Opublikowano 18 stycznia 20241 r A mi po pokazie wszystko opadło. Może już nie jarają mnie takie klimaty ale wszystko na pokazie wyglądało bardziej przeciętnie i poniżej poziomu który dostarcza Obsidian. Będzie w passie to pewnie sprawdzę ale zero podjarki.
Opublikowano 18 stycznia 20241 r Nie no specjalnej podjarki to tu chyba nikt nie ma. To nie From Software czy nintendo.
Opublikowano 18 stycznia 20241 r Po ostatnim zwiastunie narzekalem na chaotyczny styl graficzny ale teraz mam wrażenie że lepiej to wygląda. Za to sam gameplay, system walki, prezentowany quest i dialogi wygladają przecietnie i do bólu wręcz standardowo.
Opublikowano 18 stycznia 20241 r Wygląda to dużo lepiej niż na E3, gra u mnie awansowała do ''chętnie sprawdzę w GodPass'' tylko niech ogarną to drewno w animacjach.
Opublikowano 18 stycznia 20241 r Chyba chciałeś powiedzieć miniaturka w cyfrowym sklepiku Idę o zakład że nie będzie pudełkowego wydania, ale arcik bardzo ładny.
Opublikowano 19 stycznia 20241 r Jak ostatnie rzeczy co pokazali mi się nie podobały to teraz jestem na tak. Fajny kolorowy świat, walka wygląda na drewnianą ale nie spodziewałem się tu czegoś innego. Czary w lewej i melee powinno dać radę. Mam nadzieję że coś jeszcze ujawnią z przeciwników bo 3/4 to małe i duże jaszczurki, ale z pewnością grę sprawdzę.
Opublikowano 19 stycznia 20241 r To czarowanie rożdżką przypomina mi trochę Dark Messiah of Might and Magic.
Opublikowano 19 stycznia 20241 r 3 godziny temu, Cedric napisał: To jest na Unreal 5? Bo te skały jakbym kojarzył UE4
Opublikowano 19 stycznia 20241 r No widać ten sznyt The Outer Worlds, chociaż to inna firma, to jednak czekanko na takie fantasy, mam nadzieję, że wątek fabularny będzie dobrze zrobiony, a także rozmowy z ludźmi.
Opublikowano 19 stycznia 20241 r 57 minut temu, Faka napisał: No widać ten sznyt The Outer Worlds, chociaż to inna firma, to jednak czekanko na takie fantasy, mam nadzieję, że wątek fabularny będzie dobrze zrobiony, a także rozmowy z ludźmi. To jest to samo studio :p
Opublikowano 19 stycznia 20241 r Tylko dla mnie outer worlds było niewypałem? Tym bardziej mnie to dziwiło gdyż New Vegas było również z pierwszej osoby i tam udało się zrobić fenomenalną ścieżkę fabularną i interesujące zadania poboczne. Nawet poprzedzające tyranny było o wiele lepsze.
Opublikowano 20 stycznia 20241 r Godzinę temu, Donatello1991 napisał: Pachnie mi to gorszą grą od The outer world. Jezu ale takie wróżenie z dupy to jaki ma sens? Nie pokazano nic z fabuły, konstrukcji świata czy rozwoju postaci. Jasne że finalnie może wyjść gorsza gra, ale na dzisiaj to takie pisanie dla samego pisania
Opublikowano 20 stycznia 20241 r Piszesz tak jakbyś nie znał stylu Euzebiusza Może wyjść z tego pierwsza ładna gra Obsidianu od nie pamiętam kiedy
Opublikowano 20 stycznia 20241 r Nie no od Outer Worlds to gorsze nie będzie, nie da się. Ogólnie pół jaranko.
Opublikowano 20 stycznia 20241 r 2 godziny temu, drozdu7 napisał: Jezu ale takie wróżenie z dupy to jaki ma sens? Nie pokazano nic z fabuły, konstrukcji świata czy rozwoju postaci. Jasne że finalnie może wyjść gorsza gra, ale na dzisiaj to takie pisanie dla samego pisania To nie z dupy, to na logikę.
Opublikowano 20 stycznia 20241 r 17 minut temu, Donatello1991 napisał: To nie z dupy, to na logikę. 3 godziny temu, Donatello1991 napisał: Pachnie mi to gorszą grą od The outer world. Bo Ci trailer pachnie?
Opublikowano 20 stycznia 20241 r 12 godzin temu, Bielik napisał: Tylko dla mnie outer worlds było niewypałem? Tym bardziej mnie to dziwiło gdyż New Vegas było również z pierwszej osoby i tam udało się zrobić fenomenalną ścieżkę fabularną i interesujące zadania poboczne. Nawet poprzedzające tyranny było o wiele lepsze. Nie tylko. Gówno obesrane to było i ja nie mogłem znieść tego, że wszystkie postaci npc był gdzieś na granicy upośledzenia(niby było to wytłumaczone, że mądrzy ludzie zostali zamrożenie jak postać gracza, a ci co zostali to półdebile, ale no nadal to powodowało cringe). Mam wrażenie, że zachodni devi AAA nie umieją w humor w gierkach, bo zawsze wychodzi cringe, a dobra beka jest dla indie/japońców(yakuza). Ja do gierek obsidian podchodze ostrożnie, bo IMO to im lepiej zawsze wyszło robienie modów(kotor 2, new vegas) do istniejących gierek innych twórców niż coś swojego. Edytowane 20 stycznia 20241 r przez Soban