Skocz do zawartości

S.T.A.L.K.E.R. 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pół godziny szwabskiego grania. Gość jest słaby xD Ale wygląda na to, że czarnowidzenie krysi pozostało tylko w sferze czarnowidzenia i gra działa całkiem nieźle.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Bzduras napisał(a):

Pół godziny szwabskiego grania. Gość jest słaby xD Ale wygląda na to, że czarnowidzenie krysi pozostało tylko w sferze czarnowidzenia i gra działa całkiem nieźle.

Nie ufam osobom, które zamiast wejść w opcje to od razu dają nową grę :gigabeta:

Wygląda i działa chyba git jak na komsole, tylko te loadingi jakieś długie. Granie na HDD się przypomina

EDIT: jak patrzę jak ten chłop gra to się nie zdziwie jak "prasa" oceni tę grę nie wyżej niż 75/100. 

Edytowane przez Rooofie
Opublikowano
Teraz, Rooofie napisał(a):

Nie ufam osobom, które zamiast wejść w opcje to od razu dają nową grę :gigabeta:

Przecież wszedł i zmienił język na szwabski :vegeta_smile:

Teraz, Rooofie napisał(a):

Wygląda i działa chyba git jak na komsole, tylko te loadingi jakieś długie. Granie na HDD się przypomina

Watch out, mamy tutaj alert EDGELORDA co pisze "komsole"! A z tymi loadingami no to nie wiem, nie wydają się długie - 20 sekund z menu głównego do gry, tyle samo po zgonie.

Opublikowano
11 minut temu, Bzduras napisał(a):

dobra to leci preorder :D 

A będzie polski dublaż?

Opublikowano

Ja jutro akurat wolny wieczór, więc sprawdzę, ale na razie wersję z gamepassa, szkoda tego preloada na PC, bo widzę dalej 10 MB, może przynajmniej paczyk już będzie zbundlowany do tych 150 GB. 

btw w Rosji za granie w grę 5 lat więzienia xD. 

Opublikowano

Wczoraj pierwszy raz zacząłem ściągać, rano włączam a tam do ściągnięcia patch ok 140 gb. Myślałem że aktualna wersja na serwerach to już z tym patchem. Nie zdziwię się jak każdy będzie ją musiał 2 razy ściągnąć.

Opublikowano
10 minutes ago, Czezare said:

Pograłbym chętnie, ale ani smoczka, ani xboxa nie posiadam. Przebąkuje się coś na temat wypuszczenia jej na PS5 kiedyś tam?

A w chmurze nie możesz? 

Opublikowano
7 minut temu, Homelander napisał(a):

A w chmurze nie możesz? 

Nie próbowałem nigdy szczerze mówiąc. W ogóle o tym nie myślałem. Mówimy o chmurze M$? Da się tak grać? Co z lagami w sterowaniu?

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Czezare napisał(a):

Pograłbym chętnie, ale ani smoczka, ani xboxa nie posiadam. Przebąkuje się coś na temat wypuszczenia jej na PS5 kiedyś tam?

Żadnych oficjalnych informacji nie było. Tam jeszcze chyba w 2021 roku, była jakaś info albo plotka w necie, że niby MS ma deal tylko na 3 miesiące. Tylko patrząc po tych wszystkich przedpremierowych patchach, to oni najpierw będą wszystko łatać na X i PC.

Edytowane przez tedi007
Opublikowano
45 minutes ago, Czezare said:

Nie próbowałem nigdy szczerze mówiąc. W ogóle o tym nie myślałem. Mówimy o chmurze M$? Da się tak grać? Co z lagami w sterowaniu?

Spróbuj. Potrzebujesz tylko czegokolwiek z appką. Może Steamdecka masz. Lagi zależą od neta, ale ogólnie działa to dobrze. Na singlowe gierki wystarczy. Kup gdzieś gamepassa na miesiąc i sprawdź. W najgorszym razie stracisz parę zeta. W najlepszym całkowicie odmienisz swoje growe życie :)

Opublikowano
6 minut temu, szurubur napisał(a):

rownie dobrze moze kupic gforce now :)

W tym wypadku to nie bardzo:

Godzinę temu, Czezare napisał(a):

ani smoczka, ani xboxa nie posiadam