Bzduras 12 581 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Pół godziny szwabskiego grania. Gość jest słaby xD Ale wygląda na to, że czarnowidzenie krysi pozostało tylko w sferze czarnowidzenia i gra działa całkiem nieźle. Cytuj
Rooofie 157 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada (edytowane) 5 minut temu, Bzduras napisał(a): Pół godziny szwabskiego grania. Gość jest słaby xD Ale wygląda na to, że czarnowidzenie krysi pozostało tylko w sferze czarnowidzenia i gra działa całkiem nieźle. Nie ufam osobom, które zamiast wejść w opcje to od razu dają nową grę Wygląda i działa chyba git jak na komsole, tylko te loadingi jakieś długie. Granie na HDD się przypomina EDIT: jak patrzę jak ten chłop gra to się nie zdziwie jak "prasa" oceni tę grę nie wyżej niż 75/100. Edytowane 19 listopada przez Rooofie Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Teraz, Rooofie napisał(a): Nie ufam osobom, które zamiast wejść w opcje to od razu dają nową grę Przecież wszedł i zmienił język na szwabski Teraz, Rooofie napisał(a): Wygląda i działa chyba git jak na komsole, tylko te loadingi jakieś długie. Granie na HDD się przypomina Watch out, mamy tutaj alert EDGELORDA co pisze "komsole"! A z tymi loadingami no to nie wiem, nie wydają się długie - 20 sekund z menu głównego do gry, tyle samo po zgonie. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada 11 minut temu, Bzduras napisał(a): Pół godziny szwabskiego grania. Gość jest słaby xD Ale wygląda na to, że czarnowidzenie krysi pozostało tylko w sferze czarnowidzenia i gra działa całkiem nieźle. dobra to leci preorder A będzie polski dublaż? Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Tzn. to wersja konsolowa, nie wiem co z PC będzie. Żeby potem nie było pretensji, że stutterfest a wuja Zbychu mówił, że jest fajnie. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Ja jutro akurat wolny wieczór, więc sprawdzę, ale na razie wersję z gamepassa, szkoda tego preloada na PC, bo widzę dalej 10 MB, może przynajmniej paczyk już będzie zbundlowany do tych 150 GB. btw w Rosji za granie w grę 5 lat więzienia xD. Cytuj
tjery 1 237 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Może od razu Stalkera 3 wrzucają? Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada W jakim to musi być stanie xd Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Całkiem niezłym, a o co chodzi? Cytuj
Rooofie 157 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Okropne, wprowadzają poprawki do gry przed jej premierą. Co za chore pojeby 2 4 Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada No ja dopiero zaliczam pierwszy pre-download i mam nadzieję, że już wszystkie patche są tu included Cytuj
Ukukuki 7 009 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Jak ktoś będzie chciał kupić gierkę to przypominam, gra ląduje też na gogu bez DRM 1 1 Cytuj
milupl 621 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Wczoraj pierwszy raz zacząłem ściągać, rano włączam a tam do ściągnięcia patch ok 140 gb. Myślałem że aktualna wersja na serwerach to już z tym patchem. Nie zdziwię się jak każdy będzie ją musiał 2 razy ściągnąć. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Pograłbym chętnie, ale ani smoczka, ani xboxa nie posiadam. Przebąkuje się coś na temat wypuszczenia jej na PS5 kiedyś tam? Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 10 minutes ago, Czezare said: Pograłbym chętnie, ale ani smoczka, ani xboxa nie posiadam. Przebąkuje się coś na temat wypuszczenia jej na PS5 kiedyś tam? A w chmurze nie możesz? Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 19 minut temu, Czezare napisał(a): Przebąkuje się coś na temat wypuszczenia jej na PS5 kiedyś tam? Na ten moment nie. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 7 minut temu, Homelander napisał(a): A w chmurze nie możesz? Nie próbowałem nigdy szczerze mówiąc. W ogóle o tym nie myślałem. Mówimy o chmurze M$? Da się tak grać? Co z lagami w sterowaniu? Cytuj
tedi007 640 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada (edytowane) 22 minuty temu, Czezare napisał(a): Pograłbym chętnie, ale ani smoczka, ani xboxa nie posiadam. Przebąkuje się coś na temat wypuszczenia jej na PS5 kiedyś tam? Żadnych oficjalnych informacji nie było. Tam jeszcze chyba w 2021 roku, była jakaś info albo plotka w necie, że niby MS ma deal tylko na 3 miesiące. Tylko patrząc po tych wszystkich przedpremierowych patchach, to oni najpierw będą wszystko łatać na X i PC. Edytowane 20 listopada przez tedi007 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 45 minutes ago, Czezare said: Nie próbowałem nigdy szczerze mówiąc. W ogóle o tym nie myślałem. Mówimy o chmurze M$? Da się tak grać? Co z lagami w sterowaniu? Spróbuj. Potrzebujesz tylko czegokolwiek z appką. Może Steamdecka masz. Lagi zależą od neta, ale ogólnie działa to dobrze. Na singlowe gierki wystarczy. Kup gdzieś gamepassa na miesiąc i sprawdź. W najgorszym razie stracisz parę zeta. W najlepszym całkowicie odmienisz swoje growe życie Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada rownie dobrze moze kupic gforce now Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 6 minut temu, szurubur napisał(a): rownie dobrze moze kupic gforce now W tym wypadku to nie bardzo: Godzinę temu, Czezare napisał(a): ani smoczka, ani xboxa nie posiadam Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 8 minutes ago, szurubur said: rownie dobrze moze kupic gforce now Ale to musi posiadać grę na Steamie np Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi