ASX 14 935 Opublikowano 25 lutego Autor Opublikowano 25 lutego Tak jak podejrzewaliśmy, gra została opóźniona na 2026 Cytuj
Homelander 2 581 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Lipa. Nawet wielka. To była chyba jedna z 3 gier na które liczyłem w tym roku Cytuj
Paolo de Vesir 9 601 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Niech na spokojnie dopieszczają - MS ma już i tak gęsto zapchany rok, a dla Playground to szansa aby raz na zawsze udowodnić, że nie są one trick pony i są ścisłą czołówką gemadevu. Cytuj
KrYcHu_89 2 586 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Ta gra jest robiona na silniku Forzy? // no i bardzo dobrze 1 Cytuj
Homelander 2 581 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego 2 minutes ago, Paolo de Vesir said: Niech na spokojnie dopieszczają - MS ma już i tak gęsto zapchany rok, a dla Playground to szansa aby raz na zawsze udowodnić, że nie są one trick pony i są ścisłą czołówką gemadevu. Gęsto zapchany? Poza Doomem jakie AAA wydają? Serio pytam Cytuj
KrYcHu_89 2 586 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego 1 minutę temu, Homelander napisał(a): Gęsto zapchany? Poza Doomem jakie AAA wydają? Serio pytam Ta gra pewnie po prostu wymaga jeszcze dużo dużo pracy. Poza tym 2025 Q3 i Q4 to wszyscy spierdalają przed GTA6. Cytuj
Paolo de Vesir 9 601 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego 13 minut temu, Homelander napisał(a): Gęsto zapchany? Poza Doomem jakie AAA wydają? Serio pytam AA: Avowed, South of Midnight AAA: DOOM Eternal, Ninja Gaiden 4 To wciąż tyle co wiemy na 2025, spodziewam się jeszcze po jednej grze na każdy z budżetów. edit: zapomniałem o THPS 3+4, więc już łącznie 5 IP Cytuj
drozdu7 3 152 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego No to jednak chyba legitne były te ploty że Gearsy są w lepszym stanie niż Fable 1 Cytuj
Czokosz 215 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego (edytowane) Cytat AA: Avowed, South of Midnight Jeszcze Outer Worlds 2 na ten rok zapowiedziane z AA. Edytowane 25 lutego przez Czokosz Cytuj
Homelander 2 581 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego 4 gry, z których jedna na rynku jest i miazgi nie zrobiła, dwie w sumie niewiadome i jednak dosyć niszowe i jeden faktyczny masakrator w postaci Dooma to chyba nie jest zapchany kalendarz. Jest to, oczywiście ok, ale pisanie, że dobrze, że Fable wypadło jest... odważne. Stawiam na to, że twórcy popatrzyli na Fable, potem na Avowed, potem na Fable i stwierdzili: ni chuja, przenosimy Cytuj
Paolo de Vesir 9 601 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Kto co lubi - NG4 zapowiada się mocarnie, DOOM pewniak, a do tego dwa mniejsze projekty. Remake THPSa praktycznie bezkonkurencyjny, długo wyczekiwany powrót serii. Generalnie kto co lubi, ale kalendarz jest, jest więcej niż ma konkurencja i jest cholernie różnorodnie. Cytuj
drozdu7 3 152 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Opóźnienie to zawsze hooynia, ale i tak 5 gier to całkiem dobry wynik. To chyba więcej niż dwie gry Cytuj
McDrive 3 164 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego 26 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Ta gra pewnie po prostu wymaga jeszcze dużo dużo pracy. Pewnie sporo DEI mają do wyjebania i zastąpienia czymś wartościowym. 1 1 2 Cytuj
Homelander 2 581 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Może jestem zbyt sceptyczny, bo żadna z tych gier mnie nie interesuje. Czekam na Gearsy i Fable. Wygląda na to, że się nie doczekam w tym roku. No i nie pomaga fakt, że to Fable wygląda po prostu zajebiście No i są interakcje z otoczeniem w postaci kopania kurczaków 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 601 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego To pomyśl jak dojebany będziesz miał 2026. Cytuj
Homelander 2 581 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Just now, Paolo de Vesir said: To pomyśl jak dojebany będziesz miał 2026. Nie no, już ten będzie super. Switch 2, Ghost of Yotei, GTA 6. A do tego zaległości z zeszłego w postaci Silenta, Space Marine, Indiana Jones... Gier mi nie brakuje, ale to Fable miało pierwszeństwo mimo backlogu Cytuj
SnoD 2 458 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Spodziewałem się tego jak zapowiedzieli Ninja Gaiden 4 na koniec roku. Tak czy siak w tym roku MS wyda co najmniej: Avowed, South of Midnight, Doom, THPS4+4, Ninja Gaiden 4, CoD, The Outer Worlds 2 (chociaż tę ostatnią wątpię) i może remake Oblivion oraz Towerborne. 7-9 gier to jednak nie mało. Cytuj
Homelander 2 581 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Just now, SnoD said: Spodziewałem się tego jak zapowiedzieli Ninja Gaiden 4 na koniec roku. Tak czy siak w tym roku MS wyda co najmniej: Avowed, South of Midnight, Doom, THPS4+4, Ninja Gaiden 4, CoD, The Outer Worlds 2 (chociaż tę ostatnią wątpię) i może remake Oblivion oraz Towerborne. 7-9 gier to jednak nie mało. To zajebiście dużo. I nadal, anj jeden tytuł dla mnie No ale to już mój problem Cytuj
SnoD 2 458 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego (edytowane) 36 minut temu, drozdu7 napisał(a): No to jednak chyba legitne były te ploty że Gearsy są w lepszym stanie niż Fable No, w Fable robią wszystko od zera, łącznie ze studiem :p Coalition ma jednak znacznie łatwiejsze zadanie. Edytowane 25 lutego przez SnoD Cytuj
ASX 14 935 Opublikowano 25 lutego Autor Opublikowano 25 lutego Jest w co grać, także niech klepią w spokoju i opóźnienie wyjdzie grze na dobre Cytuj
Czokosz 215 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Niepotrzebnie to tak wcześnie zapowiedzieli i sami na siebie narzucili presje czasową. W tym 2020 Fable pewnie istniało tylko na papierze i dopiero kompletowali ekipę, ale oni tak mają w zwyczaju, że już muszą szybko teasery wypuszczać i potem tłumaczyć ludziom czemu nic o grze nie słychać przez następne lata. Być może właściwe prace zaczęły się gdzieś tak 2021-2022r i średnio potrzeba tych 4-5 lat na taki wyskobudżetowy projekt AAA z otwartym światem, więc data premiery jest zrozumiała. Niech się nie śpieszą i dopracują, bo gierka zapowiada się przednio. Cytuj
Homelander 2 581 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego (edytowane) Ok cofam to co napisałem. Te South of Midnight wygląda zajebiście i jestem mocno zainteresowany. Nie mam pojęcia jakim cudem przegapiłem tę gierkę Edytowane 25 lutego przez Homelander Cytuj
Czoperrr 5 477 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Jeśli gra ma wyjść na PS5 to musi reprezentować odpowiednią jakość stąd konieczne opóźnienie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi