pawelgr5 1 605 Opublikowano wtorek o 20:27 Opublikowano wtorek o 20:27 Zagrałem prolog. Dotarlem do wiekszej lokacji. Gra ma widoczki i pomimo ze to nie jest jakas kosa graficzna to swiat wstepnie mi sie podoba. Nie lubie w grach fpp walki meele wiec to dla mnie problem. Przełączyłem sie na tpp i troche sztywno sie tak biega. Troche jednak widać ze to robione pod widok z oczu. Mysle ze kiedys to ogram. A przynajmniej dam szanse na kilka godzin. Teraz GP mi sie skonczy za kilka dni wiec sobie Avowed zaczeka. Na pewno z dysku teraz nie poleci. Cytuj
ASX 14 897 Opublikowano wtorek o 20:29 Opublikowano wtorek o 20:29 8 minut temu, szurubur napisał(a): i to pokazuje ze ten platny wczesny dostęp to najgorsze co moze sobie gracz zafundowac, nie dosc, ze placi wiecej to przez parę dni gra w wybrakowany produkt bo dopiero w dzien premiery wpadają poprawki. To chyba nie dotyczy tylko wczesnego dostępu, ale premier gier ogólnie. Kiedy ostatnio wyszedł jakiś tytul który nie dostał po premierze patcha, który nie usprawnił gry i nie poprawił błędów? Cytuj
Mejm 15 531 Opublikowano wtorek o 20:30 Opublikowano wtorek o 20:30 Nie pytajcie ilu zaczelo, ale ilu skonczy Cytuj
pawelgr5 1 605 Opublikowano wtorek o 20:31 Opublikowano wtorek o 20:31 Tu chodzi o to że kurwy daja ludziom PŁATNY dostep do grania wczesniej w gorszą wersję. To nie to samo. Cytuj
ASX 14 897 Opublikowano wtorek o 20:32 Opublikowano wtorek o 20:32 No to już w ogóle trzeba nie szanować własnych pieniędzy, by płacić dodatkowo by zagrać w gorszą wersje gry. Dlatego nie podobają mi się i nie wspieram takich praktyk. Cytuj
Paolo de Vesir 9 531 Opublikowano wtorek o 20:33 Opublikowano wtorek o 20:33 Dobra, lepsze wrażenie robi od razu Starfield, bo jednak trudno o dobre sci-fi a o fantasy niekoniecznie. Na razie dialogi nie sprawiają bólu zębów, a miały, gra miała być niegrywana, a nie jest. DEI jeszcze nie uświadczyłem, ale planuję grać skończonym skurwysynem - zobaczymy na ile gra na to pozwoli. Cytuj
SnoD 2 413 Opublikowano wtorek o 20:33 Opublikowano wtorek o 20:33 25 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Hiobowe wieści. Wy naprawdę jesteście tak upośledzeni, że nie potraficie sprawdzić kiedy dana gra ma peak w ciągu doby? :p Cytuj
Daddy 4 292 Opublikowano wtorek o 20:54 Opublikowano wtorek o 20:54 Ta muzyka na początku i intro, miazga 5 3 Cytuj
Beelzeboss 339 Opublikowano wtorek o 21:09 Opublikowano wtorek o 21:09 Jestem w porcie i na razie nie podążam za main questem i odwiedzam każdy kąt. Gdzieś w temacie było, że recenzent porownywał do eksploracji jak immersive simie. Trochę przesadzone, ale ciekawość i skakanie po dachach jest nagradzane skrzyniami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi