Bzduras 12 521 Opublikowano wtorek o 08:21 Opublikowano wtorek o 08:21 Ale tutaj jest normalnie i przykładowo ja bardzo chętnie dowiem się, w jakich cyferkach chodzi STALKER 2, z jakich technik upscalingu korzysta i generalnie jak ktoś będzie mieć konkretne informacje o stronie technicznej to z chęcią je poznam. A z tym gryzieniem się po kostkach o uczuciach i innych takich to wiecie gdzie trzeba iść Cytuj
Symeon_88 28 Opublikowano wtorek o 08:24 Opublikowano wtorek o 08:24 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): Ale tutaj jest normalnie i przykładowo ja bardzo chętnie dowiem się, w jakich cyferkach chodzi STALKER 2, z jakich technik upscalingu korzysta i generalnie jak ktoś będzie mieć konkretne informacje o stronie technicznej to z chęcią je poznam. A z tym gryzieniem się po kostkach o uczuciach i innych takich to wiecie gdzie trzeba iść Ale po co? Wiadomo, że będzie wyglądać lepiej niż na ps5 pro Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano wtorek o 08:39 Opublikowano wtorek o 08:39 16 minutes ago, Bzduras said: Ale tutaj jest normalnie i przykładowo ja bardzo chętnie dowiem się, w jakich cyferkach chodzi STALKER 2, z jakich technik upscalingu korzysta i generalnie jak ktoś będzie mieć konkretne informacje o stronie technicznej to z chęcią je poznam. A z tym gryzieniem się po kostkach o uczuciach i innych takich to wiecie gdzie trzeba iść Wypad! 4K60 będzie chodzić. Z ray tracingiem. Na Series S. #swietograczy Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano wtorek o 08:44 Opublikowano wtorek o 08:44 Jutro premierka taka w ciemno bym powiedział, nawet DF nic nie opublikowało, chyba ratowanie patchami do końca... Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano wtorek o 08:45 Opublikowano wtorek o 08:45 No oby to nie był optymalizacyjny gniot i powinno być dobrze. Warto poczekać chociaż do czwartku. Oczywiście ci co chcą wybulić 60 euro. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano wtorek o 08:47 Opublikowano wtorek o 08:47 Teraz, Donatello1991 napisał(a): No oby to nie był optymalizacyjny gniot i powinno być dobrze. Warto poczekać chociaż do czwartku. Oczywiście ci co chcą wybulić 60 euro. No ja tym razem pierwszy raz w tym roku nie brałem preordera . Ale zamierzam jednak sięgnąć po wersję Steam po kilku wrażeniach forumowiczów. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano wtorek o 08:49 Opublikowano wtorek o 08:49 Nie no, gry na premierę w 2024? Jest w tym dużo heroizmu. Z przyjemnością poczytam jednak wasze wrażenia to może się skuszę na miesiąc godpassa. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano wtorek o 08:51 Opublikowano wtorek o 08:51 1 minute ago, Paolo de Vesir said: Nie no, gry na premierę w 2024? Jest w tym dużo heroizmu. Z przyjemnością poczytam jednak wasze wrażenia to może się skuszę na miesiąc godpassa. Ja z gaypassem czekam na Indianę. To priorytet. Potem CoD, a jak starczy czasu to sprawdzę Stalkera. Ale hype poziom zerowy u mnie. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano wtorek o 10:41 Opublikowano wtorek o 10:41 Ciekawe co wyjdzie z tego HDD, Hope Driven Development. No jak wyjdzie gra bez tony bugów, to będzie zaskoczenie roku. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kendzikk 114 Opublikowano wtorek o 10:47 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wtorek o 10:47 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): No jak wyjdzie gra bez tony bugów, to będzie zaskoczenie roku. To nie będą bugi, to będą anomalie. 12 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano wtorek o 11:05 Opublikowano wtorek o 11:05 17 minutes ago, kendzikk said: To nie będą bugi, to będą anomalie. To nie bugi, to ficzery Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano wtorek o 11:06 Opublikowano wtorek o 11:06 Patrząc po wymaganiach zapowiada się, że STALKER 2 będzie Cyberpunkiem tej generacji. Aż ciekaw jestem wersji na XSS. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano wtorek o 11:22 Opublikowano wtorek o 11:22 klimacior aż wylewa się z ekranu 2 Cytuj
mario10 518 Opublikowano wtorek o 11:38 Opublikowano wtorek o 11:38 Wygląda ciekawie ale zobaczymy jak gracze dadzą znać jak to chodzi. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano wtorek o 11:53 Opublikowano wtorek o 11:53 Od północy bedzie można grać? Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano wtorek o 12:07 Opublikowano wtorek o 12:07 Patent z Nowa Zelandia działa ? Cytuj
Bzduras 12 521 Opublikowano wtorek o 12:09 Opublikowano wtorek o 12:09 8 minut temu, Donatello1991 napisał(a): No a gp xsx? No a co z nim? 1 minutę temu, Banan91PL napisał(a): Patent z Nowa Zelandia działa ? Nie, premiera jest globalna. 1 Cytuj
Rooofie 156 Opublikowano wtorek o 12:20 Opublikowano wtorek o 12:20 59 minut temu, Fraczek napisał(a): Little sneak peek ;] Bethesde to trzeba zakopać a Todda wyjebać a nie podbierać utalentowanych devów. Filmik dość stary bo już się pojawiał na prezentacjach co nie zmienia faktu, że klimat świetny. Cytuj
Qbon 335 Opublikowano wtorek o 12:29 Opublikowano wtorek o 12:29 Godzinę temu, Fraczek napisał(a): Little sneak peek ;] Kurde, klimat niesamowity. Cytuj
Rooofie 156 Opublikowano wtorek o 12:32 Opublikowano wtorek o 12:32 Krótki update od chopa (zaufane źródło xD) co gra przed premierą na komsoli po paczu Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano wtorek o 12:53 Opublikowano wtorek o 12:53 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Patrząc po wymaganiach zapowiada się, że STALKER 2 będzie Cyberpunkiem tej generacji. Aż ciekaw jestem wersji na XSS. ~30fps 720-1440p tak strzelam A średnia gry, szklana kula mówi 80-85% Cytuj
Qbon 335 Opublikowano wtorek o 14:53 Opublikowano wtorek o 14:53 Cos mi się wydaje, że nawet na filmie od Nvidii jest stuttering czasem. UE5... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi