Bzduras 12 581 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Ale tutaj jest normalnie i przykładowo ja bardzo chętnie dowiem się, w jakich cyferkach chodzi STALKER 2, z jakich technik upscalingu korzysta i generalnie jak ktoś będzie mieć konkretne informacje o stronie technicznej to z chęcią je poznam. A z tym gryzieniem się po kostkach o uczuciach i innych takich to wiecie gdzie trzeba iść Cytuj
Symeon_88 28 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): Ale tutaj jest normalnie i przykładowo ja bardzo chętnie dowiem się, w jakich cyferkach chodzi STALKER 2, z jakich technik upscalingu korzysta i generalnie jak ktoś będzie mieć konkretne informacje o stronie technicznej to z chęcią je poznam. A z tym gryzieniem się po kostkach o uczuciach i innych takich to wiecie gdzie trzeba iść Ale po co? Wiadomo, że będzie wyglądać lepiej niż na ps5 pro Cytuj
Homelander 2 083 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada 16 minutes ago, Bzduras said: Ale tutaj jest normalnie i przykładowo ja bardzo chętnie dowiem się, w jakich cyferkach chodzi STALKER 2, z jakich technik upscalingu korzysta i generalnie jak ktoś będzie mieć konkretne informacje o stronie technicznej to z chęcią je poznam. A z tym gryzieniem się po kostkach o uczuciach i innych takich to wiecie gdzie trzeba iść Wypad! 4K60 będzie chodzić. Z ray tracingiem. Na Series S. #swietograczy Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Jutro premierka taka w ciemno bym powiedział, nawet DF nic nie opublikowało, chyba ratowanie patchami do końca... Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada No oby to nie był optymalizacyjny gniot i powinno być dobrze. Warto poczekać chociaż do czwartku. Oczywiście ci co chcą wybulić 60 euro. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Teraz, Donatello1991 napisał(a): No oby to nie był optymalizacyjny gniot i powinno być dobrze. Warto poczekać chociaż do czwartku. Oczywiście ci co chcą wybulić 60 euro. No ja tym razem pierwszy raz w tym roku nie brałem preordera . Ale zamierzam jednak sięgnąć po wersję Steam po kilku wrażeniach forumowiczów. Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Nie no, gry na premierę w 2024? Jest w tym dużo heroizmu. Z przyjemnością poczytam jednak wasze wrażenia to może się skuszę na miesiąc godpassa. Cytuj
Homelander 2 083 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada 1 minute ago, Paolo de Vesir said: Nie no, gry na premierę w 2024? Jest w tym dużo heroizmu. Z przyjemnością poczytam jednak wasze wrażenia to może się skuszę na miesiąc godpassa. Ja z gaypassem czekam na Indianę. To priorytet. Potem CoD, a jak starczy czasu to sprawdzę Stalkera. Ale hype poziom zerowy u mnie. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Ciekawe co wyjdzie z tego HDD, Hope Driven Development. No jak wyjdzie gra bez tony bugów, to będzie zaskoczenie roku. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kendzikk 118 Opublikowano 19 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 listopada 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): No jak wyjdzie gra bez tony bugów, to będzie zaskoczenie roku. To nie będą bugi, to będą anomalie. 12 Cytuj
Homelander 2 083 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada 17 minutes ago, kendzikk said: To nie będą bugi, to będą anomalie. To nie bugi, to ficzery Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Patrząc po wymaganiach zapowiada się, że STALKER 2 będzie Cyberpunkiem tej generacji. Aż ciekaw jestem wersji na XSS. Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada klimacior aż wylewa się z ekranu 2 Cytuj
mario10 530 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Wygląda ciekawie ale zobaczymy jak gracze dadzą znać jak to chodzi. Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Patent z Nowa Zelandia działa ? Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada 8 minut temu, Donatello1991 napisał(a): No a gp xsx? No a co z nim? 1 minutę temu, Banan91PL napisał(a): Patent z Nowa Zelandia działa ? Nie, premiera jest globalna. 1 Cytuj
Rooofie 157 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada 59 minut temu, Fraczek napisał(a): Little sneak peek ;] Bethesde to trzeba zakopać a Todda wyjebać a nie podbierać utalentowanych devów. Filmik dość stary bo już się pojawiał na prezentacjach co nie zmienia faktu, że klimat świetny. Cytuj
Qbon 343 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Godzinę temu, Fraczek napisał(a): Little sneak peek ;] Kurde, klimat niesamowity. Cytuj
Rooofie 157 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Krótki update od chopa (zaufane źródło xD) co gra przed premierą na komsoli po paczu Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Patrząc po wymaganiach zapowiada się, że STALKER 2 będzie Cyberpunkiem tej generacji. Aż ciekaw jestem wersji na XSS. ~30fps 720-1440p tak strzelam A średnia gry, szklana kula mówi 80-85% Cytuj
Qbon 343 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Cos mi się wydaje, że nawet na filmie od Nvidii jest stuttering czasem. UE5... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi