SnoD 2 318 Opublikowano 24 sierpnia Opublikowano 24 sierpnia 1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a): Problemem będzie, że widzę w internecie duży hajp na KCD2. Nie mogę rozszyfrować skrótu Cytuj
KrYcHu_89 2 290 Opublikowano 24 sierpnia Opublikowano 24 sierpnia 3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): Problemem będzie, że widzę w internecie duży hajp na KCD2. Zdecydowanie, no i wyjdzie 7 dni wcześniej. Avowed sprawdzą ludzie w gamepassie, KCD2 zakupią. Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 24 sierpnia Opublikowano 24 sierpnia Kingdom Come Deliverance 2 Cytuj
SnoD 2 318 Opublikowano 24 sierpnia Opublikowano 24 sierpnia Nie ma co oczekiwać marketingowego sukcesu Avowed. FPP w świecie względnie niszowej gry w rzucie izometrycznym. Produkcja raczej głównie dla fanów tego świata. Myślę, że gdyby nie GP, to by w ogóle nie dokończyli tego projektu gdyby dalej byli niezależni. Od Obsidianu jako taki potencjał na sukces mają tak naprawdę tylko Outer Worlds 2 i ewentualny spinoff w świecie Fallouta (myślę, że prędzej czy później Obsidian za to się zabierze). Cytuj
iluck85 2 886 Opublikowano 24 sierpnia Opublikowano 24 sierpnia (edytowane) 21 minut temu, Beelzeboss napisał(a): nie widziałeś twita? daja ci czas, zebys backlog nadrobił Ostatnio u mnie X robi za wieże dla figurek świnki pepy i innych puchatków Jeszcze przycisk zaklejony, bo grałem a mała sobie wciskała- bo świeciło Edytowane 24 sierpnia przez iluck85 1 Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 24 sierpnia Opublikowano 24 sierpnia No KCD2 to jednak większy kaliber, przygody Henryczka stawiam zdecydowanie wyżej i to grę południowych sąsiadów kupię. Avowed będzie musiało poczekać, hooynia że premiery się nakładają, może MS ucieknie na kwiecień czego nie można wykluczyć. Do premiery daleko. Cytuj
KrYcHu_89 2 290 Opublikowano 24 sierpnia Opublikowano 24 sierpnia 2 minuty temu, Dalhi napisał(a): No KCD2 to jednak większy kaliber, przygody Henryczka stawiam zdecydowanie wyżej i to grę południowych sąsiadów kupię. Avowed będzie musiało poczekać, hooynia że premiery się nakładają, może MS ucieknie na kwiecień czego nie można wykluczyć. Do premiery daleko. Teraz ta ucieczka przed KCD2 nie zostanie dobrze odebrana xD. Do lutego jeszcze daleko, może wpaść jeszcze coś dużego z z Japonii itp. Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 24 sierpnia Opublikowano 24 sierpnia Dokładnie lepiej by zrobili wydając to przy tym CoDzie, i tak inny target a przy KC2 to 90% zainteresowania trafi do czeskiej gierki a o Avowed zaraz będzie cicho. Cytuj
drozdu7 2 786 Opublikowano 24 sierpnia Opublikowano 24 sierpnia Oj biedny Awoved, teraz by został pożarty przez Coda a w lutym tłumaczenie że ludzie grają jeszcze w Kingdom Come dodajmy że to w sumie jest gra dla fanów, niszowy projekt. Xdd No ludzie bądźmy poważni Cytuj
tjery 1 238 Opublikowano 24 sierpnia Opublikowano 24 sierpnia 2 godziny temu, Donatello1991 napisał(a): Problemem będzie, że widzę w internecie duży hajp na KCD2. No raczej to nie dziwi, jedynka to jeden z lepszych rpgów w jakie grałem. Cytuj
Antihero_ 28 Opublikowano 24 sierpnia Opublikowano 24 sierpnia (edytowane) Po ostatnim gameplayu utwierdziłem się w przekonaniu, że świat poszedł do przodu, a Obsidian dalej został przy robieniu "drewna z fajną fabułką", gdzie za każdym razem społeczność gierkowa próbuje go usprawiedliwiać, że przecież to nie jest duże studio, nie mają ogromnych finansów, i dalej lecąc klasykiem - gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka. W tym czasie taki Larian z eurojanków i wizji bankructwa przeskoczył na topkę branży albo Warhorse przymierza się do próby sięgnięcia po spory sukces. Edytowane 24 sierpnia przez Antihero_ 2 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 24 sierpnia Opublikowano 24 sierpnia Już to kiedyś mówiłem, ale powtórzę. W Obsidian siedzą stare w większości pierdoły. Siedzą nie tylko od wielu wielu lat zajmując stołki w firmie, ale przede wszystko siedzą pod kamieniami nie wiedząc i nie widząc, że giereczkowo zmieniło się nie do poznania i to co było trendy kiedyś, dziś nie przystoi już robić... 1 Cytuj
Dragon13 78 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada Warto wspomnieć że Avoved będzie dostępny na battle necie. Cytuj
MacLeSkr 30 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada Steelbok niby fajny, ale brak tytułu na grzbiecie no i zamiast płytki w środku będzie kod na grę Dla Indiany i Avowed właśnie chciałem ponownie kupić X-pudełko na Black Friday, ale pewnie i tak gra wyląduje na PS5, więc nie wiem czy jest sens Swoją drogą, to wersji fizycznej w zwykłym pudle chyba nie będzie, czy się mylę? Bo nic o niej nie piszą. Cytuj
Bielik 729 Opublikowano sobota o 15:37 Opublikowano sobota o 15:37 Premiera 17 lutego? Microsoft spisał ta grę na straty, można się rozejść. Cytuj
Chewie 146 Opublikowano sobota o 15:54 Opublikowano sobota o 15:54 DEI znowu ważniejsze od zrobienia dobrej gry? Ostatnio gram w grounded gdzie jedyną białą postacią jest typowy "nerd" beta male, ciekawe. To nie jest ten obsidian, który stworzył New Vegas. Cytuj
ASX 14 645 Opublikowano sobota o 17:14 Opublikowano sobota o 17:14 DEI? Od zawsze moj stosunek do wszelkiej różnorodności w fantasy rpgach wygląda mniej więcej tak i tego będę się trzymał Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano sobota o 17:46 Opublikowano sobota o 17:46 Można też grać mega jaszczurem Cytuj
FIIlp 54 Opublikowano niedziela o 08:58 Opublikowano niedziela o 08:58 W dniu 24.08.2024 o 16:29, Czezare napisał(a): Już to kiedyś mówiłem, ale powtórzę. W Obsidian siedzą stare w większości pierdoły. Siedzą nie tylko od wielu wielu lat zajmując stołki w firmie, ale przede wszystko siedzą pod kamieniami nie wiedząc i nie widząc, że giereczkowo zmieniło się nie do poznania i to co było trendy kiedyś, dziś nie przystoi już robić... Jest całkowicie odwrotnie. Wszyscy stare dziady dawno odeszły z firmy. Nie ma już Obsidian, BioWare czy Blizzarda. Tam pracuje nowe pokolenie i mamy to co mamy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi