SnoD 2 342 Opublikowano 14 czerwca 2023 Opublikowano 14 czerwca 2023 (edytowane) Taka chłopka idealnie pasuje do tego stylu i humoru, który pokazali. Gdyby to była jakaś Lara Croft, to byłby zgrzyt. Edytowane 14 czerwca 2023 przez SnoD 2 2 Cytuj
Suavek 4 815 Opublikowano 14 czerwca 2023 Opublikowano 14 czerwca 2023 Szczerze, mnie w tych klimatach bajkowo-fantastycznych design postaci też nie rusza. Jednak przyznaję, że przez te wszystkie skrajności od razu człowiek doszukuje się przyczyny w skrajnym lewactwie i próbie zadowolenia snowflake'ów i oszołomów, którzy triggerują się na widok atrakcyjnej postaci. Może tu tkwi problem. Jak nie będzie generatora postaci, ale sama kobitka będzie dostatecznie charyzmatyczna, to można przymknąć oko raz czy drugi na mniej atrakcyjny design. Tak jak już zostało powiedziane, od atrakcyjnych, długonogich i hojnie obdarzonych postaci są japońscy developerzy. Większy problem będzie, jeśli faktycznie stanie się to normą już wszędzie i takie paszczury zaczną wrzucać do każdej gry zamiast np. Ella Freya... Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 14 czerwca 2023 Opublikowano 14 czerwca 2023 1 hour ago, Suavek said: Szczerze, mnie w tych klimatach bajkowo-fantastycznych design postaci też nie rusza. Jednak przyznaję, że przez te wszystkie skrajności od razu człowiek doszukuje się przyczyny w skrajnym lewactwie i próbie zadowolenia snowflake'ów i oszołomów, którzy triggerują się na widok atrakcyjnej postaci. Może tu tkwi problem. Jak nie będzie generatora postaci, ale sama kobitka będzie dostatecznie charyzmatyczna, to można przymknąć oko raz czy drugi na mniej atrakcyjny design. Tak jak już zostało powiedziane, od atrakcyjnych, długonogich i hojnie obdarzonych postaci są japońscy developerzy. Większy problem będzie, jeśli faktycznie stanie się to normą już wszędzie i takie paszczury zaczną wrzucać do każdej gry zamiast np. Ella Freya... Nie no ale ta morda to przesada nawet nie wiem czy takie coś występuje w naturze, raczej nie 1 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 14 czerwca 2023 Autor Opublikowano 14 czerwca 2023 Czy będzie generator postaci w sumie nie wiadomo, bo klasycznym ficzerem poprzednich odsłon było to że wybierało się płeć, a wygląd zmieniał się ze względu na nasze poczynania w trakcie gry. Co do samej gry to spodziewam się że to będzie arpg w stylu Wiedźmina, bo już dawno dochodziły słuchy że mocno inspirują się przygodami, z tym że reinterpretacja klasycznych baśni w przypadku Fable nie będzie tak mroczna i poważna tylko bardziej humorystyczna, co było widać w tym trailerze Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 14 czerwca 2023 Opublikowano 14 czerwca 2023 41 minutes ago, ASX said: Czy będzie generator postaci w sumie nie wiadomo, bo klasycznym ficzerem poprzednich odsłon było to że wybierało się płeć, a wygląd zmieniał się ze względu na nasze poczynania w trakcie gry. Co do samej gry to spodziewam się że to będzie arpg w stylu Wiedźmina, bo już dawno dochodziły słuchy że mocno inspirują się przygodami, z tym że reinterpretacja klasycznych baśni w przypadku Fable nie będzie tak mroczna i poważna tylko bardziej humorystyczna, co było widać w tym trailerze Było tak jak mówisz, ale wątpię, że zmuszą nas do grania postacią z taką twarzą, za bardzo kontrowersyjna i wygląda jak z jakiegoś niechlujnego generatora. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Będzie edytor wyglądu bohatera? Może być nawet platny 2 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 9 czerwca Autor Opublikowano 9 czerwca 1 minutę temu, Daffy napisał(a): Będzie edytor wyglądu bohatera? Może być nawet platny W każdym Fable był wybór między graniem babom i chłopem, tutaj też powinien być. Co do samej gry, to przypominam sobie jak ludzie rok temu niedowierzali że gra będzie tak wyglądać xd Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Wszystko mi pasuje w tym trailerze , jak będzie wybór kim grać to już całkiem cymesik Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Playground? Klejnot w koronie XGS. Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca A ja zagram nawet jak będzie wyboru bo cała reszta mi pasuje. Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca (edytowane) A co do samej gry, to nigdy w żadne Fable nie grałem i nie wiem czy ostatecznie w to będę grał, ale muszę przyznać, że robi wrażenie no i humor w punkt. Edytowane 9 czerwca przez SnoD Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Gra pokazu według mnie, po tym trailerze -mordzie na serii Dragon Age tym bardziej tutaj wygląda to jak rasowe RPG z super postaciami i światem. Czekanko :). Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca PGG widać się złamało i trochę bohaterka wyładniała, najlepszy humor w grach i wygląda niesamowicie można zrobić dziś RPG który się wyróżnia a nie setna generyczna gra fantasy jak dargon age Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 8 minut temu, Daddy napisał(a): PGG widać się złamało i trochę bohaterka wyładniała Gdzieś w netowych komentarzach mi sie obiło, że wygląd bohaterów był konsultowany ze słynną Sweet Baby Inc. Cytuj
Josh 4 831 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Dalej jest brzydka jak cholera i zalatuje transem, ale jak będzie edytor to wtedy nie ma problemu. Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Dlaczego cały czas piszecie o tej brzydkiej babie, gdzie sama gra zapowiada się naprawdę dobrze ? Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 1 minutę temu, Bielik napisał(a): Dlaczego cały czas piszecie o tej brzydkiej babie, gdzie sama gra zapowiada się naprawdę dobrze ? No babka z mieczem to powinna latać po lasach i wioskach z full makeup i mieć cycki rozmiar 80E z własną fizyką, czego k* nie rozumiesz? Takie dyskusje potwierdzają tylko wszystkie stereotypy o graczach. 1 2 Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Teraz, SnoD napisał(a): No babka z mieczem to powinna latać po lasach i wioskach z full makeup i mieć cycki rozmiar 80E z własną fizyką, czego k* nie rozumiesz? Takie dyskusje potwierdzają tylko wszystkie stereotypy o graczach. Niektórzy młodzi gracze pewnie nie łapią że to właśnie pasuje do stylu i humoru fable, w poprzednich częściach też tak było. Rok temu na pokazie Fable była scenka jak ta bohaterka szła przez wieś i mieszkańcy wystraszyli się jej aparycji, to nie jest seria gdzie gramy sex niunią Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca (edytowane) Ja od samego początku pisałem, że aparycja typowej chłopki idealnie pasuje do tego konceptu. No i jest bardziej wiarygodne niż np. idealne, równe i uzębienie Senuy w HBII :p Edytowane 9 czerwca przez SnoD Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 1 godzinę temu, Bielik napisał(a): Dlaczego cały czas piszecie o tej brzydkiej babie, gdzie sama gra zapowiada się naprawdę dobrze ? bo jesteś na forum graczy i przyzwyczaj się na czytanie takich żenujących komentarzy. nowy trailer bardzo na plus. Hans z Peep Show jako ważna postać to mega sprawa. 2 Cytuj
suteq 203 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 2 godziny temu, Josh napisał(a): Dalej jest brzydka jak cholera i zalatuje transem, ale jak będzie edytor to wtedy nie ma problemu. Boisz się że mimo wszystko michałek bryknie jak będziesz grał? Cytuj
lukas_k96 311 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Chcą postawić na wybory fabularne i to dobrze. Do tego baśniowa otoczka. Czekam z niecierpliwością. Cytuj
Homelander 2 225 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Fable z X360 było cudne i te też się tak zapowiada. Czekam bardzo. Bohaterka nie przeszkadza mi zupełnie, niech sobie będzie brzydka. Nie jest nigdzie w lore zapisane jak powinna wyglądać 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi