Skocz do zawartości

S.T.A.L.K.E.R. 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I póki co Xbox ma tylko Crossfire X i Redfalla na pierwszą połowę roku, choć ten drugi równie dobrze może wylecieć na koniec.

Spencer, działaj.

Opublikowano
Teraz, Bigby napisał:

I póki co Xbox ma tylko Crossfire X i Redfalla na pierwszą połowę roku, choć ten drugi równie dobrze może wylecieć na koniec.

Czyli standardowy plan wydawniczy MS przez ostatnich 15 lat.

• Plusik 1
Opublikowano
18 minut temu, YETI napisał:

Koleś który wczoraj mówił o sporym opóźnieniu premiery, dodał, że gra wyjdzie też na PS5. 

To przypuszczam, ale chodzi o takie duże opóźnienie. Myślałem, że zatrzymają się na wrześniu, a ponad pół roku źle zwiastuje, bo już nie chodzi o same błędy tylko jakiś konkretny feler.

Opublikowano (edytowane)

Ciekawe jak to się teraz ma z premierą, która miała być w GP MS na to liczył i za to zapłacił pytanie co teraz? Halo chyba się należą jakieś przeprosiny Panu Spencerowi ;) :asax:

Edytowane przez Lord Protector
  • Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Hmm...czyli wychodzi, że te sprawdziły się te plotki mówiące o tym, że gra jest jeszcze daleka do ukończenia a te ładne zwiastuny to tylko pic na wodę, aby uspokoić inwestorów, natrzepać preorderków i zrekrutować ludzi.

Z tyłu głowy mam już flashbacki z Cyberpunka. :/ 

Opublikowano

To wyglądało za dobrze i wyczuwam tutaj niezłego wała. Ci ludzie od 2009 roku zrobili dosłownie jedną grę na 63% na meta a tu mają wyskoczyć z nextgenowym AAA sztosem:dynia:

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Ja z dystansem podchodzę do tej gry, owszem graficznie wygląda zajebiście, ale już te krótkie fragmenty strzelanka które widzieliśmy śmierdziały drewnem. Nie napawa mnie też dodatkowym optymizmem studio odpowiedzialne za grę, które w ostatnich latach z tego co czytałem zaliczyło liczne perturbacje kadrowe i prawne, a ostatnią grą jaką wydali byli raczej średnio przyjęci Kozacy 3 ponad 5 lat temu.

Opublikowano

ja grałem tylko w jedynkę i fajnie wspominam, otwarty świat, swoboda, ukraiński klimat zaszczucia. Gra była dosyć siermiężna i stricte pecetowa, ale klimat Prypeci wciągał.