Domino56 6 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Dobra, to kto dzisiaj testuje na konsoli? Nie ukrywam, że klimat wydaje się być gęsty, że można ciąć nożem. Akurat na jesienne, deszczowe noce. Sprawdzę może gre na XSS. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada https://futurebeat.pl/newsroom/tyle-lat-pracy-a-to-wciaz-wyglada-jak-wersja-beta-recenzja-techni/zc2b701 Cytuj
Assassins_78 989 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): https://futurebeat.pl/newsroom/tyle-lat-pracy-a-to-wciaz-wyglada-jak-wersja-beta-recenzja-techni/zc2b701 A to nie jakiś test PROSIAKA, bo wymaż wymaluj w dechę! 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 15 minut temu, Czoperrr napisał(a): Nie wiem czemu devi się uparli na UE5, przecież ten Stalker wygląda słabo i nie widzę tu niczego czego nie oferowałby UE4 a wydajność była by większa. Bo im mówili, że działa, okazuje się, że nikt go jeszcze nie okiełznał :). Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Na faktycznie dobrą grę pod UE5 czekać trzeba będzie na Gearsy 6. 1 Cytuj
GearsUp 202 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Czemu te wszystkie Gotiki, Stalkery, Kingdomy zawsze mają wspólne cechy Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Szkoda tylko, że będzie to już nowa generacja sprzętu. Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada (edytowane) No to nie wygląda zachęcająco, ale mam w co grać. Ledwo Death Stranding zacząłem, bawię się w emulatorze Switcha więc Stalker ląduje w kolejce aż to doprowadzą do porządku... O ile są w stanie. Trochę szkoda mi czasu na pobierania miliona GB gry i łatek do tytułu który i tak chodzi jak goowno. Edytowane 20 listopada przez Dalhi 2 Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Moderzy będą mieli w chuj roboty Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Jakby co, to na PC gamepass można już pobierać... 155 GB. Cytuj
Czoperrr 5 133 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Trzeba czekać na port na PS5 Pro, na Stalkera nawet komp Tjerego jest za słaby. Cytuj
Assassins_78 989 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 14 minut temu, Rotevil napisał(a): Moderzy będą mieli w chuj roboty Na pewno zrobią to szybciej i lepiej niżeli DEVowie Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 42 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Dobra, to kto dzisiaj testuje na konsoli? Nie ukrywam, że klimat wydaje się być gęsty, że można ciąć nożem. Akurat na jesienne, deszczowe noce. Ja sprawdzę, darmo to uczciwa cena Cytuj
Bzduras 12 580 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 30 minut temu, GearsUp napisał(a): Czemu te wszystkie Gotiki, Stalkery, Kingdomy zawsze mają wspólne cechy Nie bez powodu powstał termin "eurojank". Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Czyli wynika z tego że to dobra gierka, ale drewniana, zabugowana i z problemami technicznymi? No kto by się tego spodziewał po Stalkerze. Duch serii został zachowany najwyraźniej Cytuj
bisoner 101 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Zaraz jakiś fan poprawi modem to czego deweloperzy nie potrafi przez tyle czasu. Cytuj
Assassins_78 989 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Ale do tej gry raczej trzeba mieć indywidualne podejście i trzeba iść na pewne kompromisy. Takie jest moje zdanie. Chyba wszyscy mieliśmy za duże oczekiwania co do twórców i samego tytułu. Ja nie patrze na średnią, bo nie raz po czasie okazywało się, że średniak stawał się hitem. Ogram, z wielkim bananam na twarzy, tym bardziej że czekałam na nią bardzo długo. 2 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 42 minutes ago, GearsUp said: Czemu te wszystkie Gotiki, Stalkery, Kingdomy zawsze mają wspólne cechy Pomysłów ludziom nie brakuje, ani kreatywności. Ale umiejętności i zasobów już tak. Więc gry robią ambitne, ale technicznie nie domagają. Czekam na Indianę w dalszym ciągu. RE Village wciągnął mnie bez reszty, więc nawet nie patrzę w stronę Stalkera Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Oni nawet jakby mieli spokój, to należało się spodziewać surowizny, a patrząc w jakich warunkach ta gra powstawała było to wręcz nierealne, żeby oczekiwać cudu. Cytuj
Qbon 343 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Gdzieś tam widziałem kogoś kto recenzował, że kilka redakcji wydało oświadczenie jakoby gra była już z grubsza naprawiona (te 140gb patchy ?) a wersja recenzencka była tak zabugowana. Ile w tym prawdy to oczywiście nie wiem, pozostaje obserwować. Cytuj
Boomcio 4 071 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 14 minut temu, SlimShady napisał(a): (...)a patrząc w jakich warunkach ta gra powstawała było to wręcz nierealne, żeby oczekiwać cudu. A w jakich powstawała? Cytuj
Bzduras 12 580 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 5 minut temu, Qbon napisał(a): Gdzieś tam widziałem kogoś kto recenzował, że kilka redakcji wydało oświadczenie jakoby gra była już z grubsza naprawiona (te 140gb patchy ?) a wersja recenzencka była tak zabugowana. Ile w tym prawdy to oczywiście nie wiem, pozostaje obserwować. ACG grał na najnowszej łatce z tego co mówił, a i tak technicznie wyszło jak wyszło. Najwyraźniej mamy do czynienia z Cyberpunkiem na mniejszą skalę - dobra gra pogrzebana pod problemami technicznymi i wypuszczona za szybko. 5 minut temu, Boomcio napisał(a): A w jakich powstawała? Bumcio, a wiesz, że zaraz obok nas jest wojna, prawda? Cytuj
Assassins_78 989 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Jakby co to STEAM już rozdaje... Za parę minut lecimy z koksem Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Coś się dzieje w internecie, że niby wersję recenzeckie lipne były, a teraz po patchach jest dobrze. Hmmm Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi