Assassins_78 973 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Przerabiał ktoś tą misję ? Spoiler Zaraz mnie trafi, cała baza przeszukana (zwłoki też), żadnego znacznika oraz klucza nie widzę. edit: Ogarnięte, ponowny reset misji i wszystko wróciło do normy Edytowane 4 godziny temu przez Assassins_78 Cytuj
Elitesse 378 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Widzę, że nie tylko mnie irytuje to masowe odradzanie się wrogów. Wkurzam się jak po wyczyszczeniu lokacji nie mogę sprawdzić łupów, bo zaraz pojawia się stado psów albo innych mutantów czy ten niewidzialny sqrwiel. Można dostać szewskiej pasji jak przeładowana postać zostaje zaatakowana przez zgraję szybkich psów, gdzie każdy ich atak wywołuje krwawienie. Chcę do nich strzelać, a tu broń się jeszcze blokuje, kończy się ammo, nie da się wskoczyć na coś aby być bezpiecznym, a jak się uda obronić, to zaraz następna ekipa wchodzi. Źle to jest zbalansowane jak na poziom Stalker, już nawet boję się pomyśleć co jest na wyższym poziomie. Wczoraj miałem podobną akcję, gdzie zamknąłem się w budynku podczas wykonywania jakieś misji pobocznej, a zaatakowały mnie psy po rozwaleniu bandytów. Psy otwierały drzwi aby wejść do środka. Ja zamykałem, a one otwierały. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 26 minut temu Opublikowano 26 minut temu Grał ktoś na XSS? jest to grywalne na słabszej wersji S? Cytuj
Bzduras 12 525 Opublikowano 14 minut temu Opublikowano 14 minut temu W chmurze działa na XSS i trzyma te 30 klatek, nie wiem tylko jak z rozdzielczością to wygląda na faktycznej konsoli. Graficzka okrojona bo wiadomo, że ziemniak, ale jak 30fps Ci nie przeszkadza to myślę, że obleci. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi