Szermac 3 060 Opublikowano środa o 12:27 Opublikowano środa o 12:27 Jednemu gra się podoba, drugiemu nie. Proszę, 200zł się należy. 2 Cytuj
ASX 14 896 Opublikowano środa o 12:29 Opublikowano środa o 12:29 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): dlaczego Pan Andrzej Śledź ma być większym autorytetem oceniającym gry RPG od Rysława. Pytanie w 100% na poważnie. a ktoś go uznał tutaj za autorytet, którego należy się słuchać. Wrzucił tylko screena ze steama i napisał że to dziwna sytuacja Cytuj
Krzysztof93 1 494 Opublikowano środa o 12:31 Opublikowano środa o 12:31 1 minutę temu, ASX napisał(a): a ktoś go uznał tutaj za autorytet, którego należy się słuchać. Wrzucił tylko screena ze steama i napisał że to dziwna sytuacja chodzi tylko o to, że nie pierwszy raz widzę przeklejonego tweeta tego Pana na tym forum i nie wiem kim on jest żebym się przejmował jego słowem Cytuj
ASX 14 896 Opublikowano środa o 12:36 Opublikowano środa o 12:36 14 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): chodzi tylko o to, że nie pierwszy raz widzę przeklejonego tweeta tego Pana na tym forum i nie wiem kim on jest żebym się przejmował jego słowem nie musisz się kompletnie przejmować jego słowem a sam Śledź jest znanym streamerem, który nagrywał streama z Gothica w basenie, kompletnie niewiarygodna postać. dlatego nie musisz mu ufać i możesz sam sprawdzić opinie graczy na Steam Cytuj
Homelander 2 516 Opublikowano środa o 12:37 Opublikowano środa o 12:37 14 minutes ago, SnoD said: To teraz sprawdź jeszcze oceny tej gry na Steam. Ah, moja pomyłka. Dragon Age na Steamie 69 i spada. Nie wątpię, że Avowed jest lepszą grą. Ma elementy, które mogą się podobać. Ba, mi się podoba chociażby oprawa, design świata, walka wygląda ciekawie. Odrzuca mnie to co jest dla mnie w takich grach najistotniejsze: wiarygodność świata, dialogi, fabuła. Porównałem grę do Days Gone, w sensie dla jednych zajebista gierka, dla innych średniaczek, a jeszcze dla innych meh. Nie jest to z pewnością mesjasz jak Baldurek, ani crap jak Redfall. Nie wydaje się też propagandową spierdoliną jak Dragon Age. Ot gierka 7-8. W zasadzie kończę z tematem. Nie zagram w to, śmiać się nie ma z czego, podziwiać też nie Cytuj
messer88 6 838 Opublikowano środa o 12:38 Opublikowano środa o 12:38 1 minutę temu, Homelander napisał(a): Odrzuca mnie to co jest dla mnie w takich grach najistotniejsze: wiarygodność świata, dialogi, fabuła. ale taka jedna gierka kukmena to już paluszki lizać XD sorry musiałem Cytuj
Homelander 2 516 Opublikowano środa o 12:44 Opublikowano środa o 12:44 4 minutes ago, messer88 said: ale taka jedna gierka kukmena to już paluszki lizać XD sorry musiałem Chodzi o TLoU2? No jasne Cytuj
drozdu7 3 037 Opublikowano środa o 12:45 Opublikowano środa o 12:45 Czy ktoś ma jakieś mieszane bądź negatywne odczucia żeby Krystian mógł to uznać za jedyne rzetelne wrażenia nt gry? Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano środa o 12:49 Opublikowano środa o 12:49 Najlepsze RPGi ostatnich lat, z równie udaną propagandą, że nic się nie stało. Jednakże DA (również dostępny w abo EA) proszę państwa 5,23x większy sukces, a dodatkowo był nawet na Playstation, więc Steam miał większą konkurencję, brawo Bioware, hurra! Cytuj
drozdu7 3 037 Opublikowano środa o 12:58 Opublikowano środa o 12:58 Kurwa w temacie PlayStation dawno gość byłby zamieciony z tą swoją propagandą. No co za koleś xd ładnie siadło na łeb 2 Cytuj
Beelzeboss 339 Opublikowano środa o 13:02 Opublikowano środa o 13:02 Parry trzeba odblokować, ale daje radę. 3 razy odbija się xauripa i wchodzi finisher Cytuj
Banan91PL 38 Opublikowano środa o 15:57 Opublikowano środa o 15:57 Ja się nasłuchałem jaka to gra jest zła płacz Kiszaka, Ryslawa … kurcze a gram i podoba mi się spoko giera naprawdę ładna grafa chodzi płynnie na XSX żadnych niebinarnych jaszczurek nie spotkałem 3 Cytuj
Paolo de Vesir 9 531 Opublikowano środa o 16:13 Opublikowano środa o 16:13 Panowie, odnośnie K O N T R O W E R S Y J N E G O questa z Spoiler ziołami poronnymi - jako, że postanowiłem zrobić moralnie poprawną rzecz to wybrałem aby zgłosić sprawę odpowiednim organom Niestety, na tym quest się skończył, czy jest opcja aby dalej napsuć pani c00rwie krwi? Cytuj
Beelzeboss 339 Opublikowano środa o 16:16 Opublikowano środa o 16:16 Ja najpierw zapytam Panią co mi da za nie. Questa jeszcze nie mam, ale znalazłem paczuszkę myszkując w porcie. W ogole smieszne, ze dzbany sie o cos takiego pluły XD 1 Cytuj
messer88 6 838 Opublikowano środa o 16:25 Opublikowano środa o 16:25 27 minut temu, Banan91PL napisał(a): Ja się nasłuchałem jaka to gra jest zła płacz Kiszaka, Ryslawa wniosek z tego taki nie oglądać takich dzbanów jutubowych 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 531 Opublikowano środa o 17:34 Opublikowano środa o 17:34 Update: wbrew obiekcjom mojego towarzysza udało mi się zagonić kurwiszona i sprawiedliwości stało się zadość. Jak widać lewactwu, DEI i SweetBaby nie udało się powstrzymać mnie przed czynieniem dobra! Spoiler 1 Cytuj
SnoD 2 412 Opublikowano środa o 17:54 Opublikowano środa o 17:54 5 godzin temu, messer88 napisał(a): ale taka jedna gierka kukmena to już paluszki lizać XD sorry musiałem Wszystko zależy od tego czyje to paluszki Cytuj
Bielik 767 Opublikowano środa o 19:20 Opublikowano środa o 19:20 Swoją drogą czy ktoś w temacie jeszcze na jakiś czas przed premiera nie wspominal, ze grę można traktować jak AA? Gryzie mi sie to z doniesieniami o budżecie na poziomie 80-90kk, a raczej na marketing za duża czesc tej kwoty nie poszła jak w przypadku gier sonki Cytuj
dominalien 303 Opublikowano środa o 19:28 Opublikowano środa o 19:28 O ilości A gry świadczy też jej cena. Cytuj
ASX 14 896 Opublikowano środa o 19:32 Opublikowano środa o 19:32 Ja wiem jedynie tyle, że zamo Obsidian wielokrotnie wspominało, że Avowed będzie gierką zblizoną skalą i rozmachem do Outer Worlds. Nie mam skąd Krycha wziął informacje o budżecie na poziomie 80-90 milionów, ja sam nie mogę znaleźć takiej informacji. Cytuj
izon 1 014 Opublikowano środa o 19:35 Opublikowano środa o 19:35 Przeglądam 5 stron zeby poczytać jakieś opinie o grze a tu samo pierdolenie o cyferkach, ilości graczy na steam i czy gra jest sraką bo wyszła na xboxa czy nie. Ale śmietnik się zrobił z tego forum 1 Cytuj
Bielik 767 Opublikowano środa o 19:44 Opublikowano środa o 19:44 No weź kup gamepassa i sam sprawdź za 4zł, tutaj się nabijamy, że gra nie spełnia oczekiwań, ale nie jest też najgorsza na świecie, ot średniak. Cytuj
ASX 14 896 Opublikowano środa o 20:19 Opublikowano środa o 20:19 Dziwna sprawa, graczom,przynajmniej tym którzy kupili grę na Steam, podobnie jak zdecydowanej większości recenzentom chyba się podoba. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi