Elitesse 382 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Godzinę temu, Czezare napisał(a): Nie próbowałem nigdy szczerze mówiąc. W ogóle o tym nie myślałem. Mówimy o chmurze M$? Da się tak grać? Co z lagami w sterowaniu? W chmurze przeszedłem Control, a ostatnio (rok temu) na Alana Wake II. Jedna kto na geforce now. W chmurze z GPU nic od dawna nie sprawdzałem ale ze dwa lata temu byłem zaskoczony jak dobrze działała Forza 4. Teraz jest podobno lepiej. Net z Oragne po miedzianym kablu do 80 mega. Gdybym nie miał xboxa, to pewnie bym tak spróbował. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Czy Wam też forum się dzisiaj zacina? Jak żyć . Cytuj
Paolo de Vesir 9 217 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Dwie potężne premiery w ciągu dwóch dni to serwery nie wyrabiają. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Embargo o 15 schodzi, hype hype. Cytuj
Assassins_78 1 144 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada (edytowane) Ja już chcę! Kodzik na steama już czeka Czekam na instalację Edytowane 20 listopada przez Assassins_78 Cytuj
Assassins_78 1 144 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada (edytowane) Przez to działanie forum coś nie połączyło mi postów Masakra dziś jest....... Edytowane 20 listopada przez Assassins_78 Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Czekam na opinie konsolarzy bo wiadomo, że na 4090 będzie 60 FPS Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada rough, zainstaluje i zagram za rok, jak naprawią "The fact that STALKER 2 is complete and ready for an imminent release is nothing short of a miracle. It’s just a shame that my experience... is damaged by a constant stream of ever-present bugs and issues." Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): rough, zainstaluje i zagram za rok, jak naprawią Obiecaj tylko, że przez ten rok odinstalujesz sobie też ten temat 1 Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Wieczorem obejrzę sobie jakiś strumyk, widziałem chwilę rozgrywki z XSS i o dziwo chodziło to w miarę ok, wiadomo rozmazane goowno przez niską rozdziolczość, ale prawdę mówiąc więcej glitchy widziałem wczoraj na dev streamie z KCD2 xd. Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Kurde za rok pewnie wyleci z gamepassa Cytuj
Paolo de Vesir 9 217 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Biję się czy nie spróbować, ale szkoda płacić 4 dyszki i rozgrzebywać kolejną gierkę xd Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada No niestety wstępne opinie są takie, że warto poczekać kilka miesięcy, aż grę naprawią, więc te patche po 140 GB nie są przypadkiem, oczywiście to było do przewidzenia, jednakże chyba lekki zawód, że tak dobry materiał zródłowy ma tak duże problemy na starcie. Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 1 minute ago, Paolo de Vesir said: Biję się czy nie spróbować, ale szkoda płacić 4 dyszki i rozgrzebywać kolejną gierkę xd Ja nie biorę, mam za dużo zaczętych gier więc poczekam z wykupieniem gamepassa do grudnia, na premierę Indiany. 1 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Biję się czy nie spróbować, ale szkoda płacić 4 dyszki i rozgrzebywać kolejną gierkę xd stutter mocny i spadki i na 4xxx wiec raczej szkoda Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): No niestety wstępne opinie są takie, że warto poczekać kilka miesięcy, aż grę naprawią, więc te patche po 140 GB nie są przypadkiem, oczywiście to było do przewidzenia, jednakże chyba lekki zawód, że tak dobry materiał zródłowy ma tak duże problemy na starcie. Za rok będziesz miał już połataną wersję, czekamy na wrażenia wtedy skoro i tak nie będziesz grać. Cytuj
Paolo de Vesir 9 217 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada @KrYcHu_89 Nie ma co narzekać, na tym forum nie jedno żółtko było już materiałem na GOTY, a tutaj prawie 80 na MC. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Przypadek Cybera na premierę, można grać i obejść problemy, jak się gra na PC, pytanie czy warto (czy lepiej za rok), każdy musi zadać sobie sam, klauny niepotrzebne. 1 Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Nie wiem czemu devi się uparli na UE5, przecież ten Stalker wygląda słabo i nie widzę tu niczego czego nie oferowałby UE4 a wydajność była by większa. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 217 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Teraz, Czoperrr napisał(a): Nie wiem czemu devi się uparli na UE5, przecież ten Stalker wygląda słabo i nie widzę tu niczego czego nie oferowałby UE4 a wydajność była by większa. UE5 jest za darmo* Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Just now, Paolo de Vesir said: UE5 jest za darmo* UE4 też. Cytuj
Paolo de Vesir 9 217 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Dobra, to kto dzisiaj testuje na konsoli? Nie ukrywam, że klimat wydaje się być gęsty, że można ciąć nożem. Akurat na jesienne, deszczowe noce. 1 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada No kupiłbym na steamie, bugi bym wybaczył, ale stutteru nie. Mdli mnie na samą myśl. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi