Rooofie 156 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Ale to świetnie wygląda. Jako fan poprzednich części to moje GOTY 2024. Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Czyli jednak wyjdzie w terminie? Super wygląda, ale ten narrator pasuje tu jak pięść do nosa :p Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada (edytowane) Ciekawe jak to będzie śmigać na premierę, ja nadal jestem sceptycznie nastawiony i uwierzę dopiero jak odpalę z dysku i się nie wykrzaczy w 5 minut. Edytowane 7 listopada przez Dalhi Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Najważniejsza premiera listopadowa gierki, no czekanko w opór. 1 Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Jak po recenzjach będzie ok to kupuję w dniu zniesienie embargo. Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Zacznę w GP, a jak okaże się dobrze zoptymalizowane to anuluję subskrypcję i kupuję pudełeczko - wygląda zajebiście Cytuj
Bielik 732 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Kiedy recki mają się pojawić ? Właściwie to zależy mi tylko na informacji jak to działa na series x, nawet jak będzie zabugowane (klasyk) to i tak będę grał jak szalony o ile oczywiście gra będzie trzymała te 30 klatek. Cytuj
Chewie 148 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 51 minut temu, Bielik napisał(a): Kiedy recki mają się pojawić ? Właściwie to zależy mi tylko na informacji jak to działa na series x, nawet jak będzie zabugowane (klasyk) to i tak będę grał jak szalony o ile oczywiście gra będzie trzymała te 30 klatek. 30 klatek to nie życie, kup sobie komputer i graj jak człowiek Kurde chciałem ograć pierwsze stalkery ale nie ma szans przed premierą. Chyba sprawdzę tylko jak gra chodzi i wrócę do jedynki. Nie lubię zaczynać czegoś od 2 czy 3 części Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Kierwa te klatki to zapierdola niedługo każdy temat ;(( Mnie ten trailer się podoba mocno, chętnie polatam po tych opuszczonych blokowiskach itp klimat pierwsza klasa Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Co? Na XSX 60fps i według opinii działa bardzo dobrze. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 8 minut temu, Qbon napisał(a): Czyli już nic nie opóźni premieki, idealna gra na zimę :). 1 Cytuj
Rooofie 156 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada (edytowane) 53 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Czyli już nic nie opóźni premieki Powiedz to CDPR Edytowane 8 listopada przez Rooofie Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada 8 godzin temu, Rooofie napisał(a): Powiedz to CDPR CDPR opóźniał 11 dni przed premierą? Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada Właśnie nie opóźnił hehe i efekt pamiętamy Cytuj
Rooofie 156 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada 4 godziny temu, Donatello1991 napisał(a): CDPR opóźniał 11 dni przed premierą? Ogłosili "gone gold" w październiku z premierą w listopadzie, którą potem przesuneli na grudzień https://x.com/CyberpunkGame/status/1313067011455569921 1 Cytuj
Qbon 335 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada Zobaczymy jak będzie. Z tego co czytałem to wiele osób trzecich mówiło, że gra działa dobrze na Xboxie nawet, w Cyberpunku nie było nic wiadomo o wersjach konsolowych przed premierą. To, że będą różne bugi na premierę to jest pewne jeśli to faktycznie gra o takiej skali, nie da się tego uniknąć, pytanie tylko jak duże. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada 1 hour ago, Qbon said: w Cyberpunku nie było nic wiadomo o wersjach konsolowych przed premierą. No jak nie, przecież przed samą premierą prezes CDP mówił, że gra działa zaskakująco dobrze na PS4 i XOne 1 Cytuj
Qbon 335 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada Godzinę temu, Homelander napisał(a): No jak nie, przecież przed samą premierą prezes CDP mówił, że gra działa zaskakująco dobrze na PS4 i XOne A prezes to tam sobie mógł mówić ale żadne redakcje nie miały dostępu do wersji konsolowych a teraz chyba miały, bo się coś przewijało właśnie że grali gdzieś w taka wersję, nie wiem czy na gamescomie czy gdzieś indziej. Się okaże, ja i tak czekam na wersję na PC i jak to tam będzie działać. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada 55 minutes ago, Qbon said: A prezes to tam sobie mógł mówić ale żadne redakcje nie miały dostępu do wersji konsolowych a teraz chyba miały, bo się coś przewijało właśnie że grali gdzieś w taka wersję, nie wiem czy na gamescomie czy gdzieś indziej. Się okaże, ja i tak czekam na wersję na PC i jak to tam będzie działać. Po tym co się dzieje ostatnio z recenzjami mam absolutne ZERO zaufania do wszelakich relacji i recenzji. Wierzę Archonowi i forumkowi, tyle 2 Cytuj
Bzduras 12 521 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada Ta, zawsze przed tymi dużymi premierami jest hajp, są ludzie co nakręcają ten hajp, są tacy, co nie chcą mówić, że tytuł x ma problemy i potem właśnie się tworzą takie historie typu "miało być super, a nie jest". STALKER na materiałach wygląda świetnie, ale jak odpalę i zobaczę te stałe 60fps na swojej konsoli to uwierzę. Cytuj
Qbon 335 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada Niedługo się przekonamy. Mam nadzieję, że dowiozą bo to może być fajna gra klimatem w sam raz na zimę. Cytuj
Antihero_ 28 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada Biorąc pod uwagę zewsząd informacje o tym, że GSC dało sobie radę, to dla mnie byłoby ewenementem, gdyby to była prawda. Nie zrozumcie mnie źle - ale GSC to był sztandarowy przykład studia robiącego eurojanki z różnorakimi problemami technicznymi. A stare Stalkery, mimo tego, że do dzisiaj trzymam je w serduszku, to nie były od tego problemu wolne. Z drugiej strony mają wsparcie od Xboxa, tym bardziej, że w studiach first party mają ludzi już obeznanych z UE5, więc może faktycznie nie będzie tak źle i ładne obrazy z 60 FPS na XSX mogą być faktem. Nie byłbym zaskoczony, jakby wyszło inaczej, ale po cichu kibicuję, że jednak dowiozą. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada 51 minut temu, Antihero_ napisał(a): Biorąc pod uwagę zewsząd informacje o tym, że GSC dało sobie radę, to dla mnie byłoby ewenementem, gdyby to była prawda. Nie zrozumcie mnie źle - ale GSC to był sztandarowy przykład studia robiącego eurojanki z różnorakimi problemami technicznymi. A stare Stalkery, mimo tego, że do dzisiaj trzymam je w serduszku, to nie były od tego problemu wolne. Z drugiej strony mają wsparcie od Xboxa, tym bardziej, że w studiach first party mają ludzi już obeznanych z UE5, więc może faktycznie nie będzie tak źle i ładne obrazy z 60 FPS na XSX mogą być faktem. Nie byłbym zaskoczony, jakby wyszło inaczej, ale po cichu kibicuję, że jednak dowiozą. No i oby to był dalej eurojank byle na dobrym poziomie technicznym. Jak ze Stalkera zrobią grę pod amerykańskiego odbiorcę to ja wysiadam. Niech to będzie kolejna gra pokroju Kingdom Come a nie kolejne pifpaf AAA murrica hell yeah. Robią to Słowianie więc jest duża szansa ,że się nie zawiodę jednak. Na konsolach szału nie będzie, nie wierzę w sztywne 60 klatek, zresztą mało która gra od zewnętrznego wydawcy to dzisiaj zapewnia. Gra z otwartym światem wydana 4 lata po premierze konsol, niech po prostu nie będzie źle. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada Czy oni nadal planują wydać to na PlayStation później? Czy ta jest ex Microsoftu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi