Skocz do zawartości

S.T.A.L.K.E.R. 2

Rekomendowane odpowiedzi

51 minut temu, Bielik napisał(a):

Kiedy recki mają się pojawić ? Właściwie to zależy mi tylko na informacji jak to działa na series x, nawet jak będzie zabugowane (klasyk) to i tak będę grał jak szalony o ile oczywiście gra będzie trzymała te 30 klatek.

30 klatek to nie życie, kup sobie komputer i graj jak człowiek

Kurde chciałem ograć pierwsze stalkery ale nie ma szans przed premierą. Chyba sprawdzę tylko jak gra chodzi i wrócę do jedynki. Nie lubię zaczynać czegoś od 2 czy 3 części

Zobaczymy jak będzie. Z tego co czytałem to wiele osób trzecich mówiło, że gra działa dobrze na Xboxie nawet, w Cyberpunku nie było nic wiadomo o wersjach konsolowych przed premierą. To, że będą różne bugi na premierę to jest pewne jeśli to faktycznie gra o takiej skali, nie da się tego uniknąć, pytanie tylko jak duże.

Godzinę temu, Homelander napisał(a):

No jak nie, przecież przed samą premierą prezes CDP mówił, że gra działa zaskakująco dobrze na PS4 i XOne :kekw:

A prezes to tam sobie mógł mówić ale żadne redakcje nie miały dostępu do wersji konsolowych a teraz chyba miały, bo się coś przewijało właśnie że grali gdzieś w taka wersję, nie wiem czy na gamescomie czy gdzieś indziej. Się okaże, ja i tak czekam na wersję na PC i jak to tam będzie działać.

55 minutes ago, Qbon said:

A prezes to tam sobie mógł mówić ale żadne redakcje nie miały dostępu do wersji konsolowych a teraz chyba miały, bo się coś przewijało właśnie że grali gdzieś w taka wersję, nie wiem czy na gamescomie czy gdzieś indziej. Się okaże, ja i tak czekam na wersję na PC i jak to tam będzie działać.

Po tym co się dzieje ostatnio z recenzjami mam absolutne ZERO zaufania do wszelakich relacji i recenzji. Wierzę Archonowi i forumkowi, tyle

• Plusik 2

Ta, zawsze przed tymi dużymi premierami jest hajp, są ludzie co nakręcają ten hajp, są tacy, co nie chcą mówić, że tytuł x ma problemy i potem właśnie się tworzą takie historie typu "miało być super, a nie jest". STALKER na materiałach wygląda świetnie, ale jak odpalę i zobaczę te stałe 60fps na swojej konsoli to uwierzę.

Biorąc pod uwagę zewsząd informacje o tym, że GSC dało sobie radę, to dla mnie byłoby ewenementem, gdyby to była prawda.
Nie zrozumcie mnie źle - ale GSC to był sztandarowy przykład studia robiącego eurojanki z różnorakimi problemami technicznymi. A stare Stalkery, mimo tego, że do dzisiaj trzymam je w serduszku, to nie były od tego problemu wolne. Z drugiej strony mają wsparcie od Xboxa, tym bardziej, że w studiach first party mają ludzi już obeznanych z UE5, więc może faktycznie nie będzie tak źle i ładne obrazy z 60 FPS na XSX mogą być faktem.

Nie byłbym zaskoczony, jakby wyszło inaczej, ale po cichu kibicuję, że jednak dowiozą.

51 minut temu, Antihero_ napisał(a):

Biorąc pod uwagę zewsząd informacje o tym, że GSC dało sobie radę, to dla mnie byłoby ewenementem, gdyby to była prawda.
Nie zrozumcie mnie źle - ale GSC to był sztandarowy przykład studia robiącego eurojanki z różnorakimi problemami technicznymi. A stare Stalkery, mimo tego, że do dzisiaj trzymam je w serduszku, to nie były od tego problemu wolne. Z drugiej strony mają wsparcie od Xboxa, tym bardziej, że w studiach first party mają ludzi już obeznanych z UE5, więc może faktycznie nie będzie tak źle i ładne obrazy z 60 FPS na XSX mogą być faktem.

Nie byłbym zaskoczony, jakby wyszło inaczej, ale po cichu kibicuję, że jednak dowiozą.

No i oby to był dalej eurojank byle na dobrym poziomie technicznym. Jak ze Stalkera zrobią grę pod amerykańskiego odbiorcę to ja wysiadam. Niech to będzie kolejna gra pokroju Kingdom Come a nie kolejne pifpaf AAA murrica hell yeah. Robią to Słowianie więc jest duża szansa ,że się nie zawiodę jednak. 

Na konsolach szału nie będzie, nie wierzę w sztywne 60 klatek, zresztą mało która gra od zewnętrznego wydawcy to dzisiaj zapewnia. Gra z otwartym światem wydana 4 lata po premierze konsol, niech po prostu nie będzie źle.