Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mi po pokazie wszystko opadło. Może już nie jarają mnie takie klimaty ale wszystko na pokazie wyglądało bardziej przeciętnie i poniżej poziomu który dostarcza Obsidian. Będzie w passie to pewnie sprawdzę ale zero podjarki. 

• Plusik 2
Opublikowano

Po ostatnim zwiastunie narzekalem na chaotyczny styl graficzny ale teraz mam wrażenie że lepiej to wygląda.

20240118_220813.thumb.jpg.3b467c8d3bb28d21b8016df9a15072c9.jpg

Za to sam gameplay, system walki, prezentowany quest i dialogi wygladają przecietnie i do bólu wręcz standardowo.

Opublikowano

Wygląda to dużo lepiej niż na E3, gra u mnie awansowała do ''chętnie sprawdzę w GodPass''   tylko niech ogarną to drewno w animacjach.

image.png

f35ktkpTURBXy82YWJmNjBlY2MyZmIyY2Y4MTdjY

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Jak ostatnie rzeczy co pokazali mi się nie podobały to teraz jestem na tak. Fajny kolorowy świat, walka wygląda na drewnianą ale nie spodziewałem się tu czegoś innego. Czary w lewej i melee powinno dać radę. Mam nadzieję że coś jeszcze ujawnią z przeciwników bo 3/4 to małe i duże jaszczurki, ale z pewnością grę sprawdzę. 

Opublikowano

No widać ten sznyt The Outer Worlds, chociaż to inna firma, to jednak czekanko na takie fantasy, mam nadzieję, że wątek fabularny będzie dobrze zrobiony, a także rozmowy z ludźmi. 

Opublikowano
57 minut temu, Faka napisał:

No widać ten sznyt The Outer Worlds, chociaż to inna firma, to jednak czekanko na takie fantasy, mam nadzieję, że wątek fabularny będzie dobrze zrobiony, a także rozmowy z ludźmi. 

To jest to samo studio :p

Opublikowano

Tylko dla mnie outer worlds było niewypałem? Tym bardziej mnie to dziwiło gdyż New Vegas było również z pierwszej osoby i tam udało się zrobić fenomenalną ścieżkę fabularną i interesujące zadania poboczne. Nawet poprzedzające tyranny było o wiele lepsze.

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Pachnie mi to gorszą grą od The outer world.

Jezu ale takie wróżenie z dupy to jaki ma sens?

Nie pokazano nic z fabuły, konstrukcji świata czy rozwoju postaci. Jasne że finalnie może wyjść gorsza gra, ale na dzisiaj to takie pisanie dla samego pisania 

Opublikowano

Piszesz tak jakbyś nie znał stylu Euzebiusza

Może wyjść z tego pierwsza ładna gra Obsidianu od nie pamiętam kiedy

KCxHg54.gif

• This 1
Opublikowano
2 godziny temu, drozdu7 napisał:

Jezu ale takie wróżenie z dupy to jaki ma sens?

Nie pokazano nic z fabuły, konstrukcji świata czy rozwoju postaci. Jasne że finalnie może wyjść gorsza gra, ale na dzisiaj to takie pisanie dla samego pisania 

To nie z dupy, to na logikę.

Opublikowano
17 minut temu, Donatello1991 napisał:

To nie z dupy, to na logikę.

3 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Pachnie mi to gorszą grą od The outer world.

Bo Ci trailer pachnie?

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Bielik napisał:

Tylko dla mnie outer worlds było niewypałem? Tym bardziej mnie to dziwiło gdyż New Vegas było również z pierwszej osoby i tam udało się zrobić fenomenalną ścieżkę fabularną i interesujące zadania poboczne. Nawet poprzedzające tyranny było o wiele lepsze.

Nie tylko. Gówno obesrane to było i ja nie mogłem znieść tego, że wszystkie postaci npc był gdzieś na granicy upośledzenia(niby było to wytłumaczone, że mądrzy ludzie zostali zamrożenie jak postać gracza, a ci co zostali to półdebile, ale no nadal to powodowało cringe). Mam wrażenie, że zachodni devi AAA nie umieją w humor w gierkach, bo zawsze wychodzi cringe, a dobra beka jest dla indie/japońców(yakuza).

Ja do gierek obsidian podchodze ostrożnie, bo IMO to im lepiej zawsze wyszło robienie modów(kotor 2, new vegas) do istniejących gierek innych twórców niż coś swojego.

Edytowane przez Soban
  • Plusik 2