Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

dlaczego Pan Andrzej Śledź ma być większym autorytetem oceniającym gry RPG od Rysława. Pytanie w 100% na poważnie. 

a ktoś go uznał tutaj za autorytet, którego należy się słuchać. Wrzucił tylko screena ze steama i napisał że to dziwna sytuacja

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał(a):

a ktoś go uznał tutaj za autorytet, którego należy się słuchać. Wrzucił tylko screena ze steama i napisał że to dziwna sytuacja

chodzi tylko o to, że nie pierwszy raz widzę przeklejonego tweeta tego Pana na tym forum i nie wiem kim on jest żebym się przejmował jego słowem 

Opublikowano
14 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

chodzi tylko o to, że nie pierwszy raz widzę przeklejonego tweeta tego Pana na tym forum i nie wiem kim on jest żebym się przejmował jego słowem 

nie musisz się kompletnie przejmować jego słowem 

a sam Śledź jest znanym streamerem, który nagrywał streama z Gothica w basenie, kompletnie niewiarygodna postać. 

Śledź, basen, Gothic – już dzisiaj stream roku! - pierDziennik 😆

dlatego nie musisz mu ufać i możesz sam sprawdzić opinie graczy na Steam 

Opublikowano
14 minutes ago, SnoD said:

To teraz sprawdź jeszcze oceny tej gry na Steam.

Ah, moja pomyłka. Dragon Age na Steamie 69 i spada. Nie wątpię, że Avowed jest lepszą grą. Ma elementy, które mogą się podobać. Ba, mi się podoba chociażby oprawa, design świata, walka wygląda ciekawie. Odrzuca mnie to co jest dla mnie w takich grach najistotniejsze: wiarygodność świata, dialogi, fabuła. Porównałem grę do Days Gone, w sensie dla jednych zajebista gierka, dla innych średniaczek, a jeszcze dla innych meh. Nie jest to z pewnością mesjasz jak Baldurek, ani crap jak Redfall. Nie wydaje się też propagandową spierdoliną jak Dragon Age. Ot gierka 7-8. W zasadzie kończę z tematem. Nie zagram w to, śmiać się nie ma z czego, podziwiać też nie

Opublikowano

image.thumb.png.c3a71ba93ca6e5a62628fcde77d3079a.png

image.thumb.png.b9d645c8cb6cc3519c1db06b150f3d5a.png

Najlepsze RPGi ostatnich lat, z równie udaną propagandą, że nic się nie stało. Jednakże DA (również dostępny w abo EA) proszę państwa 5,23x większy sukces, a dodatkowo był nawet na Playstation, więc Steam miał większą konkurencję, brawo Bioware, hurra! 

Opublikowano

Panowie, odnośnie K O N T R O W E R S Y J N E G O questa z 

Spoiler

ziołami poronnymi

- jako, że postanowiłem zrobić moralnie poprawną rzecz to wybrałem aby zgłosić sprawę odpowiednim organom :) Niestety, na tym quest się skończył, czy jest opcja aby dalej napsuć pani c00rwie krwi? 

Opublikowano
5 godzin temu, messer88 napisał(a):

ale taka jedna gierka kukmena to już paluszki lizać XD sorry musiałem 

Wszystko zależy od tego czyje to paluszki :Cell:

Opublikowano

Swoją drogą czy ktoś w temacie jeszcze na jakiś czas przed premiera nie wspominal, ze grę można traktować jak AA? Gryzie mi sie to z doniesieniami o budżecie na poziomie 80-90kk, a raczej na marketing za duża czesc tej kwoty nie poszła :beka: jak w przypadku gier sonki

Opublikowano

Ja wiem jedynie tyle, że zamo Obsidian wielokrotnie wspominało, że Avowed będzie gierką zblizoną skalą i rozmachem do Outer Worlds. Nie mam skąd Krycha wziął informacje o budżecie na poziomie 80-90 milionów, ja sam nie mogę znaleźć takiej informacji.

Opublikowano

Przeglądam 5 stron zeby poczytać jakieś opinie o grze a tu samo pierdolenie o cyferkach, ilości graczy na steam i czy gra jest sraką bo wyszła na xboxa czy nie. Ale śmietnik się zrobił z tego forum :dog:

• Plusik 1
Opublikowano

Dziwna sprawa, graczom,przynajmniej tym którzy kupili grę na Steam, podobnie jak zdecydowanej  większości recenzentom chyba się podoba.