Assassins_78 1 146 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada (edytowane) 1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a): Coś się dzieje w internecie, że niby wersję recenzeckie lipne były, a teraz po patchach jest dobrze. Hmmm Przecież to coraz częstsze jest w gamingu. Edytowane 20 listopada przez Assassins_78 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada A jak to sprawdzili, jak gra będzie dostępna dopiero za 20 sekund? Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): A jak to sprawdzili, jak gra będzie dostępna dopiero za 20 sekund? Recenzenci testowali przed premierą, a gra dostaje patche od wczoraj chyba. Więc pewnie uruchomili jeszcze raz po patchachxd Cytuj
messer88 6 578 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): https://futurebeat.pl/newsroom/tyle-lat-pracy-a-to-wciaz-wyglada-jak-wersja-beta-recenzja-techni/zc2b701 dźwięk taki dobry że aż nie wyrabiają sprzęty i znikają odgłosy Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): Recenzenci testowali przed premierą, a gra dostaje patche od wczoraj chyba. Więc pewnie uruchomili jeszcze raz po patchachxd No rzeczywiście UV właśnie to powiedział na streamie Cytuj
Paolo de Vesir 9 217 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 6 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Coś się dzieje w internecie, że niby wersję recenzeckie lipne były, a teraz po patchach jest dobrze. Hmmm Brzmi jak Days Gone, Driveclub, Sea of Thieves, Fallout 76, ostatni Jedi czy co tam jeszcze nie. Cytuj
Assassins_78 1 146 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): No rzeczywiście UV właśnie to powiedział na streamie Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Kupiłem, nie wytrzymałem, muszę sprawdzić jak działa na moim kompie, najwyżej zwrócę po dwóch godzinach Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada No nic idę po wódeczkę i zasiadam, nie ma innej opcji, o ile się odpali, pozdro :). Cytuj
Qbon 369 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada (edytowane) Ja tam też wziąłem, klimat mi siedzi bardzo a jak będzie bardzo źle to najwyżej pójdzie refund. Wieczorem pobiore i siadam. Edytowane 20 listopada przez Qbon Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Z ciekawości chyba odpalę pobieranie na Rogu 1 Cytuj
Assassins_78 1 146 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Teraz, SnoD napisał(a): Z ciekawości chyba odpalę pobieranie na Rogu Ja tak samo zrobię ale na Legionie GO Ciekawi mnie jak to bedzie chodziło na HH. Cytuj
tjery 1 261 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Godzinę temu, Czoperrr napisał(a): Trzeba czekać na port na PS5 Pro, na Stalkera nawet komp Tjerego jest za słaby. Eee, tak serio to nie jest aż tak źle. 4K DLSS Quality max ustawienia koło 70-80 fps. 1 Cytuj
Assassins_78 1 146 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Pogram trochę na kompie, a potem pod kołderką 1 Cytuj
tjery 1 261 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada (edytowane) Kurde, ładnie to wygląda, w chacie nie jestem i oglądam to w 1080p, ale jest naprawdę ładniutko w tym otwartym świecie na tych epickich ustawieniach. Ale jak to 4090, pod względem samej grafiki i ustawień zbrutforsuje każdą grę, szkoda, że nie ma procka, który by zbrutforsował ten zjebany traversal stutter na UE. Edytowane 20 listopada przez tjery Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Na weekend się może pogra, z tej xboxowej apki to mi leci 5MB/s... pewnie wyjdą za ten czas jeszcze z 3 patche Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Dobrze, ze dzisiaj środa, to można więcej wypić, a po alkoholu nie czuć tak stuttera. 1 1 Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada No nie wiem jak dla mnie to nawet Metro Exodus wygląda ładniej. Cytuj
Rooofie 165 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a): No nie wiem jak dla mnie to nawet Metro Exodus wygląda ładniej. Obie wyglądają bardzo ładnie. Stalker ma trudniejsze zadania bo ma chujowy silnik i to open world. 1 Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Dobrze, ze dzisiaj środa, to można więcej wypić, a po alkoholu nie czuć tak stuttera. Pochwal się jeszcze trzeci raz alkoholizmem xD Cytuj
GearsUp 274 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Patrzę na lajwa UV i przeciwnicy to totalni debile, wystarczy przykampić i wbiegają jeden po drugim pod lufę albo sami kampią i nic nie robią poza wychylaniem łba a niektórzy stoją na luzaku w drzwiach bo się zablokowali w nich Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Teraz, Nyu napisał(a): Pochwal się jeszcze trzeci raz alkoholizmem xD Nie no akurat żartuje, ale Stalker jakoś mi się zawsze kojarzył z wódeczką. Cytuj
Rooofie 165 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): Patrzę na lajwa UV i przeciwnicy to totalni debile, wystarczy przykampić i wbiegają jeden po drugim pod lufę albo sami kampią i nic nie robią poza wychylaniem łba a niektórzy stoją na luzaku w drzwiach bo się zablokowali w nich poczekajmy z osądami do strimu ludologa kiszczaka 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 2 minuty temu, GearsUp napisał(a): Patrzę na lajwa UV i przeciwnicy to totalni debile, wystarczy przykampić i wbiegają jeden po drugim pod lufę albo sami kampią i nic nie robią poza wychylaniem łba a niektórzy stoją na luzaku w drzwiach bo się zablokowali w nich Oglądam właśnie, bo gra się pobiera jakby chciała, a nie mogła, ale ogólnie UV zadowolony z gry bardzo, on lubi eurojanki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi