Skocz do zawartości

S.T.A.L.K.E.R. 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Czezare napisał(a):

Nie próbowałem nigdy szczerze mówiąc. W ogóle o tym nie myślałem. Mówimy o chmurze M$? Da się tak grać? Co z lagami w sterowaniu?

W chmurze przeszedłem Control, a ostatnio (rok temu) na Alana Wake II. Jedna kto na geforce now. W chmurze z GPU nic od dawna nie sprawdzałem ale ze dwa lata temu byłem zaskoczony jak dobrze działała Forza 4. Teraz jest podobno lepiej. Net z Oragne po miedzianym kablu do 80 mega. Gdybym nie miał xboxa, to pewnie bym tak spróbował.

Opublikowano

rough, zainstaluje i zagram za rok, jak naprawią :D 

image.png.cdcffe437eaab7d95422dbd2371112b5.png

"The fact that STALKER 2 is complete and ready for an imminent release is nothing short of a miracle. It’s just a shame that my experience... is damaged by a constant stream of ever-present bugs and issues."

Opublikowano

Wieczorem obejrzę sobie jakiś strumyk, widziałem chwilę rozgrywki z XSS i o dziwo chodziło to w miarę ok, wiadomo rozmazane goowno przez niską rozdziolczość, ale prawdę mówiąc więcej glitchy widziałem wczoraj na dev streamie z KCD2 xd.

Opublikowano

No niestety wstępne opinie są takie, że warto poczekać kilka miesięcy, aż grę naprawią, więc te patche po 140 GB nie są przypadkiem, oczywiście to było do przewidzenia, jednakże chyba lekki zawód, że tak dobry materiał zródłowy ma tak duże problemy na starcie. 

Opublikowano
1 minute ago, Paolo de Vesir said:

Biję się czy nie spróbować, ale szkoda płacić 4 dyszki i rozgrzebywać kolejną gierkę xd

Ja nie biorę, mam za dużo zaczętych gier więc poczekam z wykupieniem gamepassa do grudnia, na premierę Indiany.

• This 1
Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

No niestety wstępne opinie są takie, że warto poczekać kilka miesięcy, aż grę naprawią, więc te patche po 140 GB nie są przypadkiem, oczywiście to było do przewidzenia, jednakże chyba lekki zawód, że tak dobry materiał zródłowy ma tak duże problemy na starcie.

Za rok będziesz miał już połataną wersję, czekamy na wrażenia wtedy skoro i tak nie będziesz grać.

Opublikowano

Przypadek Cybera na premierę, można grać i obejść problemy, jak się gra na PC, pytanie czy warto (czy lepiej za rok), każdy musi zadać sobie sam, klauny niepotrzebne. 

• This 1