Skocz do zawartości

S.T.A.L.K.E.R. 2

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

W tekście jest o tym że mają tam niezły burdel, w zasadzie nic nie jest skończone, a w zespole jest bardzo duża rotacja (skąd ja to znam?)

czyli typowa scenariusz gry pod gamepassa :kekw: 

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 108,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To nie będą bugi, to będą anomalie.

• Dla samej gry nie ma to wielkiego znaczenia w chwili obecnej, ale to kolejna furtka do dojenia kasy dla wydawców. Z tego co ogarnąłem (wyprowadźcie mnie z błędu jeśli się mylę), to rzeczy kupione w fo

• Nie bój żaby  Twojego kompa niszczy siedmioletni Wiedźmin 3, a co dopiero będzie na UE5 

Opublikowano

Przecież jak oni siedzieli na Ukrainie to teoretycznie w większości powinni zostać powołani do wojska, więc już tak nie s***** żarem, bo ich sytuacja jest kiepska.

Opublikowano
4 hours ago, SnoD said:

Przecież jak oni siedzieli na Ukrainie to teoretycznie w większości powinni zostać powołani do wojska, więc już tak nie s***** żarem, bo ich sytuacja jest kiepska.

Przecież w Ukrainie nie walczą ludzie z poboru.

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

Przecież w Ukrainie nie walczą ludzie z poboru.

Ludzie się sami zgłaszali w tym ludzie ze studia, po czym byli wysyłani na przyspieszone szkolenia jeżeli się nadawali. Serio warto odpuścić w tym przypadku. Skupmy się na jebaniu studiów które na to na prawdę zasługują na tą chwilę.

Opublikowano
W dniu 22.09.2022 o 15:10, 20inchDT napisał:

klątwa gamepassa

Albo celowa strategia M$. Przyciągnąć graczy obietnicami wielkich tytułów ekskluzywnych, a potem przesuwać premierę co jakiś czas. Na koniec wydać grę w wersji beta aby darmowi testerzy ją sprawdzili, a później można wydawać w pudełku i na inne platformy. Gracze nabici w abonament pod korek jeszcze będą płacić za możliwość jej testowania ;)  Piszę to na podstawie własnych doświadczeń - abo nabiłem pod korek, a granie w Wasteland 3 było właśnie takim betatestowaniem, gry...

Opublikowano

To gra third party. Za opóźnienia i jakość końcowego produktu odpowiada studio i wydawca.

Microsoft nie ma instrumentów żeby wpływać na takie rzeczy. Po prostu dali kasę w ramach ID@xbox i opłacili czasową ekskluzywność i teraz M$ jedyne co może zrobić to trzymać kciuki żeby w ogóle wyszła i nie była kasztanem

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wygląda spoko i jak ktoś lubi te klimaty czyli łażenie po klimatycznej zonie i zbieranie śmieci powinien być zadowolony. Ja czekam.

Opublikowano

Czuć na trailerze drewno duszę oryginału. Czekam

Opublikowano

Wygląda zajebiście, ale gameplay z PC.
Ciekawe co będzie trzeba przyciąć, żeby to chodziło w 60fps na XSX i czy w ogóle będzie 60fps :reggie:

Opublikowano

No mogę się domyślać jak to będzie latać na XSS no, ale cóż xd

Wygląda przekozacko :obama:

Opublikowano
12 minut temu, Wredny napisał:

Wygląda zajebiście, ale gameplay z PC.
Ciekawe co będzie trzeba przyciąć, żeby to chodziło w 60fps na XSX i czy w ogóle będzie 60fps :reggie:

Przecież to wygląda jak kilkuletnie Metro...

Opublikowano
3 minuty temu, Szermac napisał:

Umyj oczy xd

Wystarczy, że odpalę Metro w 4K. Nie muszę myć oczu. Jak by Wam nie podpisali, że to Stalker to żaden by nie skumał.

Opublikowano

Pomijając już grafikę umówmy się, Metro nie stało przy Stalkerze. Jedno to po prostu strzelanka z okazjonalnie większymi mapami (Exodus), a drugie brutalny immersive sim z systemem reputacji u różnych ugrupowań i wieloma innymi głębszymi elementami w gameplayu. Metro ma ciekawe uniwersum w książkach i spoko gry, ale to doświadczenie na jedno przejście, a potem obejrzenie alternatywnych zakończeń na YT.

Mam tylko nadzieję, że wszystkie cechy jedynki zostaną zachowane i nie dostaniemy jakiegoś wykastrowanego COD w Czernobylu. 

Opublikowano

Tyle że tu ma być open-world, tak? A to już trochę co innego niż liniowe METRO, nawet Exodus z tymi swoimi większymi HUBami.

Opublikowano

W Exodusie w sumie po początkowym zachwycie, jak człowiek odkrył, że nie ma większego sensu włazić w każdy zakamarek tych dużych poziomów, bo nie ma za bardzo ciekawych znajdziek. Ot kapsle, amunicja, filtry, lepsze pukawy i to na tyle. To wciąż po prostu strzelanki. Stalkery mają o wiele więcej głębi.

Opublikowano

FlK6AfRXEAILE4s

FlK6ArKWYAMv2xa

FlK6A4SWYAAd_TS

FlK6BLpWAAEaGRw

screenshoty z trailera

Opublikowano

Aż sobie zaciągnę jedynkę z GOGa, żeby zagrać. Jakieś must-have mody działające z POTĘŻNYM polskim lektorem polecacie?

Opublikowano

Żeby osłodzić oczekiwanie to mogliby zebrać do kupy wszystko, co tam do jedynki wyszło, zaopatrzyć w 4K/60fps, okrasić to jakimiś modami i wzorem Wieśka wypuścić to pod szyldem jakiegoś "Complete Edition" - grałbym jak poyebany.

Opublikowano

Problem Stalkera taki, że tyle tych dobrych modów, że nie wiadomo co wybrać :kekw: Wiele z nich to kompletnie inne doświadczenia, jak inna gra.

Taki remaster brzmi jak mokry sen, ale nie bez powodu żartowało się, że silnik Xray to na wódce i chlebie był robiony. Strasznie często lubi się crashować, w zasadzie jak każda duża gra znana z modów.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał:

Aż sobie zaciągnę jedynkę z GOGa, żeby zagrać. Jakieś must-have mody działające z POTĘŻNYM polskim lektorem polecacie?

Znam tylko jeden na którym swego czasu grałem i właściwie uważam za must have - Zone Reclamation Project.