Wredny 9 554 Opublikowano poniedziałek o 16:40 Opublikowano poniedziałek o 16:40 3 godziny temu, Assassins_78 napisał(a): Pobożne życzenia fanów z tym lektorem - fajnie by było, gdyby kiedyś wpadła łatka z takim spolszczeniem. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano poniedziałek o 17:54 Opublikowano poniedziałek o 17:54 Akurat przyznaje że mimo tego że seria trąci myszką i ciężko mi się zabrać za nią nawet na PS5 to ten lektor w CoP jest genialny. Nie dało się zrobić bardziej klimatycznego, ten klimat starych kaset/dokumentów wpasował się lepiej niż pełny dubbing. Cytuj
tedi007 633 Opublikowano poniedziałek o 19:19 Opublikowano poniedziałek o 19:19 (edytowane) Chyba mają co tam łatać, bo mi właśnie wyskoczyła aktualizacja do gry 138,9 GB, ciekawe ile jeszcze do premiery będzie trzeba pobrać. Edytowane poniedziałek o 19:19 przez tedi007 Cytuj
Bzduras 12 524 Opublikowano poniedziałek o 19:36 Opublikowano poniedziałek o 19:36 Ta, właśnie chciałem pisać. Jak ktoś ma kiepski net to najpierw ściągał trzy dni 143GB gry po to, żeby teraz ściągać 139GB patcha 1 Cytuj
wojtas011 542 Opublikowano poniedziałek o 19:36 Opublikowano poniedziałek o 19:36 To 138.9 GB wychodzi z tego, że Unreal wszystkie assety trzyma w plikach .pak i wygląda, że nie można doklejać danych do nich tylko trzeba pobierać od nowa zaktualizowane Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano poniedziałek o 19:46 Opublikowano poniedziałek o 19:46 (edytowane) Jak ja mam to ściagać dwa dni żeby zagrać godzinę i przywitać się z łatką 150GB to ja to pitolę. Swoją drogą niezła panika tam przed premierą musi być. Edytowane poniedziałek o 19:46 przez Dalhi Cytuj
Bzduras 12 524 Opublikowano poniedziałek o 19:54 Opublikowano poniedziałek o 19:54 Poczekanie dzień czy dwa (ewentualnie miesiąc) w tym wypadku brzmi sensownie. Cytuj
Qbon 335 Opublikowano poniedziałek o 20:07 Opublikowano poniedziałek o 20:07 Trzeba poczekać chociaż na opinie tych co będą grać jak ma się sytuacja. Brak recek przed premierą niestety nie napawa optymizmem dlatego czekam na opinie w necie. Cytuj
Bzduras 12 524 Opublikowano poniedziałek o 20:27 Opublikowano poniedziałek o 20:27 Planuję na spokojnie coś pograć (choć w tygodniu z czasem może być kiepsko), a potem skrobnąć na szybko jakieś pierwsze wrażenia. Nie hajpuję się specjalnie, liczę na zwyczajnie solidną kontynuację oryginalnej trylogii więc do postów typu "lecimyyyyyyyyyyy daaaaaawaaaaaać to już jeszcze 2 minuty " raczej mi niespieszno. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano poniedziałek o 20:45 Opublikowano poniedziałek o 20:45 16 minut temu, Bzduras napisał(a): więc do postów typu "lecimyyyyyyyyyyy daaaaaawaaaaaać to już jeszcze 2 minuty " raczej mi niespieszno. Cytuj
ozoniasty 12 Opublikowano poniedziałek o 21:18 Opublikowano poniedziałek o 21:18 1 godzinę temu, Bzduras napisał(a): Ta, właśnie chciałem pisać. Jak ktoś ma kiepski net to najpierw ściągał trzy dni 143GB gry po to, żeby teraz ściągać 139GB patcha To jest mega słabe. Pewnie ktoś teraz ściąga nadal te 143gb nie zdając sobie sprawy, że wyszła pierwsza poprawka by następnie po pobraniu pierwszej paczki rozpocząć kolejne pobieranie tego samego. Z zapchanym SSD chyba najprościej wywalić grę z dysku i odnowa pobierać. 20 listopada odcinam XSX od neta po pierwszym uruchomieniu gry. 1 Cytuj
Bzduras 12 524 Opublikowano poniedziałek o 21:46 Opublikowano poniedziałek o 21:46 Godzinę temu, Szermac napisał(a): Dlaczego? Wyważony optymizm > hajps bez trzymanki. Tym bardziej, że przy tej grze jest sporo czerwonych flag i starego wiarusa tak latwo nie oszukają Hajp to będzie przy DMC6 Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano poniedziałek o 21:47 Opublikowano poniedziałek o 21:47 Wiem, wiem, żartuje sobie Nooo, tylko kto zrobi to dmc 1 Cytuj
Rooofie 156 Opublikowano poniedziałek o 22:09 Opublikowano poniedziałek o 22:09 Wiadomo, tutaj na forumku to najwiekszy hype jest na chińskie gierki ale ogólnie na świecie Stalker aktualnie jest top bestsellerem u Grubego Cytuj
Chewie 150 Opublikowano poniedziałek o 22:37 Opublikowano poniedziałek o 22:37 Nawet uczciwa cena, nie to co 350 za niedorobione kupy ubisoftu Cytuj
Qbon 335 Opublikowano poniedziałek o 22:49 Opublikowano poniedziałek o 22:49 Tym bardziej trzymam mocno kciuki żeby dowieźli, bo wtedy też zagrają na nosie tym wielkim korpo, które to wypuszczają zabugowane gry ale po znacznie wyższej cenie. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano poniedziałek o 22:51 Opublikowano poniedziałek o 22:51 1 minutę temu, Qbon napisał(a): Tym bardziej trzymam mocno kciuki żeby dowieźli, bo wtedy też zagrają na nosie tym wielkim korpo, które to wypuszczają zabugowane gry ale po znacznie wyższej cenie. Na nosie to mogą im gracze zagrać, nie kupując niedorobionych gier. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano wtorek o 05:26 Opublikowano wtorek o 05:26 https://ithardware.pl/aktualnosci/stalker_2_xbox_series_x_wydajnosc-36643.html Cytuj
Assassins_78 974 Opublikowano wtorek o 05:51 Opublikowano wtorek o 05:51 Euro Dziwne, że termin każą wybierać Cytuj
Bzduras 12 524 Opublikowano wtorek o 06:21 Opublikowano wtorek o 06:21 55 minut temu, Wooyek napisał(a): https://ithardware.pl/aktualnosci/stalker_2_xbox_series_x_wydajnosc-36643.html Cytat Playing the game early and while it targets 60, it sure as hell isn't 60. Performance is pretty spotty and the graphics aren't exactly what I expected. There's tons of foliage though and the world looks nice but it almost has a PS3/early PS4 look for some reason. No tak średnio bym powiedział. 1 Cytuj
Chewie 150 Opublikowano wtorek o 07:01 Opublikowano wtorek o 07:01 Mam nadzieję, że to tylko na komsoli i na PC będzie wyglądać jak żyćko Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano wtorek o 07:26 Opublikowano wtorek o 07:26 22 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a): Telewizor wyświetli 4K, wszystko się zgadza. Najlepsza konsolowa wersja day1. Ucz mnie królu ! Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano wtorek o 08:15 Opublikowano wtorek o 08:15 48 minut temu, Szermac napisał(a): Ucz mnie królu ! Wiesz doskonale, że faktyczna rodzielczość jest jedynie konstruktem społecznym. Liczy się to co czujesz. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano wtorek o 08:18 Opublikowano wtorek o 08:18 2 minutes ago, Paolo de Vesir said: Wiesz doskonale, że faktyczna rodzielczość jest jedynie konstruktem społecznym. Liczy się to co czujesz. Dokładnie. Wypad do działu pc z tymi swoimi cyferkami, klatkami i innymi skrótami. Tu jest święto graczy! 3 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi