Skocz do zawartości

S.T.A.L.K.E.R. 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Bigby napisał:

Czemu niedoświadczone? :)

Przypuszczam, że gierkę robią ludzie z dłuższym stażem w branży.

Bo jak zaczęli pracę nad grą było tam ok 200 osób, ale 3/4 spierdoliło robić Metro i projekt był wstrzymany na czas łapanki nowych.

Opublikowano
10 godzin temu, Bigby napisał:

No to miejmy nadzieję, że ci z łapanki mają dość talentu.

Cóż, gdyby gra była dnem MS raczej nie kupowałby czasowej ekskluzywności(?). Musieli mieć jakieś prezentacje itp.

Ed.

Jeśli chodzi o graficzkę, to byle były dwa tryby, z czego jeden może być w 1080p, byle było 60fps.

Opublikowano

Jestem ciekaw co na ten temat myśli Phil Spencer. Steam też, bo ponoć banują gry zawierające NFT.

Osobiście straciłem zainteresowanie tytułem, niezależnie od tego czy będzie to inwazyjne czy nie.

Opublikowano (edytowane)

Hmm, czyli jak ktoś zapłaci, to wrzucą jego mordę do gry. Nie widzę problemu. Jeżeli dobrze kojarzę to w pillars of eternity czy bloodstained devi robili podobnie. W trailerze i tak były same brzydkie ruskie mordy :nosacz3:

Edytowane przez 20inchDT
Opublikowano

Nie ma się co nakręcać. Ta cała drama z tokenami NFT nie ma żadnego znaczenia dla przeciętnego gracza. Generalnie to raczej sprytnej promocji, żeby o grze było głośno.

Opublikowano
8 minut temu, messer88 napisał:

wytłumaczcie proszę jak dla boomera i co to będzie robić w tej grze? 

Tutaj mala dyskusja odnosnie tego tyle ze w gierce ubi.

• Dzięki 1
Opublikowano
8 minut temu, wojtas011 napisał:

niby teraz nic, ale jak wydawcy dostaną przyzwolenie od graczy, to granica zacznie się przesuwać, co powiecie na NFT z nową fabułą limitowane dla 100 graczy

Ja powiem, że żaden deweloper nie będzie w taki sposób ograniczał swoich DLC bo by po prostu mniej zarobił.

• Plusik 1
Opublikowano

Nie mam absolutnej watpliwosci, ze wydawcy z tym nft dojada do takiego punktu w ktroym powstrzyma ich tylko interwencja rzadow jak z lootboksami.

Z DLC bylo to samo. "To tylko zbroja dla konia".

• Plusik 3