number_nine 1 327 Opublikowano czwartek o 12:42 Opublikowano czwartek o 12:42 Będzie 60 ale z rozmytymi wpizdu teksturami i dalszym planem. Mam wrażenie, że pod względem rozdzielczości w tej generacji jest jakiś krok do tyłu, nie przypominam sobie, żeby wcześniej rozmyty obraz tak często mnie irytował w gierkach. Przy Alanie Wake 2 sprawdzałem, czy coś mi się w tv nie zjebało, bo momentami obraz był tak niewyraźny, że ja nie wierzyłem, że to tak ma być XD teraz gram w Ghostwire Tokyo i to samo, budynki w oddali wyglądają jak na bazowym ps4. Podobnie było przy Hellblade 2 i paru innych grach Cytuj
Czoperrr 5 081 Opublikowano czwartek o 12:47 Opublikowano czwartek o 12:47 Kilka dni do premiery i nie ma żadnego konkretnego gameplayu z Xboxa? Cytuj
Assassins_78 960 Opublikowano czwartek o 13:39 Opublikowano czwartek o 13:39 (edytowane) Zawartość STALKER 2 Edycja Limitowana na PC Spoiler Fantów, które znajdziemy w limitowanej edycji STALKER 2 nie powstydziłaby się niejedna kolekcjonerka. W skład tego wydania wchodzi: Gra STALKER 2 w wersji na wybraną platformę Kolekcjonerski steelbook List od twórców Mapa Zony Naszywki Pamiątkowa przepustka do zony Zestaw naklejek Brelok z krzemieniem Nieśmiertelnik Plakat Pakiet elementów kosmetycznych „Ranny Ptaszek” do wykorzystania bezpośrednio w grze Jaki tam siedzi key ? M$ czy Steam, nie mogę się dokopać. Edytowane czwartek o 13:51 przez Assassins_78 Cytuj
Paolo de Vesir 9 104 Opublikowano czwartek o 13:50 Opublikowano czwartek o 13:50 Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): UE5 ma TSR z reguły fajnie działa na AMD. Framegen DLSS i FSR - kto jeszcze się na to placebo nabiera w 2024 xDD --- jak to będzie takie 60 FPS jak w Immortals na PS5 przy użyciu FSR 3 z 30 na 60 fps, to xD, a nie 60 fps. bardziej chodzi mi o to, że będzie mocny upscalling z niskich rozdzielczości niż FG Cytuj
KrYcHu_89 2 281 Opublikowano czwartek o 13:58 Opublikowano czwartek o 13:58 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): bardziej chodzi mi o to, że będzie mocny upscalling z niskich rozdzielczości niż FG No to na pewno, ale stawiam, że jeszcze dobite i oszukane na końcu framegenem, jak Immortals. 19 minut temu, Assassins_78 napisał(a): Zawartość STALKER 2 Edycja Limitowana na PC Pokaż ukrytą zawartość Fantów, które znajdziemy w limitowanej edycji STALKER 2 nie powstydziłaby się niejedna kolekcjonerka. W skład tego wydania wchodzi: Gra STALKER 2 w wersji na wybraną platformę Kolekcjonerski steelbook List od twórców Mapa Zony Naszywki Pamiątkowa przepustka do zony Zestaw naklejek Brelok z krzemieniem Nieśmiertelnik Plakat Pakiet elementów kosmetycznych „Ranny Ptaszek” do wykorzystania bezpośrednio w grze Jaki tam siedzi key ? M$ czy Steam, nie mogę się dokopać. - Płyta z grą na Xbox Series X lub ulotka z kodem Steam na PC 1 Cytuj
tjery 1 222 Opublikowano czwartek o 14:09 Opublikowano czwartek o 14:09 (edytowane) Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Framegen DLSS i FSR - kto jeszcze się na to placebo nabiera w 2024 xDD Framegen stosowany w taki sposób do jakiego został stworzony, czyli podciąganie płynności 60+ fps do 120+ fps, sprawuje się świetnie. Edytowane czwartek o 14:10 przez tjery Cytuj
KrYcHu_89 2 281 Opublikowano czwartek o 14:49 Opublikowano czwartek o 14:49 40 minut temu, tjery napisał(a): Framegen stosowany w taki sposób do jakiego został stworzony, czyli podciąganie płynności 60+ fps do 120+ fps, sprawuje się świetnie. Czyli nie na konsolach akurat. Cytuj
tjery 1 222 Opublikowano czwartek o 15:54 Opublikowano czwartek o 15:54 Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Czyli nie na konsolach akurat. Dokładnie, ale napisałeś Framegen DLSS i FSR, więc myślałem, że piszesz ogólnie, a nie tylko o konsolach. Cytuj
Dalhi 177 Opublikowano czwartek o 17:40 Opublikowano czwartek o 17:40 Zrzucają bomby dzisiaj, jeszcze brakuje informacji że kluczy recenzentom nie roześlą przed premierą i można się na nich wysrać a do tematu gry wrócić za dwa lata. Cytuj
tjery 1 222 Opublikowano czwartek o 17:50 Opublikowano czwartek o 17:50 Dobrze ze mam GP to się sprawdzi co oni tam wykombinowali. Cytuj
tjery 1 222 Opublikowano czwartek o 18:06 Opublikowano czwartek o 18:06 Oby nie, bo klimacik na tych zajawkach aż się wylewa. Cytuj
drozdu7 2 761 Opublikowano czwartek o 18:08 Opublikowano czwartek o 18:08 No w takich sytuacjach najprędzej przychodzi na myśl że gra jest niedokończona, zabugowana itp. Poza tym myślę że tam wszystko się będzie zgadzało jeśli chodzi o rozgrywkę. No nic, czekamy Cytuj
Dalhi 177 Opublikowano czwartek o 18:36 Opublikowano czwartek o 18:36 Wolałbym się miło zaskoczyć, ale w tej chwili mam naprawdę minimalną wiarę że dowiozą. Zanim gra mi się pobierze to pewnie zdążą ze dwie łatki wydać xd Cytuj
Bzduras 12 468 Opublikowano czwartek o 20:29 Opublikowano czwartek o 20:29 Jedna już była wczoraj Ja tam umiarkowanie optymistycznie podchodzę. Niezbyt wierzę w te 60fps na konsoli, brak jakiegoś gameplayu z Xboxa też pachnie brzydko, ale to zobaczymy. Wyjdzie, ocenimy. Cytuj
Qbon 322 Opublikowano czwartek o 21:15 Opublikowano czwartek o 21:15 U mnie też nieco opadł entuzjazm jeśli faktycznie nie wysłali kluczy do recenzji wcześniej. To zawsze wiadomo o czym świadczy no ale wciąż liczę, że jednak dowiozą. Cytuj
szurubur 120 Opublikowano piątek o 15:19 Opublikowano piątek o 15:19 w czasach gp recenzje przed premierą nie mają sensu bo mozna sobie grę zrecenzować za psie pieniądze. Cytuj
Bielik 729 Opublikowano piątek o 15:46 Opublikowano piątek o 15:46 No nie wiem, mi się nawet osobiście nie chciało sprawdzić redfalla, w przypadku stalkera muszę parę tytułów usunąć żeby go pobrać. Cytuj
Bartg 5 459 Opublikowano piątek o 19:27 Opublikowano piątek o 19:27 Pewnie wjedzie tryliard gb 0day patcha Cytuj
Shankor 1 606 Opublikowano piątek o 20:58 Opublikowano piątek o 20:58 Lipa, że brak preloadu na PC. Oby było grywalne. Cytuj
Qbon 322 Opublikowano wczoraj o 12:16 Opublikowano wczoraj o 12:16 Jakieś screeny z wersji na Xboxa Cytuj
Bzduras 12 468 Opublikowano wczoraj o 12:34 Opublikowano wczoraj o 12:34 Z tego wątku można wywnioskować, że jakieś francuziki dorwały się wcześniej do pudełkowych wersji. Może w końcu zobaczymy, jak ta gra faktycznie działa na konsoli. Cytuj
Dalhi 177 Opublikowano wczoraj o 12:48 Opublikowano wczoraj o 12:48 Mimo wszystko liczę że to będzie jakoś działać, choć mam minimalną wiarę w sukces tego projektu. Nie ukrywam że mam ból zadka o to że ostatnie Metro wyszło tylko na VR, co jeszcze mocniej pcha mnie w stronę Stalkera. No zobaczymy co przez kilka najbliższych dni wypłynie. Cytuj
ASX 14 638 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Wiadomo to jakiś random z Twittera więc z dystansem należy do tego podchodzic, ale gość pisze że spoko działa na konsoli. Więc może nie będzie aż tak źle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi