Wredny 9 489 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia Nie, nie miałem na myśli standardowego (i błędnego) "w abonamencie to za darmo" tylko to, co pisałem wyżej. Owszem, musisz wyłożyć kasę na start, ale bardzo łatwo ją odzyskać, bo MS ma wygodną opcję zwrotów zakupionych produktów. Nie opłacam Gamepassa od lat, więc nie ponoszę żadnych kosztów, ale jeśli będę miał jakieś wątpliwości co działania S.T.A.L.K.E.R.a 2 na konsoli to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wyłożyć te 66 (czy ile to tam teraz kosztuje) złotych na parę dni, sprawdzić gierkę i jak będzie techniczny kupsztal to anulować subskrypcję, odzyskując kasę w całości. Ergo - ZA DARMO. I tak mam zamiar kupić pudełko (jeśli technicznie będzie ok), bo (podobnie jak ze Starfieldem) to tytuł, którego w miesiąc nie przejdę, więc abonament wykorzystam tylko po to, żeby zrobić sobie beta testing - polecam taki styl życia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 057 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia Szczerze to mi się nie chce bawić w takie rzeczy. Gamepassa i tak chciałem kupić na miesiąc żeby pograć w Call of Duty i przejść kampanię. Więc specjalnie rozpaczał nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 489 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia Jak opłacasz to wiadomo (choć dla CoDa to beka - po przejściu kampanii i tak bym anulował i brał kasę z powrotem - żadna zabawa, trzy kliknięcia). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 057 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia No nie opłacam. Kampania CoD jest dla mnie warta akurat tych 15$ więc spoko. A przy okazji sprawdzę Stalkera, jak nie opóźnią Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 489 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia Gardzę instytucją gierkowego (filmowego też) abonamentu i CoDem, więc by mi powieka nie drgnęła przy klikaniu "anuluj subskrypcję". Ale tak jak wspomniałem - abonament z tak dogodną formą zwrotu środków na konto, w przypadku niepewnej inwestycji może być spoko opcją na darmowe przetestowanie. Bardzo bym chciał jednak, żeby Stalker był grywalny na XSX, bo taki tytuł chciałbym mieć w kolekcji. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 057 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia Grywalny to on na Series S będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 489 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 057 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia No raczej musi. W końcu Series S jest więcej na rynku niż Series X Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia Na SS to pewnie będzie gorzej od Hellblade 2. Obstawiam niestabilne 30 FPS przy 640- 720p. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 057 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 19 minutes ago, .:marioo:. said: Na SS to pewnie będzie gorzej od Hellblade 2. Obstawiam niestabilne 30 FPS przy 640- 720p. A to Hellblade było złe na Series S? Bo jak grałem to było całkiem spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
kendzikk 98 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia Dobrze że chociaż drabiny żółtą farbą popaćkali, bo by ludzie nie wiedzieli że można się po nich wspinać. Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 1 godzinę temu, Homelander napisał(a): A to Hellblade było złe na Series S? Bo jak grałem to było całkiem spoko Grałem na TV 4k i takiej papki, zwłaszcza na otwartym dużym terenie to w tej generacji jeszcze nie widziałem. No widać gołym okiem że nie było to nawet 720p. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 057 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2 minutes ago, .:marioo:. said: Grałem na TV 4k i takiej papki, zwłaszcza na otwartym dużym terenie to w tej generacji jeszcze nie widziałem. No widać gołym okiem że nie było to nawet 720p. No ja grałem na tv 4K 65 cali i grafika podobała mi się bardzo, a żadnej papki nie widziałem. To pewnie zależy od wrażliwości i tolerancji. Ja ogólnie, jeżeli chodzi o grafikę, mam sporą tolerancję Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 16 sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Jeśli ktoś się martwił: koleś z Digital Foundry: Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia W dniu 13.08.2024 o 15:46, Wredny napisał(a): Nie ma takiej opcji - będzie jak z RedFallem i naklejki na pudełko w ostatniej chwili. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Banderasik, dawać to! Obstawiałem 30fps a tu miłe zaskoczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Oby do listopada, zapowiada się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 314 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia I tak jestem sceptyczny, zależy jaki fragment im pokazali. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 2 września Udostępnij Opublikowano 2 września W dniu 15.08.2024 o 01:37, Wredny napisał(a): Bierze się GP na miesiąc, testuje S.T.A.L.K.E.R.a przez parę dni, a jak coś nie gra to Pan Microsoft legancko zwraca pieniążki po anulowaniu subskrypcji Panie ten gamepass to takie grosze z g2a czy innego źródła, ze nawet nie chciałoby mi się takich cyrków robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 489 Opublikowano 2 września Udostępnij Opublikowano 2 września 10 minut temu, izon napisał(a): Panie ten gamepass to takie grosze z g2a czy innego źródła, ze nawet nie chciałoby mi się takich cyrków robić. No mi się nie chce "z g2a czy innego źródła" cyrków robić, więc wolę oficjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 2 września Udostępnij Opublikowano 2 września Teraz, Wredny napisał(a): No mi się nie chce "z g2a czy innego źródła" cyrków robić, więc wolę oficjalnie. A jaki to cyrk kupić pare kodów, wklepać w 5 minut i mieć spokój na 3 lata? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 489 Opublikowano 2 września Udostępnij Opublikowano 2 września Nie wiem, nigdy tego nie robiłem, więc nie wiem, jakie to proste/trudne/ryzykowne itp. Jakby mi zależało na jakimś długofalowym doładowaniu abonamentu to pewnie bym tak robił, ale że mam w d... Gamepassa to mnie żadne kombinacje nie interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi