Skocz do zawartości

S.T.A.L.K.E.R. 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale tutaj jest normalnie i przykładowo ja bardzo chętnie dowiem się, w jakich cyferkach chodzi STALKER 2, z jakich technik upscalingu korzysta i generalnie jak ktoś będzie mieć konkretne informacje o stronie technicznej to z chęcią je poznam. A z tym gryzieniem się po kostkach o uczuciach i innych takich to wiecie gdzie trzeba iść :lapka:

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał(a):

Ale tutaj jest normalnie i przykładowo ja bardzo chętnie dowiem się, w jakich cyferkach chodzi STALKER 2, z jakich technik upscalingu korzysta i generalnie jak ktoś będzie mieć konkretne informacje o stronie technicznej to z chęcią je poznam. A z tym gryzieniem się po kostkach o uczuciach i innych takich to wiecie gdzie trzeba iść :lapka:

Ale po co? Wiadomo, że będzie wyglądać lepiej niż na ps5 pro :lol:

Opublikowano
16 minutes ago, Bzduras said:

Wypad! 4K60 będzie chodzić. Z ray tracingiem. Na Series S. #swietograczy

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał(a):

No oby to nie był optymalizacyjny gniot i powinno być dobrze. Warto poczekać chociaż do czwartku. Oczywiście ci co chcą wybulić 60 euro.

No ja tym razem pierwszy raz w tym roku nie brałem preordera :leo:. Ale zamierzam jednak sięgnąć po wersję Steam po kilku wrażeniach forumowiczów.  

Opublikowano
1 minute ago, Paolo de Vesir said:

Nie no, gry na premierę w 2024? Jest w tym dużo heroizmu. Z przyjemnością poczytam jednak wasze wrażenia to może się skuszę na miesiąc godpassa.

Ja z gaypassem czekam na Indianę. To priorytet. Potem CoD, a jak starczy czasu to sprawdzę Stalkera. Ale hype poziom zerowy u mnie. 

Opublikowano
8 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

No a gp xsx? 

No a co z nim?

1 minutę temu, Banan91PL napisał(a):

Patent z Nowa Zelandia działa ?

Nie, premiera jest globalna.

• Lubię! 1
Opublikowano
59 minut temu, Fraczek napisał(a):

Little sneak peek ;]

Bethesde to trzeba zakopać a Todda wyjebać a nie podbierać utalentowanych devów. Filmik dość stary bo już się pojawiał na prezentacjach co nie zmienia faktu, że klimat świetny. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Patrząc po wymaganiach zapowiada się, że STALKER 2 będzie Cyberpunkiem tej generacji. Aż ciekaw jestem wersji na XSS. 

~30fps 720-1440p tak strzelam 

A średnia gry, szklana kula mówi 80-85%