Opublikowano 13 stycznia 20223 l Gierka nawet po obsuwie będzie pełna błędów bo to tradycja tej serii. Poprzednie odsłony na premierę też były ledwo grywalne (z naciskiem na jedną z nich, wiadomo którą), a należy pamiętać że ukazywały się one w czasach kiedy wydawanie rozjebanych gier nie było jeszcze standardem. Czekam i tak bo są to zajebiste, jedyne w swoim rodzaju produkcje.
Opublikowano 13 stycznia 20223 l 7 minut temu, japco napisał: Gierka nawet po obsuwie będzie pełna błędów bo to tradycja tej serii Od dawna już tradycja modern gamingu
Opublikowano 16 stycznia 20223 l W dniu 13.01.2022 o 16:19, japco napisał: Gierka nawet po obsuwie będzie pełna błędów bo to tradycja tej serii. Poprzednie odsłony na premierę też były ledwo grywalne (z naciskiem na jedną z nich, wiadomo którą), a należy pamiętać że ukazywały się one w czasach kiedy wydawanie rozjebanych gier nie było jeszcze standardem. Czekam i tak bo są to zajebiste, jedyne w swoim rodzaju produkcje. Byle tylko nie było większych błędów które uniemożliwia dokończenie danego etapu, przejścia gry lub nie będą jakoś bardzo upierdliwe i denerwujące to będzie spoko... W tych czasach, to już w zasadzie przyzwyczaiłem się że każda gra która wychodzi ma większe lub mniejsze błędy czy niedociągnięcia. No cóż takie mamy czasy.
Opublikowano 2 marca 20223 l Szczerze, nie wiem czy ta gra będzie sukcesem. Nie wiem nawet czy ta gra wyjdzie. Ale jak wyjdzie to kupię ją mimo że będzie w Game Pass.
Opublikowano 4 marca 20223 l Jakim trzeba być pokurwieńcem, żeby wściekać się na ludzi, że nie mogą normalnie żyć podczas wojny. Gracze? Hatfu
Opublikowano 4 marca 20223 l 13 godzin temu, Bzduras napisał: Gracze? Hatfu gracze to największe kreatury
Opublikowano 24 marca 20223 l https://www.purexbox.com/news/2022/03/stalker-2-development-is-reportedly-moving-to-the-czech-republic Cytat I can confirm that the Association was approached by GSC studio early last week saying they were looking at the Czech Republic and surrounding countries [...] They needed help from us on legal and employment matters.
Opublikowano 24 marca 20223 l Myślę, że jakby weszli do PL to byłoby wielu chętnych z obozu pracy w CPR.
Opublikowano 24 marca 20223 l Przecież chętni z CDP też mogą zacząć u nich pracować w Czechach albo na zdalnej. To chyba nie jest dziś takim problemem, a wszyscy w branży zapewne posługują się angielskim. Tu raczej chodzi o kwestię wynagrodzeń i innych benefitów. Szkoda, że nie przenieśli się do Polski, bo zawsze byłby to jakiś pozytywny impuls dla naszej gospodarki i mógłby ułatwiać migrację pracowników pomiędzy firmami. Choć jak będą już działać w UE, to i tak będzie o wiele prościej niż ludziom spoza wspólnoty.
Opublikowano 21 maja 20222 l Gdzieś w odmętach internetu natrafiłem na informacje że wznowili prace nad grą. Podejrzewam kolejna obsuwę z grudnia na połowę 2023 roku, ale przynajmniej istnieje szansa że grę dokończą. Edytowane 21 maja 20222 l przez Dalhi
Opublikowano 14 czerwca 20222 l mocny filmik, powinni go puścić na głównej konferencji żeby więcej ludzi zobaczyło
Opublikowano 14 czerwca 20222 l Miałem wrażenie, że Sarah Bond zaraz się rozpłacze jak mówiła o sytuacji studia.
Opublikowano 27 lipca 20222 l cena takiej kolekcjonerki 180 dolarów https://www.amazon.com/dp/B0B7CL6NLY/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER&th=1&linkCode=sl1&tag=sec2002-20 podstawowa wersja będzie w standardowej cenie 60 dolarów. https://www.amazon.com/dp/B09F1D1WXJ/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER&th=1&linkCode=sl1&tag=sec2002-20
Opublikowano 27 lipca 20222 l Czyli w końcu tytuł stricte na Series X/S, a nie już na te obesrane One.
Opublikowano 27 lipca 20222 l 1 hour ago, krupek said: Czyli w końcu tytuł stricte na Series X/S, a nie już na te obesrane One. Gierka powstaje na UE5 więc ominie poprzednią generację
Opublikowano 27 lipca 20222 l Sam UE5 akurat nie jest powodem, bo to bardzo "skalowalny" silnik, który może zadziałać zarówno na starszych konsolach jak i telefonach.
Opublikowano 8 września 20222 l Anulują preordery, nie wiadomo czy gra w ogóle wyjdzie: https://xgp.pl/newsy/xbox-zaczal-anulowac-preordery-stalker-2/