Donatello1991 1 414 Opublikowano 16 stycznia Udostępnij Opublikowano 16 stycznia Oby ostateczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 16 stycznia Udostępnij Opublikowano 16 stycznia No cóż, oby, ale wydaje mi się, że jeszcze długa droga do końca u nich, przekładali już wiele razy i nagle data dalej odległa, niepotrzebnie podają konkretne daty i zapewniają, że to już finalna, a potem bum i nowa data, to już się robi Duke Nukem Forever powoli :). 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 16 stycznia Udostępnij Opublikowano 16 stycznia Trzymam kciuki za chłopaków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 17 stycznia Udostępnij Opublikowano 17 stycznia W dniu 9.09.2022 o 11:48, Dalhi napisał: Już na początku roku przełożyli premierę na grudzień bodajże. Później przerwa w pracach nad grą, być może mają problemy z zebraniem zespołu do kupy i brak im rąk do pracy. Do usłyszenia za dwa lata. Mój wzór z dupy się sprawdził. Choć mam wątpliwości czy dowiozą w jednym kawałku w wyznaczonym terminie, a chyba inwestorzy tracą cierpliwość i nie mają wyjścia i muszą to w tym roku wypuść na rynek. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 305 Opublikowano 18 stycznia Udostępnij Opublikowano 18 stycznia To przekładanie premiery nie wróży dobrze, z drugiej strony wiadomo, w jakiej rzeczywistości działają. Backlog duży, można poczekać, może w międzyczasie znów zaliczyć trzy pierwsze Stalkery Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 624 Opublikowano 26 kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 26 kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia Lubię gierki z centralnej i wschodniej Europy, mają specyficzny styl. Tutaj też go czuć 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 314 Opublikowano 26 kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 5 września, mega info, bałem się, że gra jednak nie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 140 Opublikowano 26 kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia (edytowane) Wyczuwam spektakularny downgrade i pewnie jeszcze z jedno opóźnienie premiery a mimo wszystko nie mogę się doczekać. Chyba najważniejsza premiera tego roku zaraz koło symulatora Henryczka. Edytowane 26 kwietnia przez Rooofie Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 138 Opublikowano 27 kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia Nikt chyba jeszcze nie wydał zoptymalizowanej gry na unrealu 5 poza epic więc downgrade gwarantowany albo to będzie działać w 10 klatkach na komsolecie Cytuj Odnośnik do komentarza
suteq 183 Opublikowano 27 kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia Na razie z mojego doświadczenie to Robocop jako tako był spoko zoptymalizowany więc będzie ciekawie. Chociaż jak grałem w demko na PGA (ofc na PC) to działało bardzo dobrze i wyglądało bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 2 maja Udostępnij Opublikowano 2 maja Na PS5 nie był dobrze zoptymalizowany, przynajmniej w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 22 maja Udostępnij Opublikowano 22 maja W dniu 27.04.2024 o 23:41, Chewie napisał(a): Nikt chyba jeszcze nie wydał zoptymalizowanej gry na unrealu 5 poza epic więc downgrade gwarantowany albo to będzie działać w 10 klatkach na komsolecie Na PC Hellblade 2 jest najlepiej zooptymalizowane, ale wiadomo, to zamknięta gra. Z open worldów grałem w Lords of The Fallen i Robocopa, obie są mniej wymagające niż Cyberpunk na maksymalnych, co do konsol raczej cudów bym nie oczekiwał na UE5, ale gry ze wschodu zawsze bardziej patrzyły w stronę PC, nawet w najlepszych czasach PlayStation i Xboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 489 Opublikowano 22 maja Udostępnij Opublikowano 22 maja Nie przesadzajmy z tym "open-worldem", zwłaszcza w kontekście RoboCopa Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 22 maja Udostępnij Opublikowano 22 maja Teraz, Wredny napisał(a): Nie przesadzajmy z tym "open-worldem", zwłaszcza w kontekście RoboCopa Fakt, chodziło mi o to pierwsze, czyli Lords of the Fallen (w zasadzie taki semi-open world), Robocop też miał dużą, wymagającą lokację HUB, jak w Deus Ex. Takiego typowego open worlda to jeszcze nie było na UE5, pierwszy chyba Kingdom Come i Stalker 2 będą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 318 Opublikowano 22 maja Udostępnij Opublikowano 22 maja 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): Takiego typowego open worlda to jeszcze nie było na UE5, pierwszy chyba Kingdom Come i Stalker 2 będą. Stalker 2. Kingdom come chyba będzie na nowej wersji Cry Engine. Jeszcze pytanie czy Stalker 2 faktycznie wyjdzie w tym wrześniu, z wiadomych przyczyn różnie może być. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 23 maja Udostępnij Opublikowano 23 maja 8 godzin temu, Qbon napisał(a): Stalker 2. Kingdom come chyba będzie na nowej wersji Cry Engine. Jeszcze pytanie czy Stalker 2 faktycznie wyjdzie w tym wrześniu, z wiadomych przyczyn różnie może być. Kurde fakt:) KC2 to znowu Cryengine, no to Stalker zapowiada się na pierwszą grę. Avowed też UE5, ale tam chyba też nie typowy open world. No ciekawe jak to wyjdzie pod względem optymalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 23 maja Udostępnij Opublikowano 23 maja Sandland anyone? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 23 maja Udostępnij Opublikowano 23 maja Na ten Stalker to bym się nie nastawiał, to może być premierowy kasztan przy którym Redfall czy CP2077 to były szczytowe osiągnięcia możliwości technicznych i dopracowania kodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 138 Opublikowano 24 maja Udostępnij Opublikowano 24 maja W dniu 23.05.2024 o 08:24, KrYcHu_89 napisał(a): Kurde fakt:) KC2 to znowu Cryengine, no to Stalker zapowiada się na pierwszą grę. Avowed też UE5, ale tam chyba też nie typowy open world. No ciekawe jak to wyjdzie pod względem optymalizacji. Pewnie będzie duży downgrade przez konsole jak to jeszcze ma na series s działać. Wersja PC też przez to ucierpi ale przynajmniej będą mody. Patrząc jak działają gry na UE5, które nawet nie są open worldem to zanosi się na katastrofę. Moje oczekiwania są dość niskie ale może być gra na mocne 7. Przynajmniej dzięki game pass nie ma ryzyka, że się wywali 300 zł na cyfrę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 553 Opublikowano 9 czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Morderca naszych PC nadchodzi z Ukrainy i z nad Czech. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 314 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Co tu dużo mówić, świetny trailer, chociaż cały czas się obawiam czy to nie jest podrasowane biorąc pod uwagę w jakich warunkach powstawała gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Teraz, SnoD napisał(a): Co tu dużo mówić, świetny trailer, chociaż cały czas się obawiam czy to nie jest podrasowane biorąc pod uwagę w jakich warunkach powstawała gra. O dziwo nie przesunęli kolejny raz premiery od tej podanej w kwietniu, jak dowiozą, to szacun, nie wierzyłem, że wyjdzie w tym roku. O wersję konsolową nie byłbym jednak spokojny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 489 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Wygląda i śmiga jak marzenie, ale nie chce mi się wierzyć, że tak to będzie działało na konsolach. Wciąż jestem sceptyczny, ale bardzo chciałbym się mylić, bo po ograniu Cienia Czarnobyla i aktualnym graniu w Czyste Niebo mam mocny hype na coś w tych klimatach, tylko wyglądającego współcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi