SnoD 2 270 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca (edytowane) 8 minut temu, Daddy napisał(a): Pamiętaj że tam jest jeszcze ekipa która dalej rozwija sod2. Nie. Od jakiegoś czasu zajmuje się tym inne studio. Wushu Studios - mają 160 pracowników i pomagają też przy SoD3. Edytowane 10 Czerwca przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Trochę vibe Days Gone poczułem, choć wiem, że to zupełnie inna gra. Wygląda ciekawie, krwawo, jak dowiozą fabularnie to będzie niezła produkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Nowe informacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Same dobre informacje, szkoda że pewnie najwcześniej w 2026. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Jedynka mimo wielu wad i wyraźnym niskobudżetowym sznytem mnie zachwyciła, choć nie miałem okazji, aby ją skończyć. W dwójkę jeszcze nie grałem (czeka na kupce wstydu), ale trójka to raczej obowiązkowy zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi