number_nine 1 325 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Będzie 60 ale z rozmytymi wpizdu teksturami i dalszym planem. Mam wrażenie, że pod względem rozdzielczości w tej generacji jest jakiś krok do tyłu, nie przypominam sobie, żeby wcześniej rozmyty obraz tak często mnie irytował w gierkach. Przy Alanie Wake 2 sprawdzałem, czy coś mi się w tv nie zjebało, bo momentami obraz był tak niewyraźny, że ja nie wierzyłem, że to tak ma być XD teraz gram w Ghostwire Tokyo i to samo, budynki w oddali wyglądają jak na bazowym ps4. Podobnie było przy Hellblade 2 i paru innych grach Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Kilka dni do premiery i nie ma żadnego konkretnego gameplayu z Xboxa? Cytuj
Assassins_78 942 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Zawartość STALKER 2 Edycja Limitowana na PC Spoiler Fantów, które znajdziemy w limitowanej edycji STALKER 2 nie powstydziłaby się niejedna kolekcjonerka. W skład tego wydania wchodzi: Gra STALKER 2 w wersji na wybraną platformę Kolekcjonerski steelbook List od twórców Mapa Zony Naszywki Pamiątkowa przepustka do zony Zestaw naklejek Brelok z krzemieniem Nieśmiertelnik Plakat Pakiet elementów kosmetycznych „Ranny Ptaszek” do wykorzystania bezpośrednio w grze Jaki tam siedzi key ? M$ czy Steam, nie mogę się dokopać. Edytowane 12 godzin temu przez Assassins_78 Cytuj
Paolo de Vesir 9 094 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): UE5 ma TSR z reguły fajnie działa na AMD. Framegen DLSS i FSR - kto jeszcze się na to placebo nabiera w 2024 xDD --- jak to będzie takie 60 FPS jak w Immortals na PS5 przy użyciu FSR 3 z 30 na 60 fps, to xD, a nie 60 fps. bardziej chodzi mi o to, że będzie mocny upscalling z niskich rozdzielczości niż FG Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): bardziej chodzi mi o to, że będzie mocny upscalling z niskich rozdzielczości niż FG No to na pewno, ale stawiam, że jeszcze dobite i oszukane na końcu framegenem, jak Immortals. 19 minut temu, Assassins_78 napisał(a): Zawartość STALKER 2 Edycja Limitowana na PC Pokaż ukrytą zawartość Fantów, które znajdziemy w limitowanej edycji STALKER 2 nie powstydziłaby się niejedna kolekcjonerka. W skład tego wydania wchodzi: Gra STALKER 2 w wersji na wybraną platformę Kolekcjonerski steelbook List od twórców Mapa Zony Naszywki Pamiątkowa przepustka do zony Zestaw naklejek Brelok z krzemieniem Nieśmiertelnik Plakat Pakiet elementów kosmetycznych „Ranny Ptaszek” do wykorzystania bezpośrednio w grze Jaki tam siedzi key ? M$ czy Steam, nie mogę się dokopać. - Płyta z grą na Xbox Series X lub ulotka z kodem Steam na PC 1 Cytuj
tjery 1 189 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Framegen DLSS i FSR - kto jeszcze się na to placebo nabiera w 2024 xDD Framegen stosowany w taki sposób do jakiego został stworzony, czyli podciąganie płynności 60+ fps do 120+ fps, sprawuje się świetnie. Edytowane 12 godzin temu przez tjery Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 40 minut temu, tjery napisał(a): Framegen stosowany w taki sposób do jakiego został stworzony, czyli podciąganie płynności 60+ fps do 120+ fps, sprawuje się świetnie. Czyli nie na konsolach akurat. Cytuj
tjery 1 189 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Czyli nie na konsolach akurat. Dokładnie, ale napisałeś Framegen DLSS i FSR, więc myślałem, że piszesz ogólnie, a nie tylko o konsolach. Cytuj
Dalhi 177 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Zrzucają bomby dzisiaj, jeszcze brakuje informacji że kluczy recenzentom nie roześlą przed premierą i można się na nich wysrać a do tematu gry wrócić za dwa lata. Cytuj
tjery 1 189 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Dobrze ze mam GP to się sprawdzi co oni tam wykombinowali. Cytuj
tjery 1 189 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Oby nie, bo klimacik na tych zajawkach aż się wylewa. Cytuj
drozdu7 2 734 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu No w takich sytuacjach najprędzej przychodzi na myśl że gra jest niedokończona, zabugowana itp. Poza tym myślę że tam wszystko się będzie zgadzało jeśli chodzi o rozgrywkę. No nic, czekamy Cytuj
Dalhi 177 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Wolałbym się miło zaskoczyć, ale w tej chwili mam naprawdę minimalną wiarę że dowiozą. Zanim gra mi się pobierze to pewnie zdążą ze dwie łatki wydać xd Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Jedna już była wczoraj Ja tam umiarkowanie optymistycznie podchodzę. Niezbyt wierzę w te 60fps na konsoli, brak jakiegoś gameplayu z Xboxa też pachnie brzydko, ale to zobaczymy. Wyjdzie, ocenimy. Cytuj
Qbon 318 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu U mnie też nieco opadł entuzjazm jeśli faktycznie nie wysłali kluczy do recenzji wcześniej. To zawsze wiadomo o czym świadczy no ale wciąż liczę, że jednak dowiozą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi