Bzduras 12 427 Opublikowano 14 sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia O kurde, dzięki za zwrócenie uwagi - wyskoczyło mi to dzisiaj na twitterku, więc pewnie jakiś zielony incz podał to dalej jako definitywny i niepodważalny dowód na to, że wersji PS5 nie będzie. Rozegrali mnie jak starą szmatę Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 14 sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 8 minut temu, Lukas_AT napisał(a): News z 2021 roku, czyli warty tyle co nic. Skonczy sie czas umowy z MS, to gra wyjdzie na PS5. Pytanie tylko kiedy tylko że informacja o trzymiesięcznym okresie ekskluzywności jest jeszcze starsza. Nikt nie ma raczej wątpliwości że Stalker 2 kiedyś tam w przyszłości trafi na PS5, pytanie tylko czy ktoś woli zagrać teraz czy chcę czekać. A to już indywidualna kwestia. Jak dla mnie mogłoby wychodzić na wszystko, dla mnie o wiele ważniejsze jest to że będę mógł ograć taką grę w Game Passie w dniu premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 14 sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia Warto pamiętać, że czasami umowy nie powodują automatycznego portowania/wydania gry, np. ostatnie Finale to pokazały, zajmuje to nie raz kilka miesięcy/ albo lat w wypadku tamtej firmy. Umowy umowami, a reszta to widzimisię devsów i wydawców. Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 314 Opublikowano 14 sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2 godziny temu, Faka napisał(a): W sumie jak nie za trzy miesiące, to może za rok. Nigdy nie wiadomo, ale beka, że już myślał za trzy miesiące na PS5 https://storage.courtlistener.com/recap/gov.uscourts.cand.364265/gov.uscourts.cand.364265.551.21.pdf tyle do powiedzenia lamusom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 14 sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia Ten nowy materiał fajnie się prezentuje. Graficzka otwartego świata przyjemna, modele postaci raczej słabe, modele broni takie sobie. Mam nadzieję, że przez ten duży i ponoć bardzo otwarty plac zabaw gra nie będzie przeciągnięta i monotonna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 486 Opublikowano 14 sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia Świeży materiał bez gadania, tylko wycieczka z giwerą po różnych miejscówkach z gry. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 14 sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia Wygląda świetnie, klimat 200% zwłaszcza dla kogoś kto tam był w Prypeci Cytuj Odnośnik do komentarza
HenrykIggO 260 Opublikowano 14 sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia Wygląda to obłędnie, muszę przyznać. Ostatni raz jarałem się tak filmikami przedpremierowymi przy CP2077. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 14 sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia Klimat w tej grze jest srogi, dobrze, że też widzimy nogi Stalkera. Myślałem, że będzie takie same gówno jak w Starfield, ale jednak nie, postarali się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 14 sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia I tak stawiam, ze na konsolach będzie graficzny i optymalizacyjny koszmarek bardzo daleki od tego trailera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 486 Opublikowano 14 sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia Też się tego obawiam, ale całe szczęście można będzie sprawdzić to zupełnie za darmo, więc chwała Microsoftowi Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 427 Opublikowano 14 sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia Reżyseria dźwięku jest zajebista, zupełnie inaczej niesie się odgłos lokalizatora w budynku pełnym okien niż w betonowym i na otwartej miejscówce Jest klimat, no jest klimat fest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 051 Opublikowano 14 sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 18 minutes ago, Wredny said: Też się tego obawiam, ale całe szczęście można będzie sprawdzić to zupełnie za darmo, więc chwała Microsoftowi Będzie demko? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 427 Opublikowano 14 sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia Tak, nazywa się Game Pass Day One Release. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 486 Opublikowano 14 sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia Bierze się GP na miesiąc, testuje S.T.A.L.K.E.R.a przez parę dni, a jak coś nie gra to Pan Microsoft legancko zwraca pieniążki po anulowaniu subskrypcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 413 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 60 fps? Czy dopiero na PS5? 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 051 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 11 hours ago, Bzduras said: Tak, nazywa się Game Pass Day One Release. To podrzuć na priv parę kodów na gamepassa jak masz za darmo i Ci zbywa Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 413 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia No właśnie. Porozdawajcie trochę xd w sumie cena wzrośnie od września to w sam raz. Pograłbym za friko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia Weźcie nauczcie się kupować kody gp na jakiś stronach a2g, kinguin czy gdzieś, idzie kupić za 20-30 zł ultimate na miesiąc i problem z głowy. Ja tylko tak robię. No ostatnio była promocja, zapłaciłem 80 zł na 9 miesięcy gamepassa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 427 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 50 minut temu, Homelander napisał(a): To podrzuć na priv parę kodów na gamepassa jak masz za darmo i Ci zbywa Nie pytałeś czy będzie darmowe demko Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 051 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 4 minutes ago, Bzduras said: Nie pytałeś czy będzie darmowe demko Jesteś w błędzie 13 hours ago, Wredny said: Też się tego obawiam, ale całe szczęście można będzie sprawdzić to zupełnie za darmo, więc chwała Microsoftowi Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 427 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia No to masz problem, albo zapłacisz za miesiąc GP albo nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 051 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 11 minutes ago, Bzduras said: No to masz problem, albo zapłacisz za miesiąc GP albo nie. Żaden problem. Chciałem tylko się dowiedzieć skąd się wzięło te za darmo u Wrednego Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 427 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia Pewnie dlatego, że potocznie jak coś jest w dowolnym abonamencie to mówi się, że jest "za darmo" i jako forumowicz z takim stażem powinieneś to wiedzieć. W dyskusję czy to słuszne nie będę wchodzić, bo mi się nie chce roztrząsać semantyki skoro wszyscy wiedzą, o co kaman. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 051 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 50 minutes ago, Bzduras said: Pewnie dlatego, że potocznie jak coś jest w dowolnym abonamencie to mówi się, że jest "za darmo" i jako forumowicz z takim stażem powinieneś to wiedzieć. W dyskusję czy to słuszne nie będę wchodzić, bo mi się nie chce roztrząsać semantyki skoro wszyscy wiedzą, o co kaman. No właśnie z dokładnie tego samego powodu jest oczywiste, że jeżeli jest w abonamencie to NIE jest za darmo. I to nie kwestia semantyki tylko faktów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi