Patricko 1 392 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 No szykuje się kozak, 28 kwietnia 2022 na Xa, nie wiadomo ile ex czasowy. Uwielbiam te klimaty, cheeki breeki! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 (edytowane) S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl — Gameplay Trailer - YouTube Pięknie to wygląda w 4k Tylko czemu pijawce nie świecą oczy wygląda jakby sobie z dupy wybiegła bez możliwości wcześniejszego jej zauważenia. Edytowane 13 czerwca 2021 przez Bielik Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 392 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Jak obejrzałem na w 4k na tv to masakra. Nie ma opcji, że to tak będzie wyglądać na konsolach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 895 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Wymagania gierki są bardzo przyzwoite szkoda tylko ,że nie piszą czy to jest dla 60 czy 30 klatek. https://www.purepc.pl/stalker-2-heart-of-chernobyl-data-premiery-i-wymagania-sprzetowe-na-e3-2021-pokazano-pierwszy-gameplay-co-za-klimat Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 12 godzin temu, Patricko napisał: Jak obejrzałem na w 4k na tv to masakra. Nie ma opcji, że to tak będzie wyglądać na konsolach. Bez przesady, nie wygląda jakoś dużo lepiej od metro exodus z xox. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Jak nie ma opcji że tak będzie wyglądać? Przecież mówimy o tytule tylko na obecne konsole. Czas na prawdziwy przeskok grafiki. ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Jestem mocno ciekaw czy gra będzie oferowała jakie inne cywilizacje czy raczej wątek ludzki tylko i wyłącznie. W sumie to mają dwa podobne ip teraz pod dachem bo OW2 się robi, tu stardfield, ciekawe co to wyjdzie. Aj kurwa myślałem że pisze w temacie o starfield xD prośba o przeniesienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Mam nadzieję że będzie lektor jak w jedynce Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 (edytowane) Spore zaskoczenie jak dobrze to się prezentuje, zwłaszcza że poprzednie studio się rozpadło, obok Atomic Heart i Metro to gry naszych sąsiadów stoją na bardzo wysokim poziomie technicznym. Edytowane 14 czerwca 2021 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Właśnie jakoś podejrzanie dobrze to wygląda, więc jestem ostrożny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Oryginalne stalkery cechowały się taką nie do opisania "surowością", a może prościej mówiąc drewnianą oprawą. Jeśli dobrze pamiętam to na premierę dopiero ostatnia część czyli Zew Prypeci była w pełni grywalna, poprzedniczki dostawały masę patchy od premier. Może to i lepiej, że stara ekipa GSC się wykruszyła, obecny gameplay wygląda bardziej "zachodnio" z poszanowaniem oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 895 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Stalker na premierę był spoko gierką pod względem grafiki, kompletnie nie odstawał od innych gierek z 2007 roku. Za to błędów było sporo ale do poziomu Cyberpunka czy Gothica 3 było daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Ale gdyby ktoś twierdził, że nie ma przeskoku między obecną a poprzednią generacją - niech odpali materiał na TV w 4k. Wow. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 727 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Póki co wielkie "meh". Nasz stalker wpada w stylu Rambo do budynku i kosi kilku gości, przyjmując na klate wagon wrogiej amunicji. Serio? Nie wiem czy to tylko na potrzeby trailera, ale klimat rozwalony. Uwielbiam serie, ale to do mnie nie przemawia. No, ale poczekamy- zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Mam nadzieję że to pod trailer bo też mi się to nie podobało zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 17 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2021 A ja jestem zadowolony, bo klimatycznie mi przypasowali idealnie. Może kwestia trailera, który został bardzo dobrze zmontowany. Liczę na lektora - wzorem poprzednich części - bo to na pewno będzie miłym ukłonem w stosunku do pierwszych części. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 22 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2021 Witam. Mam pytanie. Szykuje sie na zakup nextgena i STALKER 2 jest gra na ktora bardzo czekam. Juz mialem kupowac Xbox Series X, ale slyszalem, ze gra jest czasowa gra na wylacznosc i po 3 miesiacach wyjdzie rowniez na PS5. Powiedzcie mi prosze czy to prawda, czy jednak to jest gra ktora nie wyjdzie na konsole Sony? Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 22 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2021 3 godziny temu, Jordanensis napisał: Witam. Mam pytanie. Szykuje sie na zakup nextgena i STALKER 2 jest gra na ktora bardzo czekam. Juz mialem kupowac Xbox Series X, ale slyszalem, ze gra jest czasowa gra na wylacznosc i po 3 miesiacach wyjdzie rowniez na PS5. Powiedzcie mi prosze czy to prawda, czy jednak to jest gra ktora nie wyjdzie na konsole Sony? Dzieki. Gra wyjdzie na playstation, ale czy będą to trzy miesiące czy rok to cholera wie. Cytuj Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 22 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2021 Dokładnie, nawet na E3 była reklamowana jako console launch exclusive. Natomiast po jakim czasie się pojawi na innych konsolach, tego nie wiadomo. Pewne masz jednak, że na Xboxie ograsz w dniu premiery w gamę passie, co moim zdaniem jest dużym argumentem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 23 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2021 Argumenty za ograniem STALKERA 2 w wersji na XSX: - znana data premiery (niewiadomo kiedy dokładnie gra trafi na PS5) - będzie można w nią zagrać w dzień premiery w game Passie za przysłowiowe 4 zł (zamiast płacić pełna cenę 250 zł na PS5) - mocniejsza konsola co powinno przełożyć się na to że wersja na Xboxa będzie lepsza (ostatni przykład Metro Exodus) Argumenty za ograniem STALKERA 2 w wersji na PS5 - implementacja w grze dodatkowych funkcji pada (adaptacyjne trigery i haptyczne wibracje) Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 23 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2021 Jesli tak jak plotka po e3 mowila gra jest exem na 3 miesiace to poczekam i wezme na PS5, a jesli dluzej to bedzie trzeba sie zaczac tez rozgladac za XSX. Dzieki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 23 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2021 14 godzin temu, ASX napisał: Argumenty za ograniem STALKERA 2 w wersji na XSX: - znana data premiery (niewiadomo kiedy dokładnie gra trafi na PS5) - będzie można w nią zagrać w dzień premiery w game Passie za przysłowiowe 4 zł (zamiast płacić pełna cenę 250 zł na PS5) - mocniejsza konsola co powinno przełożyć się na to że wersja na Xboxa będzie lepsza (ostatni przykład Metro Exodus) Argumenty za ograniem STALKERA 2 w wersji na PS5 - implementacja w grze dodatkowych funkcji pada (adaptacyjne trigery i haptyczne wibracje) Przecież te adaptacyjne trigery i haptyczne wibracje tylko przeszkadzają w grach gdzie musisz strzelać. Przynajmniej ja na dzień dobry wyłączam te niby bajery w strzela kach, bo bardziej przeszkadzają w celnym szczelaniu niż tego bajeru. No przynajmniej ja mam takie zdanie i odczucie jednak w grach typu np. platformówki może się to podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 23 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2021 Ale Stalker to nie będzie gra turniejowa z wymagającym multi tylko singiel, gdzie wszystkie funkcje pada Sony będą potęgowały doznania. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 23 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2021 Godzinę temu, maxoffe napisał: Przecież te adaptacyjne trigery i haptyczne wibracje tylko przeszkadzają w grach gdzie musisz strzelać. Przynajmniej ja na dzień dobry wyłączam te niby bajery w strzela kach, bo bardziej przeszkadzają w celnym szczelaniu niż tego bajeru. No przynajmniej ja mam takie zdanie i odczucie jednak w grach typu np. platformówki może się to podobać. W Returnalu to robiło mega robotę a tam też się strzela. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2021 STALKER 2 tak brutalnie sprowadza do parteru tych wszystkich marudzących o zerowym przeskoku między generacjami. Wygląda to jak życie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi