Rooofie 140 Opublikowano czwartek o 13:07 Udostępnij Opublikowano czwartek o 13:07 Ale to świetnie wygląda. Jako fan poprzednich części to moje GOTY 2024. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 314 Opublikowano czwartek o 13:11 Udostępnij Opublikowano czwartek o 13:11 Czyli jednak wyjdzie w terminie? Super wygląda, ale ten narrator pasuje tu jak pięść do nosa :p Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano czwartek o 13:12 Udostępnij Opublikowano czwartek o 13:12 (edytowane) Ciekawe jak to będzie śmigać na premierę, ja nadal jestem sceptycznie nastawiony i uwierzę dopiero jak odpalę z dysku i się nie wykrzaczy w 5 minut. Edytowane czwartek o 13:13 przez Dalhi Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano czwartek o 15:00 Udostępnij Opublikowano czwartek o 15:00 Najważniejsza premiera listopadowa gierki, no czekanko w opór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano czwartek o 18:30 Udostępnij Opublikowano czwartek o 18:30 Jak po recenzjach będzie ok to kupuję w dniu zniesienie embargo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 489 Opublikowano czwartek o 21:14 Udostępnij Opublikowano czwartek o 21:14 Zacznę w GP, a jak okaże się dobrze zoptymalizowane to anuluję subskrypcję i kupuję pudełeczko - wygląda zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 729 Opublikowano piątek o 08:46 Udostępnij Opublikowano piątek o 08:46 Kiedy recki mają się pojawić ? Właściwie to zależy mi tylko na informacji jak to działa na series x, nawet jak będzie zabugowane (klasyk) to i tak będę grał jak szalony o ile oczywiście gra będzie trzymała te 30 klatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 138 Opublikowano piątek o 09:40 Udostępnij Opublikowano piątek o 09:40 51 minut temu, Bielik napisał(a): Kiedy recki mają się pojawić ? Właściwie to zależy mi tylko na informacji jak to działa na series x, nawet jak będzie zabugowane (klasyk) to i tak będę grał jak szalony o ile oczywiście gra będzie trzymała te 30 klatek. 30 klatek to nie życie, kup sobie komputer i graj jak człowiek Kurde chciałem ograć pierwsze stalkery ale nie ma szans przed premierą. Chyba sprawdzę tylko jak gra chodzi i wrócę do jedynki. Nie lubię zaczynać czegoś od 2 czy 3 części Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 730 Opublikowano piątek o 10:28 Udostępnij Opublikowano piątek o 10:28 Kierwa te klatki to zapierdola niedługo każdy temat ;(( Mnie ten trailer się podoba mocno, chętnie polatam po tych opuszczonych blokowiskach itp klimat pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano piątek o 10:28 Udostępnij Opublikowano piątek o 10:28 Co? Na XSX 60fps i według opinii działa bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 318 Opublikowano piątek o 21:07 Udostępnij Opublikowano piątek o 21:07 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano piątek o 21:16 Udostępnij Opublikowano piątek o 21:16 8 minut temu, Qbon napisał(a): Czyli już nic nie opóźni premieki, idealna gra na zimę :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 140 Opublikowano piątek o 22:09 Udostępnij Opublikowano piątek o 22:09 (edytowane) 53 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Czyli już nic nie opóźni premieki Powiedz to CDPR Edytowane piątek o 22:10 przez Rooofie Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano sobota o 06:54 Udostępnij Opublikowano sobota o 06:54 8 godzin temu, Rooofie napisał(a): Powiedz to CDPR CDPR opóźniał 11 dni przed premierą? Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 730 Opublikowano sobota o 06:56 Udostępnij Opublikowano sobota o 06:56 Właśnie nie opóźnił hehe i efekt pamiętamy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 140 Opublikowano sobota o 11:29 Udostępnij Opublikowano sobota o 11:29 4 godziny temu, Donatello1991 napisał(a): CDPR opóźniał 11 dni przed premierą? Ogłosili "gone gold" w październiku z premierą w listopadzie, którą potem przesuneli na grudzień https://x.com/CyberpunkGame/status/1313067011455569921 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 318 Opublikowano sobota o 11:54 Udostępnij Opublikowano sobota o 11:54 Zobaczymy jak będzie. Z tego co czytałem to wiele osób trzecich mówiło, że gra działa dobrze na Xboxie nawet, w Cyberpunku nie było nic wiadomo o wersjach konsolowych przed premierą. To, że będą różne bugi na premierę to jest pewne jeśli to faktycznie gra o takiej skali, nie da się tego uniknąć, pytanie tylko jak duże. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 057 Opublikowano sobota o 13:10 Udostępnij Opublikowano sobota o 13:10 1 hour ago, Qbon said: w Cyberpunku nie było nic wiadomo o wersjach konsolowych przed premierą. No jak nie, przecież przed samą premierą prezes CDP mówił, że gra działa zaskakująco dobrze na PS4 i XOne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 318 Opublikowano sobota o 14:28 Udostępnij Opublikowano sobota o 14:28 Godzinę temu, Homelander napisał(a): No jak nie, przecież przed samą premierą prezes CDP mówił, że gra działa zaskakująco dobrze na PS4 i XOne A prezes to tam sobie mógł mówić ale żadne redakcje nie miały dostępu do wersji konsolowych a teraz chyba miały, bo się coś przewijało właśnie że grali gdzieś w taka wersję, nie wiem czy na gamescomie czy gdzieś indziej. Się okaże, ja i tak czekam na wersję na PC i jak to tam będzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 057 Opublikowano sobota o 15:25 Udostępnij Opublikowano sobota o 15:25 55 minutes ago, Qbon said: A prezes to tam sobie mógł mówić ale żadne redakcje nie miały dostępu do wersji konsolowych a teraz chyba miały, bo się coś przewijało właśnie że grali gdzieś w taka wersję, nie wiem czy na gamescomie czy gdzieś indziej. Się okaże, ja i tak czekam na wersję na PC i jak to tam będzie działać. Po tym co się dzieje ostatnio z recenzjami mam absolutne ZERO zaufania do wszelakich relacji i recenzji. Wierzę Archonowi i forumkowi, tyle 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 442 Opublikowano sobota o 15:49 Udostępnij Opublikowano sobota o 15:49 Ta, zawsze przed tymi dużymi premierami jest hajp, są ludzie co nakręcają ten hajp, są tacy, co nie chcą mówić, że tytuł x ma problemy i potem właśnie się tworzą takie historie typu "miało być super, a nie jest". STALKER na materiałach wygląda świetnie, ale jak odpalę i zobaczę te stałe 60fps na swojej konsoli to uwierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 318 Opublikowano sobota o 16:20 Udostępnij Opublikowano sobota o 16:20 Niedługo się przekonamy. Mam nadzieję, że dowiozą bo to może być fajna gra klimatem w sam raz na zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Antihero_ 27 Opublikowano sobota o 16:21 Udostępnij Opublikowano sobota o 16:21 Biorąc pod uwagę zewsząd informacje o tym, że GSC dało sobie radę, to dla mnie byłoby ewenementem, gdyby to była prawda. Nie zrozumcie mnie źle - ale GSC to był sztandarowy przykład studia robiącego eurojanki z różnorakimi problemami technicznymi. A stare Stalkery, mimo tego, że do dzisiaj trzymam je w serduszku, to nie były od tego problemu wolne. Z drugiej strony mają wsparcie od Xboxa, tym bardziej, że w studiach first party mają ludzi już obeznanych z UE5, więc może faktycznie nie będzie tak źle i ładne obrazy z 60 FPS na XSX mogą być faktem. Nie byłbym zaskoczony, jakby wyszło inaczej, ale po cichu kibicuję, że jednak dowiozą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano sobota o 17:18 Udostępnij Opublikowano sobota o 17:18 51 minut temu, Antihero_ napisał(a): Biorąc pod uwagę zewsząd informacje o tym, że GSC dało sobie radę, to dla mnie byłoby ewenementem, gdyby to była prawda. Nie zrozumcie mnie źle - ale GSC to był sztandarowy przykład studia robiącego eurojanki z różnorakimi problemami technicznymi. A stare Stalkery, mimo tego, że do dzisiaj trzymam je w serduszku, to nie były od tego problemu wolne. Z drugiej strony mają wsparcie od Xboxa, tym bardziej, że w studiach first party mają ludzi już obeznanych z UE5, więc może faktycznie nie będzie tak źle i ładne obrazy z 60 FPS na XSX mogą być faktem. Nie byłbym zaskoczony, jakby wyszło inaczej, ale po cichu kibicuję, że jednak dowiozą. No i oby to był dalej eurojank byle na dobrym poziomie technicznym. Jak ze Stalkera zrobią grę pod amerykańskiego odbiorcę to ja wysiadam. Niech to będzie kolejna gra pokroju Kingdom Come a nie kolejne pifpaf AAA murrica hell yeah. Robią to Słowianie więc jest duża szansa ,że się nie zawiodę jednak. Na konsolach szału nie będzie, nie wierzę w sztywne 60 klatek, zresztą mało która gra od zewnętrznego wydawcy to dzisiaj zapewnia. Gra z otwartym światem wydana 4 lata po premierze konsol, niech po prostu nie będzie źle. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano niedziela o 08:09 Udostępnij Opublikowano niedziela o 08:09 Czy oni nadal planują wydać to na PlayStation później? Czy ta jest ex Microsoftu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi