Skocz do zawartości

S.T.A.L.K.E.R. 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a):

Coś się dzieje w internecie, że niby wersję recenzeckie lipne były, a teraz po patchach jest dobrze. Hmmm

Przecież to coraz częstsze jest w gamingu.

Edytowane przez Assassins_78
Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

Recenzenci testowali przed premierą, a gra dostaje patche od wczoraj chyba. Więc pewnie uruchomili jeszcze raz po patchachxd

No rzeczywiście UV właśnie to powiedział na streamie

Opublikowano (edytowane)

Ja tam też wziąłem, klimat mi siedzi bardzo a jak będzie bardzo źle to najwyżej pójdzie refund. Wieczorem pobiore i siadam.

Edytowane przez Qbon
Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):

Trzeba czekać na port na PS5 Pro, na Stalkera nawet komp Tjerego jest za słaby.

Eee, tak serio to nie jest aż tak źle. 4K DLSS Quality max ustawienia koło 70-80 fps.

• Smutny 1
Opublikowano (edytowane)

Kurde, ładnie to wygląda, w chacie nie jestem i oglądam to w 1080p, ale jest naprawdę ładniutko w tym otwartym świecie na tych epickich ustawieniach.

Ale jak to 4090, pod względem samej grafiki i ustawień zbrutforsuje każdą grę, szkoda, że nie ma procka, który by zbrutforsował ten zjebany traversal stutter na UE.

Edytowane przez tjery
Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):

No nie wiem jak dla mnie to nawet Metro Exodus wygląda ładniej.

Obie wyglądają bardzo ładnie. Stalker ma trudniejsze zadania bo ma chujowy silnik i to open world. 

• This 1
Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Dobrze, ze dzisiaj środa, to można więcej wypić, a po alkoholu nie czuć tak stuttera.

Pochwal się jeszcze trzeci raz alkoholizmem xD

Opublikowano

Patrzę na lajwa UV i przeciwnicy to totalni debile, wystarczy przykampić i wbiegają jeden po drugim pod lufę albo sami kampią i nic nie robią poza wychylaniem łba a niektórzy stoją na luzaku w drzwiach bo się zablokowali w nich

Opublikowano
1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

Patrzę na lajwa UV i przeciwnicy to totalni debile, wystarczy przykampić i wbiegają jeden po drugim pod lufę albo sami kampią i nic nie robią poza wychylaniem łba a niektórzy stoją na luzaku w drzwiach bo się zablokowali w nich

poczekajmy z osądami do strimu ludologa kiszczaka

• This 1
Opublikowano
2 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Oglądam właśnie, bo gra się pobiera jakby chciała, a nie mogła, ale ogólnie UV zadowolony z gry bardzo, on lubi eurojanki.