suteq 298 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia Ale forum cały czas jest, przed chwilą zajrzałem tylko jest zasyfione prawackimi debilami. 2 Cytuj
Sedrak 878 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia Ale znikąd to się nie wzięło. Śledzę bardzo z boku całą sytuację i jeszcze ani razu nie miałem wrażenie, że sama gra to woke etc, ale już odpały pracowników jak najbardziej. Ja dalej liczę, że gra będzie dobra, bo mam zaufanie do Obsidian 1 Cytuj
SnoD 2 412 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Nowy trailer, sporo nowych ujęć z gry: Cytuj
SnoD 2 412 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Kody już rozesłane, embargo schodzi 13 lutego, więc nie będzie recenzji pisanych na kolanie po 15h gry bo mają na to aż 2 tygodnie: Cytuj
Daddy 4 292 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego https://x.com/VGTGamingNews/status/1885275082433479069?t=FxIH8Ie_UCUC0PitUDiKJQ&s=19 Podobno wersja na XSX ma trzy tryby 30/40/60 fps, wersja na XSS 30/40 fps 1 Cytuj
ASX 14 896 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego wrzucam taktycznie zanim pojawią się posty o braku marketingu Cytuj
Beelzeboss 339 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego O fajnie, akurat w drodze do pracy zobacze. Cytuj
Shen 10 198 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Dla mnie plus, nienawidze skalowania przeciwnikow w rpg, nie czuje wtedy satysfakcji z grindu. Co z tego, że wbije kilka poziomów, jak nadal tak samo długo bije mobki https://www.gamesradar.com/games/action-rpg/avowed-wont-have-enemy-scaling-director-confirms-but-it-will-have-jank-you-gotta-accept-a-little-jank-to-do-something-fun-and-creative/ 2 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 530 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego O Jezusie, jak balsam na ranę ten news i jeszcze 60 klatek na XSX. Początkowo chciałem poczekać z ogrywaniem (nawet w abo), bo drażniło mnie, że kolejna gierka 1st party będzie ograniczona do 30 klatek na premierę, a tutaj no day1 - zajebiście. Cytuj
ASX 14 896 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego W sumie twórcy od początku mówili uczciwie że gra na razie chodzi w 30 fpsach na konsoli, ale optymalizacją zajmują się na końcu i 60 fpsów nie jest wykluczone. W międzyczasie w internecie zdążyła wybuchnąć burza o brak trybu z 60 fpsami, a tu się okazuję że na premierę będą jednak 3 tryby graficzne do wyboru w tym 60 i 40 klatek. Cytuj
Paolo de Vesir 9 530 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Co tylko pokazuje, że wygłaszanie niezadowolenia jest potrzebne - zawłaszcza jeśli na platformie MSu wybacza się więcej z racji tanich premier. Cytuj
drozdu7 3 037 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Jestem strasznie ciekaw czy z tego wyjdzie dobra gra. Bo do tej pory to wszystko wyglądało dla mnie bardzo generycznie a samo story to tak średnio zajawione było chyba. Moim zdaniem jeśli to będzie gra powyżej 85 mc to będę cholernie zdziwiony Cytuj
messer88 6 838 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Jakby nie Henryczek to sprawdzałbym. Oby wyszła dobra gierka nie guwno pokroju DA straż zaimków. Cytuj
Sedrak 878 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Obsidian ma u mnie kredyt zaufania, ale z drugiej strony osoby odpowiedzialne na F:NY już tam nie pracują, a jaki był Outer Words to każdy wie Cytuj
Paolo de Vesir 9 530 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego No właśnie dla mnie zajebisty, więc Avowed ciekawy, ale TOW2 obowiązkowy. Cytuj
drozdu7 3 037 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Dla mnie najciekawsze było że dzieje się to w świecie Pillarsów które dla mnie miało zajebistą fabułę i ogólnie świat. No może w drugiej części mniej, bo było bardziej kolorowo i te pływanie stateczkiem wkurzało mnie. Tu też jest dość kolorowo, zobaczymy co tam fabularnie wysmaży obsydian bo to dla mnie podstawa Cytuj
Faka 4 088 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Ja zapomniałem o tej grze praktycznie, a premiera tuż tuż, bo za tydzień, 18 lutego. The Outer Worlds fajnie zrobili, którego przeszedłem, podobały mi się te zamknięte huby z lokacjami, w sam raz gierka, która aż tak mocno rozwleczona nie była, no i vibe Obsidianowy. Myślę, że dowiozą gierkę na poziomie 80-85 meta i będzie dobrze. Wiadomo jakie tam będą klasy w grze? Pograłbym sobie hunterem, bo czarodziejów i magię to tak średnio lubię klasę. Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego 3 godziny temu, Faka napisał(a): Ja zapomniałem o tej grze praktycznie, a premiera tuż tuż, bo za tydzień, 18 lutego. The Outer Worlds fajnie zrobili, którego przeszedłem, podobały mi się te zamknięte huby z lokacjami, w sam raz gierka, która aż tak mocno rozwleczona nie była, no i vibe Obsidianowy. Myślę, że dowiozą gierkę na poziomie 80-85 meta i będzie dobrze. Wiadomo jakie tam będą klasy w grze? Pograłbym sobie hunterem, bo czarodziejów i magię to tak średnio lubię klasę. Z klasami bieda, doslownie 3, wojownik, mag, złodziej/łowca. Cytuj
ASX 14 896 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego 11 godzin temu, Faka napisał(a): Wiadomo jakie tam będą klasy w grze? Pograłbym sobie hunterem, bo czarodziejów i magię to tak średnio lubię obsidian mówi że ma być pełna dowolność jeśli chodzi o styl grania. Nie będzie sztywnych ram klas, w jednej ręce będzie można mieć jakiś miecz albo toporek, a drugą mieć pistolet albo rzucać jakieś czary Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego 47 minut temu, ASX napisał(a): obsidian mówi że ma być pełna dowolność jeśli chodzi o styl grania. Nie będzie sztywnych ram klas, w jednej ręce będzie można mieć jakiś miecz albo toporek, a drugą mieć pistolet albo rzucać jakieś czary Będą 3 drzewka talentów, które reprezentują 3 klasy postaci + drzewko "godlike". Niestety względem genialnych systemów z PoE to spory krok wstecz, tutaj mamy model przypominający gry Bethesdy, ale jeszcze bardziej uproszczony. https://screenrant.com/avowed-skill-trees-classes-pillars-eternity-op-ed/ 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Jest pierwsza recenzja, złamali sobie jutrzejsze embargo. Ten sam portal dał Veilugard 10/10. 3 Cytuj
ASX 14 896 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Ten sam portal dał Veilugard 10/10. Dobrze że to dodałeś bo byłoby zbyt pozytywnie 1 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi