Faka 4 024 Opublikowano wczoraj o 19:04 Opublikowano wczoraj o 19:04 Nadal tableta wyjebać nie można 1 Cytuj
Hubert249 4 282 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Godzinę temu, Faka napisał(a): Nadal tableta wyjebać nie można A ile masz tych tabletów w ekwipunku? I powiedz mi czy ten, którego się nie da wyrzucić, nie ma przypadkiem ikonki w rogu? Cytuj
Faka 4 024 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu No ma ikonkę ptaszka w rogu, ale to i tak nic nie zmienia, siedzi jak siedział w plecaku. Cytuj
Hubert249 4 282 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 32 minuty temu, Faka napisał(a): No ma ikonkę ptaszka w rogu, ale to i tak nic nie zmienia, siedzi jak siedział w plecaku. Bo to jest Twój tablet, którego używasz. Cytuj
Faka 4 024 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Pda bąbla to nie mój tablet, tylko tablet z wykonanej misji, której nie idzie wywalić z plecaka. Cytuj
Wredny 9 598 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Swojego tableta nie masz w ekwipunku - on po prostu jest. Przedmioty z "ptaszkiem" to takie, których nie możesz sprzedać, dopóki trwa misja, w której ten przedmiot jest kluczowy - tutaj wyraźnie jest bug, bo już po misji, a przedmiotu dalej nie można sprzedać/wywalić. Cytuj
Qbon 355 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Achh, świetnie mi się w to gra mimo niedociągnięć w niektórych obszarach. Zdarza mi się, że moja postać słyszy jakieś głosy, obraz się zniekształca i atakują mnie grupki wrogów, które po śmierci znikają, tutaj to domyślam się, że taki jest zamysł jednak jest to trochę upierdliwe momentami. W każdym razie kilka screenów z dzisiejszej eksploracji. Cytuj
Wredny 9 598 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 9 godzin temu, Qbon napisał(a): Zdarza mi się, że moja postać słyszy jakieś głosy, obraz się zniekształca i atakują mnie grupki wrogów, które po śmierci znikają, tutaj to domyślam się, że taki jest zamysł jednak jest to trochę upierdliwe momentami. W każdym razie kilka screenów z dzisiejszej eksploracji. Właśnie ta miejscówka to powód Twoich dolegliwości - domyślam się, że zdarzyło Ci się to, kiedy wszedłeś przez te boczne drzwi do pokoju z sejfem Miałem to samo, ale najgorsze, że ten stan mi sie utrzymał i ni ch#ja nie mogłem się go pozbyć czy to przesypiając się na łóżku, czy nawet po interwencji medyka. Musiałem wczytać save sprzed tej sytuacji, ale następna wizyta tam nie była tak brzemienna w skutkach i wystarczyło się oddalić (uprzednio eliminując kilku "fantomowych" wojaków). Cytuj
KrYcHu_89 2 317 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Misja na bagnach jaki klimacior <3. Wszystkich wyjaśniam ze snajperki. Cytuj
Qbon 355 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 2 godziny temu, Wredny napisał(a): Właśnie ta miejscówka to powód Twoich dolegliwości - domyślam się, że zdarzyło Ci się to, kiedy wszedłeś przez te boczne drzwi do pokoju z sejfem Tak, dokładnie tam ale zdarzyło się też w paru innych miejscach. U mnie póki co tego błędu nie było, że się utrzymuje cały czas, mija jak się oddalę od takiego miejsca. Cytuj
KrYcHu_89 2 317 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Mnie omijają bugi totalnie na razie. Może te patche jednak coś dają. Jedyne co wkurza mocno to te spawny wrogów z dupy, no ale tego za szybko nie naprawią, bo cała ta warstwa "życia w Zonie" wygląda jak policja w Cyberze na premierę. Cytuj
Shankor 1 626 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Chciałem sobie pograć, a tu patch 21,7 GB, nosz kurwa. Cytuj
Shankor 1 626 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Nie wiem, wersja pc z gej pasa. Cytuj
KrYcHu_89 2 317 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 8 minut temu, Shankor napisał(a): Nie wiem, wersja pc z gej pasa. To ten "wczorajszy" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi