Qbon 335 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) Bronie można rozładowywać bez podnoszenia ich, trzeba przytrzymać przycisk i ammo wlatuje do ekwipunku a broń zostaje. Co do długości pór dnia to na PC widziałem są mody wpływające na ich długość. Btw. Jest mod na aktywację RR, @tjery próbowałeś ? https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/65?tab=images Edytowane 20 godzin temu przez Qbon Cytuj
Czoperrr 5 119 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Milion sztuk sprzedane. Kolejny dowód na to, że Gamepass nie zabija sprzedaży. 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Game Pass chyba nie zaszkodził sprzedaży Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Wiadomo że pewnie najwięcej poszło na Steamie ale wynik fajny, oby dał im impuls do intensywnego łatania hehe Cytuj
Czoperrr 5 119 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 24 minutes ago, drozdu7 said: Wiadomo że pewnie najwięcej poszło na Steamie ale wynik fajny, oby dał im impuls do intensywnego łatania hehe Dla studia i wydawcy raczej nie ma to znaczenia gdzie się sprzedało więcej tylko ile ogólnie się sprzedało. Tutaj Gamepass nie zabił sprzedaży na Steam, a jeszcze wpadła pewna kaska od Microsoftu. Cytuj
Rozi 604 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Godzinę temu, Czoperrr napisał(a): Milion sztuk sprzedane. Kolejny dowód na to, że Gamepass nie zabija sprzedaży. Kolejny dowód na to, że gracze to debile i można im sprzedawać niedorobioną technicznie grę. 1 5 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Co by było gdyby równocześnie na PS5 wyszła Cytuj
Figaro 8 216 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 10 minut temu, Rozi napisał(a): Kolejny dowód na to, że gracze to debile i można im sprzedawać niedorobioną technicznie grę. Tak jak Tobie jak sprzedali żałosną trylogię remasterów GTA i byłeś day one? 1 4 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu No ta trylogia na premierę była wielkim zabudowanym gównem. Cytuj
Rozi 604 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 4 minuty temu, Figaro napisał(a): Tak jak Tobie jak sprzedali żałosną trylogię remasterów GTA i byłeś day one? Przecież nie kupiłem tego day one debilu, tylko w 2023 roku, po wszystkich patchach. 2 1 Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Wyzywanko? A co to, przedszkole czy poprawczak? Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 28 minut temu, Rozi napisał(a): Kolejny dowód na to, że gracze to debile i można im sprzedawać niedorobioną technicznie grę. Oj żeby to tylko grę 1 1 Cytuj
Czoperrr 5 119 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 35 minutes ago, Rozi said: Kolejny dowód na to, że gracze to debile i można im sprzedawać niedorobioną technicznie grę. Dlatego lepiej wypróbować to z gamepassa Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Może się mylę, ale wydaje mi się że grający w Stalkera nie czują się oszukani tym że twórcy wcisnęli im niedorobioną technicznie gre, recenzje na Steam widzę że są bardzo pozytywne, w dodatku każdy może ją sobie sprawdzić tanim kosztem w GP. 1 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Teraz, ASX napisał(a): Może się mylę, ale wydaje mi się że grający w Stalkera nie czują się oszukani tym że twórcy wcisnęli im niedorobioną technicznie gre, recenzje na Steam widzę że są bardzo pozytywne, w dodatku każdy może ją sobie sprawdzić tanim kosztem w GP. Fakt, tym razem wcisnęli kapiszona tylko :(:( recenzentom :):), wprowadzając 140 GB poprawek day0, więc nie wyszło tak źle :). Jedyne, czego mogą żałować, to ocen od krytyków, ale jak widać na sprzedaż wpłynęło to co najwyżej delikatnie, a obecny poziom dopracowania jest co najmniej przyzwoity z tego co na razie pograłem i reszta osób ma podobne zdanie. Cytuj
Bzduras 12 524 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu SkillUp w nowym "This Week In Video Games" przyznał, że grał w wersję bez patchy, więc jego recenzja jest trochę przeterminowana. Co prawda nie na tyle żeby łapać za widły i krzyczeć JAK MOGŁEŚ TAK SKRZYWDZIĆ STALKERA, ale część bugów na które napotkał jest już naprawiona. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Ładny wynik, pomimo gamepassa jest szansa na 4 mln. Spora zasługa koszmarnej apki xbox na PC xd 2 Cytuj
Assassins_78 974 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 1 godzinę temu, Rozi napisał(a): Kolejny dowód na to, że gracze to debile i można im sprzedawać niedorobioną technicznie grę. Skasuj konto, a nie ty już to robiłeś 1 Cytuj
DarkStar 84 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu W dniu 20.11.2024 o 13:02, Homelander napisał(a): Ale to musi posiadać grę na Steamie np Sorry, bo cytuję "starego" (aż dwa dni) posta, a natrzepaliście kilkadziesiąt stron. W cytowanym tekście chodziło o granie w Stalkera na GFN. Nie musi, ponieważ gra jest dostępna w PC Game Pass, a Xbox ma deala z Nvidią. Mając PC Game Pass lub Game Pass Ultimate oraz abonament GeForce Now można grać w Stalkera 2 (i wiele innych gier) bez potrzeby nabywania gry osobno. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 2 hours ago, Rozi said: Przecież nie kupiłem tego day one debilu, tylko w 2023 roku, po wszystkich patchach. No pomijając ten patch sprzed dwóch tygodni Cytuj
ozoniasty 12 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Aktualnie 12h spędzone w grze + Brak nowoczesnych udziwnień z innych aktualnych gier - drzewko rozwoju, wślizgi, lvl, czy loot według rzadkości (biel, zieleń, fiolet, złoto) + Klimat i atmosfera z poprzednich gier z serii S.T.A.L.K.E.R która wdziera się do naszych zmysłów + Grafika na XSX jest bardzo zadowalająca w trybie wydajności + Ogólna surowość świata + Przyjemne zarządzanie ekwipunkiem na padzie + Wysoki poziom trudności + Efekty pogodowe, burze z piorunami i porywistym wiatrem albo emisje + Olbrzymi otwarty świat + Lokacja: wysypisko z pociągiem, hangarem i tunelem przeniesiona niemal 1:1 z jedynki - Rzadko pojawiające się ale jednak migotanie tekstur - Drzewa jakoś słabo się bujają podczas silnego wiatru i burzy (z głośników szum wiatru jakby huragan szalał) - Odniosłem wrażenie, że gra czasami robi mnie w jajo i za moimi plecami podstawia grupkę bandytów podczas chwilowego postoju - Problem z analogami na padzie (coś jakby chwilowy dryf) wiem, że mają to naprawić - Brak pl lektora - Bardzo słaba zniszczalność otoczenia. Wybuch butli z gazem połączony z granatem nie potrafi zniszczyć stosu drewnianych skrzyń +/- Pospolite-zwykłe artefakty nie są porozrzucane wszędzie tak jak w Cieniu Czarnobyla +/- Lubię patrolować okolice za dnia. Nie liczyłem z zegarkiem w ręku ale mam wrażenie, że dzień jest krótszy od nocy, albo panuje równonoc. 2 2 1 Cytuj
kendzikk 114 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 7 minut temu, ozoniasty napisał(a): - Odniosłem wrażenie, że gra czasami robi mnie w jajo i za moimi plecami podstawia grupkę bandytów podczas chwilowego postoju No tak, bo gra spawnuje przeciwnikow z dupy. To jest dla mnie najwiekszy bug w tej grze. Cytuj
Rooofie 156 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 33 minuty temu, kendzikk napisał(a): No tak, bo gra spawnuje przeciwnikow z dupy. To jest dla mnie najwiekszy bug w tej grze. Akurat ukry z tym A-Life 2.0 okłamali graczy jak CDPR z policją w Cyberpunku 1 Cytuj
tjery 1 249 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Ta, niby twierdzą, że to są "bugi" i nad tym pracują, ale kto wie, czy to nie bajki i to po prostu w ogóle nie działa. Nie wiadomo teraz czy grać czy czekać, bo tak jak inne problemy jak cienie od latarki itd. to można przełknąć, tak to mocno niszczy klimat w tego typu grze jak Ci się znikąd za plecami spawnują. Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 2 godziny temu, DarkStar napisał(a): Xbox ma deala z Nvidią. Mając PC Game Pass lub Game Pass Ultimate oraz abonament GeForce Now można grać w Stalkera 2 (i wiele innych gier) bez potrzeby nabywania gry osobno. To jest akurat fantastyczna sprawa że każdą premierę Gamepassową możesz sobie ograć i w tym najwyższym abo GFN w jakości nie odbiegającej chyba od XSX Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi