KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Jakby ktoś miał dosyć silnych bab, to mam grę do polecenia, jak coś to priv. Spoiler Cytuj
Donatello1991 1 498 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Sprawdziłem. Pograłem 2h. Oj nie dla mnie. Znaczy wiedziałem od początku, bo ten kicz do mnie nie przemawia i wywołuje odruch wymiotny, ale miałem chwilę to luknąłem o co krzyk. No w sumie o nic. Cytuj
SnoD 2 413 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Ten pierwszy region w grze jest znacznie większy niż początkowo przypuszczałem Robiąc jakieś questy poboczne czy szukając części do totemów czy skarbów, to tu można pewnie ze 20-30 godzin siedzieć. Cytuj
Sedrak 879 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 7 godzin za mną i granie magiem to ogromna frajda. W żadnej grze ciskanie czarów nie było takiej satysfakcjonujące. Wróciłem teraz na początek mapy, by zwiedzić i jaszczury co wcześniej mnie biły jak chciały to teraz jeden fireball i ich nie ma. Parę razy już trafiłem na niewidzialną ścianę gdzieś się wspominając i dość często korzystam z mapy glownej, by się połapać. Ale no to lewactwo to aż boli po oczach. Chcieli mnie okraść to wiadomo kobieta szef, chłop pipa uciekł i pobiłem babę. Dwie godziny później spotykam znowu bandę tym razem trzech, kobieta szef, chłop ucieka z krzykiem, że trzeba było mamy słuchać... 70% osób z którymi się rozmawia to kobiety na ważnych stanowiskach i jeszcze wyglądają tak samo. A motyw w burdelu to już w ogóle facepalm... Będę grał dalej, ale mam nadzieję, że będzie lepiej w tym aspekcie. 1 Cytuj
Wredny 9 940 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Przypuszczam, że będzie tylko gorzej, bo tak niestety wygląda teraz "pisarstwo" w zachodnich produkcjach - chcesz lepiej to odpalaj Wiedźmina, S.T.A.L.K.E.R.a, albo Kingdom Come Deliverance, bo oprócz Azji to te rejony Europy są ostatnim bastionem normalności w temacie opowiadanych historii w gierkach. 1 Cytuj
Sedrak 879 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Trochę of top, ale jestem ciekaw jak to będzie z Wiedźminem 4. Szkoda w chuj szkoda, że kolejne studio legacy schodzi na psy. Cytuj
Sedrak 879 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu A podawali info o dalszych planach rozwoju gry? Cytuj
suteq 299 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Pewnie wyjdą ze 2 dlc jak to z większością ich gier bywa. Cytuj
SnoD 2 413 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Narazie nie potwierdzili, że będzie DLC, ale Carrie Patel w wywiadzie dla Bloomberg powiedziała, że chcą dalej rozwijać IP. Myślę, że i sequel będzie bo mają solidne podstawy. Odejmując pierwsze 2 lata preprodukcji, to oni w sumie całą grę zrobili w 4 lata. Cytuj
drozdu7 3 037 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja pograłem z dwie godzinki, bo chce już pocisnac do końca inną grę. Jakbym miał określić odczucia to że jest przyjemnie. Zarówno jeśli chodzi o walkę czy dialogi. Jest nawet dość ładnie (jakieś góry w oddali, świątynie itp. ja lubię takie rzeczy). Tylko warto powyłaczac niektóre elementy interfejsu, wtedy bez tych kolorowych guwien lepiej to wygląda Cytuj
SnoD 2 413 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja nawet k* mapę wyłączyłem Brakuje mi jeszcze możliwości wyłączenia tego znacznika jak przeciwnik do nas doskakuje - pomocny, ale ta duża żółta ikona :p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi