Skocz do zawartości

S.T.A.L.K.E.R. 2

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Bigby napisał:

Czyli wiosna 2023.

optymista xd 

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 108,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To nie będą bugi, to będą anomalie.

• Dla samej gry nie ma to wielkiego znaczenia w chwili obecnej, ale to kolejna furtka do dojenia kasy dla wydawców. Z tego co ogarnąłem (wyprowadźcie mnie z błędu jeśli się mylę), to rzeczy kupione w fo

• Nie bój żaby  Twojego kompa niszczy siedmioletni Wiedźmin 3, a co dopiero będzie na UE5 

Opublikowano

I póki co Xbox ma tylko Crossfire X i Redfalla na pierwszą połowę roku, choć ten drugi równie dobrze może wylecieć na koniec.

Spencer, działaj.

Opublikowano

Nie chcieliscie nft to takie sa konsekwencje. Jestescie z siebie zadowoleni?

Opublikowano
Teraz, Bigby napisał:

I póki co Xbox ma tylko Crossfire X i Redfalla na pierwszą połowę roku, choć ten drugi równie dobrze może wylecieć na koniec.

Czyli standardowy plan wydawniczy MS przez ostatnich 15 lat.

Opublikowano

A dopiero co wczoraj dodałem kafelek z grą do swojego dasha, bo myślałem, że zaraz premiera :D Szkoda, bo miesiąc wcześniej wychodzi Starfield, a podejrzewam, że obie gry będą całkiem długie.

Opublikowano

No i ch.uj, no i cześć:dry: A tak liczyłem na tą grę. Dobrze, że za chwilę premiera Elden Ring.

Opublikowano

Koleś który wczoraj mówił o sporym opóźnieniu premiery, dodał, że gra wyjdzie też na PS5. 

Opublikowano

3 miesiące dokładnie

Opublikowano
18 minut temu, YETI napisał:

Koleś który wczoraj mówił o sporym opóźnieniu premiery, dodał, że gra wyjdzie też na PS5. 

To przypuszczam, ale chodzi o takie duże opóźnienie. Myślałem, że zatrzymają się na wrześniu, a ponad pół roku źle zwiastuje, bo już nie chodzi o same błędy tylko jakiś konkretny feler.

Opublikowano

Ciekawe jak to się teraz ma z premierą, która miała być w GP MS na to liczył i za to zapłacił pytanie co teraz? Halo chyba się należą jakieś przeprosiny Panu Spencerowi ;) :asax:

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

Hmm...czyli wychodzi, że te sprawdziły się te plotki mówiące o tym, że gra jest jeszcze daleka do ukończenia a te ładne zwiastuny to tylko pic na wodę, aby uspokoić inwestorów, natrzepać preorderków i zrekrutować ludzi.

Z tyłu głowy mam już flashbacki z Cyberpunka. :/ 

Opublikowano

Powtórzy się historia ze starymi Stalkerami. Wyjdzie gra pełna bugów którą naprawią i ulepszą moderzy :ragus:

Opublikowano

To wyglądało za dobrze i wyczuwam tutaj niezłego wała. Ci ludzie od 2009 roku zrobili dosłownie jedną grę na 63% na meta a tu mają wyskoczyć z nextgenowym AAA sztosem:dynia:

Opublikowano

aplikacja xbox gamepass pokazuje obecnie datę 7 grudnia 2022 :/

Opublikowano

Ja z dystansem podchodzę do tej gry, owszem graficznie wygląda zajebiście, ale już te krótkie fragmenty strzelanka które widzieliśmy śmierdziały drewnem. Nie napawa mnie też dodatkowym optymizmem studio odpowiedzialne za grę, które w ostatnich latach z tego co czytałem zaliczyło liczne perturbacje kadrowe i prawne, a ostatnią grą jaką wydali byli raczej średnio przyjęci Kozacy 3 ponad 5 lat temu.

Opublikowano

Muszę pomyśleć, żeby nadrobić serię. Metro lubię, więc może i tutaj siądzie. Chociaż ponoć gry mocno zabugowane bez jakichś specjalnych wersji od fanów.

Opublikowano

ja grałem tylko w jedynkę i fajnie wspominam, otwarty świat, swoboda, ukraiński klimat zaszczucia. Gra była dosyć siermiężna i stricte pecetowa, ale klimat Prypeci wciągał.

Opublikowano

Stalkery dobre, mocno moje klimaty.

Podświadomie też o jakość się nie obawiam.