Skocz do zawartości

S.T.A.L.K.E.R. 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja już kilka lat temu pisałem żeby wrzucić wszystko do jednego działu, bo odkąd wszystkie gry zaczęły lądować na PC ten podział na platformy jest śmieszny 

• Plusik 3
  • This 1
Opublikowano
42 minuty temu, Dalhi napisał(a):

Z tego samego powodu dla którego istnieje subforum z exami PS, które też są na PC albo jest to kwestią czasu kiedy się tam pojawią. Żeby był ruch i było o co się kłócić.

Wracając do tematu to te wymagania wyglądają dość rozsądnie, zobaczymy za tydzień jak to będzie chodzić. Na PC nie ma jeszcze opcji pobierania gry?

Można już ściągać preload, chyba, że mnie wzrok wczoraj zawiódł, jak mi się ekran GP na PC wyświetlał.

Opublikowano
1 hour ago, Dante said:

Patrząc po wymaganiach to jednak obieram wersje na PC.  Powinno pójść na epic, plus dysk na kompie znacznie wiekszy niż to co jest na konsoli. Tylko lipa jak ten preload nie działa. 

Teraz dźwignęli wymagania i zalecane jest RTX 4080 i 32GB RAM.

Opublikowano

Chyba nie ma żadnych informacji, więc pewnie w chwili premiery. Mnie ciekawi czy w ogóle dadzą czas recenzentom na ogranie czegoś więcej niż prolog gry xd

Opublikowano

Wymagania podniesione, a jeszcze kilka dni/tygodni temu była mowa, że jacy to developerzy nie są zaskoczeni działaniem gry i optymalizacją na komsolach. Wyczuwam ten same case, co dyrektor CDPR mówiący o zajebiście zoptymalizowanej wersji Cyberpunka na PS4.

• Plusik 1
  • Smutny 1
Opublikowano
5 minutes ago, Rooofie said:

Wymagania podniesione, a jeszcze kilka dni/tygodni temu była mowa, że jacy to developerzy nie są zaskoczeni działaniem gry i optymalizacją na komsolach. Wyczuwam ten same case, co dyrektor CDPR mówiący o zajebiście zoptymalizowanej wersji Cyberpunka na PS4.

ciekawe ile prawdy było w tym, że na XSS będzie dobrze działać i wystarczy chcieć optymalizować gry a nie tylko narzekać :kekw:

Opublikowano
10 minut temu, Rooofie napisał(a):

Jednym słowem, coś tutaj wyraźnie śmierdzi. 

Opublikowano
6 godzin temu, Dalhi napisał(a):

Wczoraj odpalałem tą apkę xboxa to mi pobrało 10mb i koniec.

Jo mam tak samo. Nigdy się nie bawie w te pobierania wstępne ale jak ktoś ma wolnego neta to se nie pogra po pracy