Opublikowano 22 listopada 202422 lis Bronie można rozładowywać bez podnoszenia ich, trzeba przytrzymać przycisk i ammo wlatuje do ekwipunku a broń zostaje. Co do długości pór dnia to na PC widziałem są mody wpływające na ich długość. Btw. Jest mod na aktywację RR, @tjery próbowałeś ? https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/65?tab=images Edytowane 22 listopada 202422 lis przez Qbon
Opublikowano 22 listopada 202422 lis Milion sztuk sprzedane. Kolejny dowód na to, że Gamepass nie zabija sprzedaży.
Opublikowano 22 listopada 202422 lis Wiadomo że pewnie najwięcej poszło na Steamie ale wynik fajny, oby dał im impuls do intensywnego łatania hehe
Opublikowano 22 listopada 202422 lis 24 minutes ago, drozdu7 said: Wiadomo że pewnie najwięcej poszło na Steamie ale wynik fajny, oby dał im impuls do intensywnego łatania hehe Dla studia i wydawcy raczej nie ma to znaczenia gdzie się sprzedało więcej tylko ile ogólnie się sprzedało. Tutaj Gamepass nie zabił sprzedaży na Steam, a jeszcze wpadła pewna kaska od Microsoftu.
Opublikowano 22 listopada 202422 lis Godzinę temu, Czoperrr napisał(a): Milion sztuk sprzedane. Kolejny dowód na to, że Gamepass nie zabija sprzedaży. Kolejny dowód na to, że gracze to debile i można im sprzedawać niedorobioną technicznie grę.
Opublikowano 22 listopada 202422 lis 10 minut temu, Rozi napisał(a): Kolejny dowód na to, że gracze to debile i można im sprzedawać niedorobioną technicznie grę. Tak jak Tobie jak sprzedali żałosną trylogię remasterów GTA i byłeś day one?
Opublikowano 22 listopada 202422 lis 4 minuty temu, Figaro napisał(a): Tak jak Tobie jak sprzedali żałosną trylogię remasterów GTA i byłeś day one? Przecież nie kupiłem tego day one debilu, tylko w 2023 roku, po wszystkich patchach.
Opublikowano 22 listopada 202422 lis 28 minut temu, Rozi napisał(a): Kolejny dowód na to, że gracze to debile i można im sprzedawać niedorobioną technicznie grę. Oj żeby to tylko grę
Opublikowano 22 listopada 202422 lis 35 minutes ago, Rozi said: Kolejny dowód na to, że gracze to debile i można im sprzedawać niedorobioną technicznie grę. Dlatego lepiej wypróbować to z gamepassa
Opublikowano 22 listopada 202422 lis Może się mylę, ale wydaje mi się że grający w Stalkera nie czują się oszukani tym że twórcy wcisnęli im niedorobioną technicznie gre, recenzje na Steam widzę że są bardzo pozytywne, w dodatku każdy może ją sobie sprawdzić tanim kosztem w GP.
Opublikowano 22 listopada 202422 lis Teraz, ASX napisał(a): Może się mylę, ale wydaje mi się że grający w Stalkera nie czują się oszukani tym że twórcy wcisnęli im niedorobioną technicznie gre, recenzje na Steam widzę że są bardzo pozytywne, w dodatku każdy może ją sobie sprawdzić tanim kosztem w GP. Fakt, tym razem wcisnęli kapiszona tylko :(:( recenzentom :):), wprowadzając 140 GB poprawek day0, więc nie wyszło tak źle :). Jedyne, czego mogą żałować, to ocen od krytyków, ale jak widać na sprzedaż wpłynęło to co najwyżej delikatnie, a obecny poziom dopracowania jest co najmniej przyzwoity z tego co na razie pograłem i reszta osób ma podobne zdanie.
Opublikowano 22 listopada 202422 lis SkillUp w nowym "This Week In Video Games" przyznał, że grał w wersję bez patchy, więc jego recenzja jest trochę przeterminowana. Co prawda nie na tyle żeby łapać za widły i krzyczeć JAK MOGŁEŚ TAK SKRZYWDZIĆ STALKERA, ale część bugów na które napotkał jest już naprawiona.
Opublikowano 22 listopada 202422 lis Ładny wynik, pomimo gamepassa jest szansa na 4 mln. Spora zasługa koszmarnej apki xbox na PC xd
Opublikowano 22 listopada 202422 lis 1 godzinę temu, Rozi napisał(a): Kolejny dowód na to, że gracze to debile i można im sprzedawać niedorobioną technicznie grę. Skasuj konto, a nie ty już to robiłeś
Opublikowano 22 listopada 202422 lis W dniu 20.11.2024 o 13:02, Homelander napisał(a): Ale to musi posiadać grę na Steamie np Sorry, bo cytuję "starego" (aż dwa dni) posta, a natrzepaliście kilkadziesiąt stron. W cytowanym tekście chodziło o granie w Stalkera na GFN. Nie musi, ponieważ gra jest dostępna w PC Game Pass, a Xbox ma deala z Nvidią. Mając PC Game Pass lub Game Pass Ultimate oraz abonament GeForce Now można grać w Stalkera 2 (i wiele innych gier) bez potrzeby nabywania gry osobno.
Opublikowano 22 listopada 202422 lis 2 hours ago, Rozi said: Przecież nie kupiłem tego day one debilu, tylko w 2023 roku, po wszystkich patchach. No pomijając ten patch sprzed dwóch tygodni
Opublikowano 22 listopada 202422 lis Aktualnie 12h spędzone w grze + Brak nowoczesnych udziwnień z innych aktualnych gier - drzewko rozwoju, wślizgi, lvl, czy loot według rzadkości (biel, zieleń, fiolet, złoto) + Klimat i atmosfera z poprzednich gier z serii S.T.A.L.K.E.R która wdziera się do naszych zmysłów + Grafika na XSX jest bardzo zadowalająca w trybie wydajności + Ogólna surowość świata + Przyjemne zarządzanie ekwipunkiem na padzie + Wysoki poziom trudności + Efekty pogodowe, burze z piorunami i porywistym wiatrem albo emisje + Olbrzymi otwarty świat + Lokacja: wysypisko z pociągiem, hangarem i tunelem przeniesiona niemal 1:1 z jedynki - Rzadko pojawiające się ale jednak migotanie tekstur - Drzewa jakoś słabo się bujają podczas silnego wiatru i burzy (z głośników szum wiatru jakby huragan szalał) - Odniosłem wrażenie, że gra czasami robi mnie w jajo i za moimi plecami podstawia grupkę bandytów podczas chwilowego postoju - Problem z analogami na padzie (coś jakby chwilowy dryf) wiem, że mają to naprawić - Brak pl lektora - Bardzo słaba zniszczalność otoczenia. Wybuch butli z gazem połączony z granatem nie potrafi zniszczyć stosu drewnianych skrzyń +/- Pospolite-zwykłe artefakty nie są porozrzucane wszędzie tak jak w Cieniu Czarnobyla +/- Lubię patrolować okolice za dnia. Nie liczyłem z zegarkiem w ręku ale mam wrażenie, że dzień jest krótszy od nocy, albo panuje równonoc.
Opublikowano 22 listopada 202422 lis 7 minut temu, ozoniasty napisał(a): - Odniosłem wrażenie, że gra czasami robi mnie w jajo i za moimi plecami podstawia grupkę bandytów podczas chwilowego postoju No tak, bo gra spawnuje przeciwnikow z dupy. To jest dla mnie najwiekszy bug w tej grze.
Opublikowano 22 listopada 202422 lis 33 minuty temu, kendzikk napisał(a): No tak, bo gra spawnuje przeciwnikow z dupy. To jest dla mnie najwiekszy bug w tej grze. Akurat ukry z tym A-Life 2.0 okłamali graczy jak CDPR z policją w Cyberpunku
Opublikowano 22 listopada 202422 lis Ta, niby twierdzą, że to są "bugi" i nad tym pracują, ale kto wie, czy to nie bajki i to po prostu w ogóle nie działa. Nie wiadomo teraz czy grać czy czekać, bo tak jak inne problemy jak cienie od latarki itd. to można przełknąć, tak to mocno niszczy klimat w tego typu grze jak Ci się znikąd za plecami spawnują.
Opublikowano 22 listopada 202422 lis 2 godziny temu, DarkStar napisał(a): Xbox ma deala z Nvidią. Mając PC Game Pass lub Game Pass Ultimate oraz abonament GeForce Now można grać w Stalkera 2 (i wiele innych gier) bez potrzeby nabywania gry osobno. To jest akurat fantastyczna sprawa że każdą premierę Gamepassową możesz sobie ograć i w tym najwyższym abo GFN w jakości nie odbiegającej chyba od XSX