Skocz do zawartości

S.T.A.L.K.E.R. 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Dobra, to kto dzisiaj testuje na konsoli? Nie ukrywam, że klimat wydaje się być gęsty, że można ciąć nożem. Akurat na jesienne, deszczowe noce.

Sprawdzę może gre na XSS.

• Dzięki 1
Opublikowano
15 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Nie wiem czemu devi się uparli na UE5, przecież ten Stalker wygląda słabo i nie widzę tu niczego czego nie oferowałby UE4 a wydajność była by większa.

Bo im mówili, że działa, okazuje się, że nikt go jeszcze nie okiełznał :). 

Opublikowano (edytowane)

No to nie wygląda zachęcająco, ale mam w co grać. Ledwo Death Stranding zacząłem, bawię się w emulatorze Switcha więc Stalker ląduje w kolejce aż to doprowadzą do porządku... O ile są w stanie. Trochę szkoda mi czasu na pobierania miliona GB gry i łatek do tytułu który i tak chodzi jak goowno.

Edytowane przez Dalhi
  • This 2
Opublikowano
42 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Dobra, to kto dzisiaj testuje na konsoli? Nie ukrywam, że klimat wydaje się być gęsty, że można ciąć nożem. Akurat na jesienne, deszczowe noce.

Ja sprawdzę, darmo to uczciwa cena :bella:

Opublikowano

Czyli wynika z tego że to dobra gierka, ale drewniana, zabugowana i z problemami technicznymi? No kto by się tego spodziewał po Stalkerze. 

Duch serii został zachowany najwyraźniej 

Opublikowano

Ale do tej gry raczej trzeba mieć indywidualne podejście i trzeba iść na pewne kompromisy. Takie jest moje zdanie. Chyba wszyscy mieliśmy za duże oczekiwania co do twórców i samego tytułu.

Ja nie patrze na średnią, bo nie raz po czasie okazywało się, że średniak stawał się hitem. Ogram, z wielkim bananam na twarzy, tym bardziej że czekałam na nią bardzo długo. 

• Plusik 2
Opublikowano
42 minutes ago, GearsUp said:

Czemu te wszystkie Gotiki, Stalkery, Kingdomy zawsze mają wspólne cechy

Pomysłów ludziom nie brakuje, ani kreatywności. Ale umiejętności i zasobów już tak. Więc gry robią ambitne, ale technicznie nie domagają.

Czekam na Indianę w dalszym ciągu. RE Village wciągnął mnie bez reszty, więc nawet nie patrzę w stronę Stalkera

Opublikowano

Gdzieś tam widziałem kogoś kto recenzował, że kilka redakcji wydało oświadczenie jakoby gra była już z grubsza naprawiona (te 140gb patchy ?) a wersja recenzencka była tak zabugowana. Ile w tym prawdy to oczywiście nie wiem, pozostaje obserwować.

Opublikowano
14 minut temu, SlimShady napisał(a):

(...)a patrząc w jakich warunkach ta gra powstawała było to wręcz nierealne, żeby oczekiwać cudu.

A w jakich powstawała?

Opublikowano
5 minut temu, Qbon napisał(a):

Gdzieś tam widziałem kogoś kto recenzował, że kilka redakcji wydało oświadczenie jakoby gra była już z grubsza naprawiona (te 140gb patchy ?) a wersja recenzencka była tak zabugowana. Ile w tym prawdy to oczywiście nie wiem, pozostaje obserwować.

ACG grał na najnowszej łatce z tego co mówił, a i tak technicznie wyszło jak wyszło. Najwyraźniej mamy do czynienia z Cyberpunkiem na mniejszą skalę - dobra gra pogrzebana pod problemami technicznymi i wypuszczona za szybko.

5 minut temu, Boomcio napisał(a):

A w jakich powstawała?

Bumcio, a wiesz, że zaraz obok nas jest wojna, prawda?