Skocz do zawartości

S.T.A.L.K.E.R. 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będzie 60 ale z rozmytymi wpizdu teksturami i dalszym planem. Mam wrażenie, że pod względem rozdzielczości w tej generacji jest jakiś krok do tyłu, nie przypominam sobie, żeby wcześniej rozmyty obraz tak często mnie irytował w gierkach. Przy Alanie Wake 2 sprawdzałem, czy coś mi się w tv nie zjebało, bo momentami obraz był tak niewyraźny, że ja nie wierzyłem, że to tak ma być XD teraz gram w Ghostwire Tokyo i to samo, budynki w oddali wyglądają jak na bazowym ps4. Podobnie było przy Hellblade 2 i paru innych grach

Opublikowano (edytowane)

Zawartość STALKER 2 Edycja Limitowana na PC

Spoiler

Fantów, które znajdziemy w limitowanej edycji STALKER 2 nie powstydziłaby się niejedna kolekcjonerka. W skład tego wydania wchodzi:

Gra STALKER 2 w wersji na wybraną platformę
Kolekcjonerski steelbook
List od twórców
Mapa Zony
Naszywki
Pamiątkowa przepustka do zony
Zestaw naklejek
Brelok z krzemieniem
Nieśmiertelnik
Plakat
Pakiet elementów kosmetycznych „Ranny Ptaszek” do wykorzystania bezpośrednio w grze

Jaki tam siedzi key ? M$ czy Steam, nie mogę się dokopać.

Edytowane przez Assassins_78
Opublikowano
Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

UE5 ma TSR z reguły fajnie działa na AMD. 

Framegen DLSS i FSR - kto jeszcze się na to placebo nabiera w 2024 xDD

---

jak to będzie takie 60 FPS jak w Immortals na PS5 przy użyciu FSR 3 z 30 na 60 fps, to xD, a nie 60 fps. 

bardziej chodzi mi o to, że będzie mocny upscalling z niskich rozdzielczości niż FG

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

bardziej chodzi mi o to, że będzie mocny upscalling z niskich rozdzielczości niż FG

No to na pewno, ale stawiam, że jeszcze dobite i oszukane na końcu framegenem, jak Immortals. 

19 minut temu, Assassins_78 napisał(a):

Zawartość STALKER 2 Edycja Limitowana na PC

Pokaż ukrytą zawartość

Fantów, które znajdziemy w limitowanej edycji STALKER 2 nie powstydziłaby się niejedna kolekcjonerka. W skład tego wydania wchodzi:

Gra STALKER 2 w wersji na wybraną platformę
Kolekcjonerski steelbook
List od twórców
Mapa Zony
Naszywki
Pamiątkowa przepustka do zony
Zestaw naklejek
Brelok z krzemieniem
Nieśmiertelnik
Plakat
Pakiet elementów kosmetycznych „Ranny Ptaszek” do wykorzystania bezpośrednio w grze

Jaki tam siedzi key ? M$ czy Steam, nie mogę się dokopać.

- Płyta z grą na Xbox Series X lub ulotka z kodem Steam na PC

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Framegen DLSS i FSR - kto jeszcze się na to placebo nabiera w 2024 xDD

:blink:

Framegen stosowany w taki sposób do jakiego został stworzony, czyli podciąganie płynności 60+ fps do 120+ fps, sprawuje się świetnie.

Edytowane przez tjery
Opublikowano
40 minut temu, tjery napisał(a):

:blink:

Framegen stosowany w taki sposób do jakiego został stworzony, czyli podciąganie płynności 60+ fps do 120+ fps, sprawuje się świetnie.

Czyli nie na konsolach akurat. 

Opublikowano

Czyli nie na konsolach akurat. 

Dokładnie, ale napisałeś Framegen DLSS i FSR, więc myślałem, że piszesz ogólnie, a nie tylko o konsolach.

Opublikowano

Zrzucają bomby dzisiaj, jeszcze brakuje informacji że kluczy recenzentom nie roześlą przed premierą i można się na nich wysrać a do tematu gry wrócić za dwa lata.

Opublikowano

No w takich sytuacjach najprędzej przychodzi na myśl że gra jest niedokończona, zabugowana itp. 

Poza tym myślę że tam wszystko się będzie zgadzało jeśli chodzi o rozgrywkę. No nic, czekamy 

Opublikowano

Wolałbym się miło zaskoczyć, ale w tej chwili mam naprawdę minimalną wiarę że dowiozą.

Zanim gra mi się pobierze to pewnie zdążą ze dwie łatki wydać xd

Opublikowano

Jedna już była wczoraj :kaz:

Ja tam umiarkowanie optymistycznie podchodzę. Niezbyt wierzę w te 60fps na konsoli, brak jakiegoś gameplayu z Xboxa też pachnie brzydko, ale to zobaczymy. Wyjdzie, ocenimy.

Opublikowano

U mnie też nieco opadł entuzjazm jeśli faktycznie nie wysłali kluczy do recenzji wcześniej. To zawsze wiadomo o czym świadczy no ale wciąż liczę, że jednak dowiozą.