Skocz do zawartości

S.T.A.L.K.E.R. 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym pomieszczeniu jest taka wneka z elektryczną anomalią, gdy wskoczysz na skrzynkę przy ścianie. Ja tam wskakiwalem w czasie walki aby się opatrzyć i przeładować bo mutant tam nie sięgał 

• Plusik 1
Opublikowano
13 minut temu, Magik napisał(a):

To fajnie bo jedyne co mam to shotgun z kilkunastoma nabojami, kałacha i pistolet:laugh:

Ja go zatłuklem zwykłym shotgunem:)

Opublikowano
31 minut temu, Magik napisał(a):

To fajnie bo jedyne co mam to shotgun z kilkunastoma nabojami, kałacha i pistolet:laugh:

Shotgun coś może zdejmie hp, ale ogólnie to lipa, chyba, że masz np.  jeszcze kilkanaście granatów. No ten moment jest przyjebany lekko fakt, ale po tym momencie już jest tak aż do końca gry. 

Opublikowano

Gra jest wręcz doskonała jeśli chodzi o świat i eksplorację chociaż wolałbym też aby eksploracja bardziej wynagradzała natomiast traciłem momentami cierpliwość przy wymianach ognia, bo polega często na żonglowaniu bandażami, byle trafienie i efekt krwawienia, przesada, no i ta snajperska celność przeciwników z każdej odległości i każdej broni. Te rzeczy są najbardziej wkurzające jak dla mnie.

• Plusik 1
Opublikowano
22 godziny temu, ASX napisał(a):

Ja go zatłuklem zwykłym shotgunem:)

Wkońcu się udało...oczywiście nie w normalny sposób. 

Gra ma coś takiego że czasami "rzuca" graczem jak stanie na jakiejś beczce czy leżącym stołku. Akurat tak się złożyło, że skurczybyk mnie zaatakował i popchnął mnie na stołek, przez co rzuciło mną na pomosty u góry, skąd mogłem lajtowo naparzać w mutanta:laugh:.

Menda przyjęła ok 130 trafień ze snajpy (z max dmg) i 15 granatów zanim zdechła:shok:.

• Lubię! 1