Faka 4 025 Opublikowano 17 listopada Opublikowano 17 listopada Gra ściągnięta, to teraz pozostaje czekać do środy. Mam nadzieję, że zachowa poziom klimatu pierwszych części. Cytuj
SpacierShark123 1 509 Opublikowano 17 listopada Opublikowano 17 listopada Kurczę wygląda to co raz fajniej, starego STALKER-a nigdy nie skończyłem bo za późno do niego usiadłem obecnie ogrywając na PS5 ciężko to idzie. Stalker 2 co raz bardziej wygląda jak połączenie świetnego Metro Exodus z starym STALKER-em. Cytuj
Bzduras 12 673 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Typ co ma gierkę, ale to może być jakiś taki odpowiednik ludzi widzących RT w grach, gdzie w ogóle nie ma śladu RT. Ot, random z jutuba z gierką którą dostał przed czasem. Cytuj
devilbot 3 724 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada To będzie grywalne najwcześniej za 2 lata. Cytuj
Homelander 2 127 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Na szczęście nie trzeba wydać 60$ żeby się przekonać Cytuj
drozdu7 2 817 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Dokładnie, normalnie będzie instalowane i grane Cytuj
Czoperrr 5 195 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Robię replay trylogii Metro, aktualnie jestem w trakcie Last Light i nie mogę się doczekać Metro Exodus na XSX bo ogrywałem wcześniej na PS4 FAT. Później ładuję gamepassa i ściągam Stalkera Do jedynki miałem kilka podejść ale szybko rezygnowałem chociaż klimat top. Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Jutro około 14 jesteśmy nowo zelandczykami? (Mam nadzieję że zadziała ten patent) Cytuj
nero2082 803 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada reklamują 4K60, postarali się:) 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 164 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada 12 minut temu, nero2082 napisał(a): reklamują 4K60, postarali się:) Telewizor wyświetli 4K, wszystko się zgadza. Najlepsza konsolowa wersja day1. 1 1 1 Cytuj
Daddy 4 230 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Święto graczy się zbliża dzięki Pan Spencer 1 Cytuj
SnoD 2 328 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada 39 minut temu, nero2082 napisał(a): reklamują 4K60, postarali się:) W dzisiejszych czasach to nic nie znaczy :p Cytuj
Czoperrr 5 195 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada 42 minutes ago, nero2082 said: reklamują 4K60, postarali się:) Ciekawe czy 4K oraz 60 FPS czy 4K lub 60 FPS. Cytuj
Bzduras 12 673 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Jak nie jest obok siebie to albo albo, nie bądźmy naiwni. Ile gierek robionych w UE5 chodzi w 4K60 na konsolach? Cytuj
Paolo de Vesir 9 164 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Up to 4K/60, a wewnętrznie rozdzielczość jak z późnego X360. Jedyna nadzieja to, że będzie tam FSR3 to możemy doczekać się nie najgorszego obrazu. 1 Cytuj
SpacierShark123 1 509 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Wiadomo coś o embargo? Dziś wypadało by już poczytać recki ale nigdzie informacji na ten temat Cytuj
Paolo de Vesir 9 164 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Podobno nie będzie recek przed premierą, więc oczekuj raczej jutro. Cytuj
Dalhi 183 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Internety twierdzą że recenzje pojawią się dwie godziny przed premierą. Pobieranie tej gry u mnie potrwa dwa dni, więc pierwszy wieczór przeczekam na opinie czy aby to na pewno działa i jak jest znośnie to odpalę klienta xboxa w czwartek rano. Cytuj
Bzduras 12 673 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada 19 minut temu, Dalhi napisał(a): Pobieranie tej gry u mnie potrwa dwa dni I właśnie po to jest preload, jak sobie wrzucisz dzisiaj to na środę będziesz miał. Cytuj
Dalhi 183 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada 18 minut temu, Bzduras napisał(a): I właśnie po to jest preload, jak sobie wrzucisz dzisiaj to na środę będziesz miał. Preload na PC to 10mb. Cytuj
Bzduras 12 673 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Aa, na PC. No to niestety musisz czekać, nic w tej kwestii się nie zmieniło. Cytuj
KrYcHu_89 2 319 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada 8 minut temu, Dalhi napisał(a): Preload na PC to 10mb. Zawsze to 10 MB więcej, niż na Steam :D. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Kupiłem dziś Legends of the Zone Trilogy Cień Czarnobyla (2007) Czyste Niebo (2008) Zew Prypeci (2009) Preload dwójki już mam na dysku konsoli więc czeka w hoy grania. Tęsknie mocno za klimatem Metro. Wszystkie już mam zaliczone z wyjątkiem tej VR wersji, ale poczekam z tym aż pokończę Stalkera Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi