Bzduras 12 598 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nie ma żadnych nowych patchy, są te same co były dostępne od premiery. Cytuj
Czoperrr 5 149 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Gracie na Quality czy Performance? 1 Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 27 minut temu, Czoperrr napisał(a): Gracie na Quality czy Performance? Quality of Life Performance Support ,) Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 39 minut temu, Czoperrr napisał(a): Gracie na Quality czy Performance? Nie no k#rwa, szanujmy się - gra typu FPS w okolicach 30klatek? Przecież to można pawia puścić W performance śmiga pięknie (jasne, że są dropy, ale kij z tym) i tak też wygląda, więc tu nie ma ani dylematów, ani realnego wyboru - jest tylko jedna słuszna opcja. Cytuj
Rooofie 159 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Od premiery nie było jeszcze żadnego patcha choć GSC się zarzekało, że do końca tygodnia ma być. Wkurwia ten upoślodzeony A-Life a właściwie jego brak. Miała być fajna symulacja stalkera w żyjącym świecie a jest gorzej niż w jakimś Far Cry Edytowane 1 godzinę temu przez Rooofie Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 51 minut temu Opublikowano 51 minut temu Dlatego czekam sobie spokojnie na aktualizację, zwłaszcza czytając, że w okolicach end gamu to się cuda dzieją i na PC niektórzy bez komend w konsoli nie mogą przejść pewnego momentu Cytuj
Bzduras 12 598 Opublikowano 49 minut temu Opublikowano 49 minut temu 12 minut temu, Rooofie napisał(a): Od premiery nie było jeszcze żadnego patcha choć GSC się zarzekało, że do końca tygodnia ma być. Noo... nie xD W sobotę napisali tak: Cytuj
Rooofie 159 Opublikowano 44 minuty temu Opublikowano 44 minuty temu 4 minuty temu, Bzduras napisał(a): Noo... nie xD W sobotę napisali tak: No właściwie, to to potwierdza, to co napisałem wyżej panie Cytuj
Bzduras 12 598 Opublikowano 43 minuty temu Opublikowano 43 minuty temu No nie - "week to come" pisane w sobotę oznacza "przyszły tydzień, liczone od poniedziałku". Tydzień jeszcze się nie skończył. edit: dobra, nie zajarzyłem - myślałem, że piszesz o poprzednim tygodniu. Cytuj
MaZZeo 14 189 Opublikowano 24 minuty temu Opublikowano 24 minuty temu Czy gunplay jest na poziomie Metro Exodus czy gorzej? pytam tylko o feeling strzelania Cytuj
Lukas_AT 1 194 Opublikowano 8 minut temu Opublikowano 8 minut temu Jak celowanie na padzie? Gralem w Shadow of Chornobol na PS5 i jest tragedia. Czuc, ze to surowy pecetowy fps. Na padzie ciezko o headshoty i dostawalem lanie od przeciwnikow. Gdzie w takim Doomie szlo mi gladko. Kumpel nowi, ze w Stalker 2 jest podobnie i podlaczyl klawiature i myszke do Seriesa X. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi